hack haber

Şizofren’i Soydular ve Harcadılar

ŞİZOFRENİN ÜZERİNE SİFONU ÇEKTİLER YİNE

Şizofren kod adını kullanan Şizofren bir grup hacker tarafından feci şekilde harcandı. Yine kafa tuttu ve yine kafasını aldı bu sonsuz döngü hiç değişmiyor. Mallıkta ilk sırayı kimseye kaptırmamaya kararlı..

Şizofrenin sitesi Uyumsuzlar.net hacklendi.

İĞRENÇ ŞİZOFREN KIZ TAVLICAM DERKEN, DONUNU İNDİRDİ..

Olaylar silsilesi öyle bir başladıki ne desek gg ne desek boş.. imhatimi.org adlı siteden bilinen ancak sonra aforoz edilen Şizofren kod adlı hackerin uğramadığı saldırı kalmadı ! Önce Anarchosa kız hesabıyla kendisini işletti ve çıplak fotoğrafını yollattı (bu iğrenç kısmı), bir kız için hemen donunu indirdin Şizofren ardından Nobody kod adlı hackerde Şizofrenin tüm sitelerini hackleyip adeta sifonu çekti !

YOLUN ORTASINDAN GİTME ARABA ÇARPAR MAL

Hem gerçek hayatta hem Cyber alemde itibarsız ve ezik bir tip olan Şizofren sürekli ben çavuşum , ben polisim, ben mit ajanıyım gibi histerik saçmalıklar üretiyor. Kendine gel eyy Şizofren ! sen vasıfsız bir delisin hepsi bu. Sokaklarda yürürken bile kaldırımdan yürüyemiyorsun , başın hep öne eğik yolun ortasından gidiyorsun insanların bile yüzüne bakamıyorsun ? interneti açıncamı tanrı oluyorsun dinsiz köpek!

NERENİN TANRISISIN ? DİNSİZMİSİN ALÇAK !

Kendisinden yaşça ufak Z kuşağı gençliğin maskarası haline geldin eyy şizofren ! palyoço ettiler ve sen hala ben tanırıyım diyorsun allaha şirk koşuyorsun ! senden olsa olsa budanın götü olur ! Senden iyi göt olur !

NOBODY TOKATLIYOR MALI

VURDUKÇA AHH AHH DAHA SERT DİYEN ŞİZOFREN MARİZLENMEYE DOYMUYOR SADO MAZO TAKILIYOR ETRAFI SİKİŞ KOKUSU SARDI BİKERE..

Nobody says: Biz kadına el kaldırmayız ama Orospuyu böyle yaparız ! yanlış anlaşılmasın aga !!

Uyumsuzlar.net HACKED

http://archive.is/rIlpm

İlla Şizofrenin iğrenç resmini görecem derseniz Anarchosa’ya ulaşabilirsiniz ancak tavsiye etmiyoruz gözlerinize gördüklerinizi silebilecek bir damla kullanırsanız belki..

1 Comment

  1. ananı sikeyim şizofren

    namusuna kadar hacklendi siktr bu sanaldan oç evladı ananı sikeyim şizofren lameri

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum