hack haber

Jessica Golgeler.net’i hacklemiş ! Yani öyleymiş !

Yılların eskittiği golgeler.net kapanmadan önce hacklendi !

Fakat tabikide bu olay 2014-2015 yılları arasında oldu…

“Peki ya bunu neden bugün haber yapıyorsunuz amk” diyecek olursanız, içerik hakkında şok açıklamalar yapıldı.

Biliyorsunuzki Jessica kodadlı lamer,  Şuanki aktif olarak imhatimi.org adlı kadim bilgi paylaşım platformunda yer alan atakbey tarafından hacklenmişti.

HACKLENDİKTEN SONRA MENOPOZA GİRMİŞ

Yediği bu yarrağı sindiremeyen Jessica, son günlerde girdiği her platformda insanlarla polemiğe girmesiyle biliniyordu. (Regl döneminde herhalde) vajina bölümünde kanaması olan ve molpedi biten Jessica’nın hayatında yaptığı en büyük hatalardan biride Kripton kodadlı defacer ile laf dalaşına girmeye çalışması oldu. 

Eskiden powerhackte yer alıp son zamanlarını Spyhackerz.org‘da aktif olarak geçiren gov(goverment)  uzantısı düşmanı kripton tarafından Jessicanın üzerine bir çizik atıldı.

Kripton’dan Açıklama

Bu mahlukat beyinsiz arkadasimiz karakterini satarak 200 – 300 liranin peşinde koşuyor birde sanalda herkesi tanidigini iddaa ediyor fakat instagramci kime sorsam ipnenin yavsagin tekididir diyor. Beni bilen bilir. Üstelik zamanında bunun salak arkadaşı golgeler.net in subdomainine basmış bu salağın da ismini yazmış diye götü tavanda geziyor. Yaptıkları saldırı da bi bokuma benzese SD Takeover. En boktan metin2 subu açıkta kalmış, bu salaklarda domaini amazona bağlayıp kendi ellerini sikmişler.

BABASI, KADIN KOLLARI DAİRESİNDE ÇAYCIYMIŞ ! 

Haber ajansınımıza IzdırapSikenZiya kodadlı hacker tarafından hepimizi şok edecek iddialar sunuldu. İddaya göre jessicanın babası kadın kolları dairesinde çaycılık yapıyormuş.  Babası tek oğlu olan Jessicayı okutmak için ise akşamları taksiye çıkıyormuş. YEMEMİŞ İÇMEMİŞ CESİKA FAKİNG STARA YEDİRMİŞ GİYDİRMİŞ.! SIRF ÇOCUĞU BAŞKALARINA MUHTAÇ KALMASIN DİYE !

Fakat Jessica:

Bu görsel hakkında saatlerce konuşabiliriz fakat görmezden gelicez.

Hacknews Açıklaması:

Değerli Jessica ! Hayatındaki tek başarın subdomain T.O yapan arkadaşına indexte ismini yazdırmak olduğunu anlayışla karşılıyoruz. Fakat gidipte gerçek webcilerin karşısına bu siktiğimin zonesini atarsan, onlarda hayatına indexi basarlar… Sen, sen ol sosyal medyada takılmaya devam et webe girersen sana kin kusan bunca insan domaltıp ARKADAN SAPLAR ! Eğerki subdomain takeover yapacak olursan da git adam gibi global sitelere bas.  İnsanlar; Pythonu, Microsoftu, Wattpadi, Tucowsu, GoDaddyi hackleyip kendileri ile ilgili tek laf yapmadıysalar seninde sıradan bir siktiğimin zone sitesinin lafını yapmaman gerekiyor ki bu olay 2014-2015 yılları arasında  arkadaşın tarafından gerçekleşmesine rağmen halen insanlara bir bok olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. Seni ajansımız adına kınıyoruz jesicca!

Hacknews Tarafsız Habercilik – Araştırma ve Paylaşım Merkezi Sundu! 

3 Comments

  1. KocaTassak

    amk kriptonu

  2. Kripton

    Adımı duyan her piç kudurur

  3. Rütbe almak sadece sorumluluktur saygınlık kazanmak ise her zaman bulunmaz bir mükafattır

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum