hack haber

Vampir Root ‘a Hainlik ithamları var

Ünlü hacker Vampir Root ‘a ilk defa hainlik suçlaması geldi ! geçtiğimiz günlerde illeg3lazm adlı sitenin modlarını hackleyen Vampir Root’a sert bir tepki geldi , DeSTuR açtı ağzını bikere ! ill3galizm admini.

VAMPİR ROOTA ZAVALLI YAKIŞTIRMASI YAPTILAR

Haberin içeriği…: Vampir Root , Haindir…. İllegalizm.com da Zorla Admin lik İsteyen , Ve çocuk gibi Ağlayıpta , mod olduktan sonra , ben i3 ün Modlarını bastım diyen tek Zavallıdır.. Ben size resimleri upluad Edeyim siz Karar Verir .. Bu Sikiş burda baslıyor , Tlf Numarasi Ve tüm bilgileri Elimizde … https://hizliresim.com/r04Pj3 https://hizliresim.com/gPgmnO https://hizliresim.com/5N0W4z Görüldüğü gibi Yalvarıyor Mod olmak için , sonrada İ3 Ün Modlarını Bastık Diyor , Çoluk Çocuk iste

7 Comments

  1. hainlik derken iste sm cekmeye calismis bunu zaten her kez biliyordu bilmeyende ne bileyim zaten nerdeyse her kez sm cekiyor sm hack degilse forumunuzda sanalda sm konularini barindirmayin sm de hack ama arakda biraz abartmis diyicek birsey yok.

    • La ilk önce cümle kurmayı öğren herkez değil herkes cümleni düzgün kur ondan sonra dikkat çek sm lamerliktir sm çekenlerin hepsinin anasını skeyim orospu cocukları milleti aldatıyorlar hackledik diye geçiniyorlar sonra

  2. Bastın geldimi 😀

  3. Bastın geldimi 😀

  4. Vampir root

    benim siteye 4 gun once basmam ve ordaki ss de dün yazmasi :D?

  5. Vampir root

    1. foruma 10 kasimda bastim o ssler dune ait
    2. xenfero admin panel olmadan nick degismez. orda ulubey yaptim diyor peki tamam ben degistirdim elimde admin panel varken nirye crack atayim :D?
    3. o bebe ile ben dc den dahi konusmadim.
    4. o dc tahi silindi hatta 2 gun once pp degistim murrez zymper hepsi bilir.
    5. ananin amina az mi koydumda kuduruyordun orosbu evladi

  6. AYI

    Bu mevzudan sonra sitenizi kapayıp korkmadık demişsiniz şayet size kimler bastıysa sitesi açıktı ve sanal alem artık sizi istemiyor. Gidin okulunuza ananıza babanıza bakın burada size ekmek yok.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum