hack haber

S@bun sabunsuz 250 siteye kaydı (Hackturkiye.com)

DİNOZORLAR TREXLER AŞKINA TEBRİKLER

Mezolotik çağdan kalan hack forumu Hackturkiye.com ilk defa açıldığından bu yana icraat yaptı. S@bun kod adlı hackerin üstün çabaları sonucu 250 site hacklendi ve yanında birkaç TR siteside hacklediler.

NASIL HACKLEDİN ? BİR KALIP SABUNLA HACKLEDİM.

S@bun kod adlı hacker suya sabuna karışmadan sadece deface için , hackturkiye için icraat yapmaya devam edeceğini açıkladı.

HACKTURKİYE’YE ‘SUSUZ SABUNSUZ KAYMIŞTILAR HALBUKİ

Not: Hackturkiye.com geçtiğimiz aylarda açılmıştı ve açılır açılmaz hackerler tarafından susuz sabunsuz kayılmıştı, saldıran hacker bak sana tekerlek yapımını göstereceğim diyerekten yöneticileri kandırıp hacklemişti, ancak toparlanıp yavaş yavaş tekrar iddalı günlerine geri dönme peşindeler.

Mirrorlar

250 site: http://www.zone-h.org/archive/notifier=s@bun/page=1

site: www.tutal.com.tr kaydı: http://www.zone-h.org/mirror/id/7319654 Site: http://www.karcan.com.tr Kaydı: http://www.zone-h.org/mirror/id/7319695 Site: www.balikesirbarosu.org.tr Kaydı: http://www.zone-h.org/mirror/id/7277764 Site: www.tbt.org.tr Kaydı: http://www.zone-h.org/mirror/id/7259055 https://www.hackturkiye.com/hacked–by-sbun-m679.html&n=last#bottom

5 Comments

  1. Haber

    Adamlar salam hacklemisler yakinda hacktürkiye salam kapatirlar yakinda

  2. DarkCyberWeb

    Yaa bu habere 1 saat güldüm amk yaaa valla mütiş haber olmuş

  3. Hek

    2008 de hacklemişler

  4. DexteR

    bahsi gecen şahıs gercek s@bun la alakası olamadıgı anlasılıp sıteden uzaklastırılmıstır bu sekılde baskasının yaptıklarıyla prim yapmaya calısan ınsanlar var ne yazıkkı .

  5. Hackhord

    Lan yapiyonuz site kapanacak diye simdi binbir takla atiyonuz lan varyaa

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum