hack haber

Hector, 1300+ Siteyi Hackeldi !

– Hector – 

Turkish Defacer ! 

Son yılların belkide en iyi defacerlar listesinde ismi bulunan, Spyhackerz.org adlı web hacking platformunun yöneticilerinden biri olan Hector kodadlı hacker, hasımlarına korkutucu bir mesaj vermek adına 1300+ sitenin feriştahını….

Arap defacerlerin bile bir haftada hackleyemeyeceği sayıda siteyi bir gün içerisinde erişime kapatan (indexleyen) hectorun sırrı ne ?

Geçtiğimiz günlerde alçak bir ‘KANDIRMACA‘ (sm-dolandırıcılık) ile çöp shell logladığı basit işe yaramaz blogu heyking saldırısına uğrayan Hector kodadlı hackerin sadece ortağı olduğu siteye index atmayı başarabilen üstün zekalı arkadaşlarımıza Hector’dan öyle bir açıklama geldi ki, kendimizi düşman safında düşünemiyoruz bile.  Bunca iğneleyici laflar karşısında empati yapabilememizi lütfen beklemeyiniz. Ayrıca hacklenen site kendisine ait resmi site bile değildi, 3 ortağın shell topladığı çöplük bir spam bloguydu bu yüzden haber değeri taşımadığı için biz haberi bile yayınlamadık, tarafsızlığımıza laf gelmesin diye bu açıklamayı yayınlıyoruz zaten, hacklenen çöp blog spam sitelerini haber yapacaksak ?

Hector’dan insanların böğrüne hançer gibi saplanan o açıklama!

Öncelikle ben diğer boş insanlar gibi sidik yarıştıran tiplerden asla olmadım haber bloglarında forumlarda akşama kadar kahvahane gibi oturup ağzı sadece kaşar gibi laf yapan.
Bir çoğunuzun bildiği üzere yakın zamanda talihsiz bir olay oldu hack demiyorum olay “SM” olarak nitelendirilen o saçma olay ben tabi çakallık, iyi niyet suistimal olarak nitelendiriyorum yani en çakal olanınız en iyi hacker oluyor güzelmiş eğlenmeye devam edin. Zone sayınız 100’ü geçmesin icraat dediğiniz şey çakallık olsun akşama kadar kime çakallık yapsak acaba diye düşünüp durun. Site şahsıma ait olmasa bile bu açıklamayı çoktan hak edenler vardı site bahane olsun hadi.

HackNews Açıklaması:

İnsanların Sosyal mühendisliği ‘Hack‘ olarak nitelendirildiği bir dönemde olmamız ne kadar utanç verici bir durum olsa da bazen koltuğa oturup arkamızı yaslanarak, pistte oynayan salak çocukları izlememiz gerek.Olay içerisinde İsmi geçen Malum kişilerin yaptığı saldırı ‘SM‘  olmasının onların da kendilerine yediremediği büyük bir gerçektir ki; Script odaklı bir zaafiyet aracılığı ile bu eylemlerini gerçekleştirdiğini beyan etmekteler. Koskoca bir utanç silsilesinden başka hiçbirşey olmadığını ve ajansımız adına bu olayı kınadığımızı belirtmek isteriz.

Anarchosa’dan açıklama;

Değerli dostlarım…! Resmiyetsiz bir şekilde şahsımca sizlere hector’dan bahsetmek isterim. Kendisi tanıdığım işini en iyi yapabilen insanların en önünde gelir. Yıllarca tanışıklığımızın altını çizerekten söylüyorum ki; Hector arkadaşımız web hack alanında kendini sanalda ilah ilan etmiş çoğu brute-upload açığı kasan salaktan ötürü yaptığı açıklamayı yeterli bulmadığımızdan dolayı bizlerde birşeyler katmak isteriz; Web Hack aleminde,  sosyal medya ile uğraşan insanların yaptığına nasıl hack demiyorsak ve buna utanç verici bir durum olarak bakıyorsak, sağda solda yeni açılmış forumlarda adminin götünü yalayarak yaptığınız crack saldırılarına ‘Hack‘ demiyorsak, Sosyal Mühendislik alanına giren hiçbir saldırıyı ‘Hack’ olarak nitelendiremeyiz. Şayet malum kişilerin mağrada eşek siken umut tarafından html dersi gören insanların böyle bir yetenekleri olması akla bile gelemez bir olasılıktır.  Hector hakkında sanalda ufak bir araştırma yaptığımızda ise, her iki üç site basıp herhangi bir kimse ile polemiğe girip internet orospusu gibi sağa sola laf attığını göremiyoruz. Bu örneğimi çoğu kas kafalı dostumuzun anlamayacağını bilsem de üç beş aklı başında insan olduğunu umud ediyorum. ki eğer yoksa vah sanal alemin haline..

Buraya kadar açıklamamı okuduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.

1370 Website Hacked –  Mirror kayıt

https://controlc.com/3cbac7ae
http://zone-h.org/archive/notifier=Hector
https://mirror-h.org/search/hacker/25/

Hacknews Tarafsız Habercilik – Araştırma ve Paylaşım Merkezi Sundu ! 

Entrümpelung firma Hack forum