hack haber

VampiR Root İll3galizm’i Uyardı !

Tartışmalar devam ederken bile icraat kovalayan hacker

İLK KURAL SAYGI DEDİ VAMPİR ROOT

VampiR Root tartışmaların odağında olsada hiç boşu yok mutlaka biyerlerde birilerini ya hackliyor yada crackliyor. Bu adamı sevmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz ancak saygı duymanız gerekir. Adam bikere herkese meydan okuyor açıkca hack sitesinin url bırakıyor adam olan hackler diyor. Subdomain takeover gibi saçmalıklar ile uğraştığını görende olmadı, biz bunları bir haberci olarak yazmazsak işte ozaman kendimize haberci diyemeyiz. Gördüğümüz olumsuzlukları nasıl yazıyorsak bunlarıda yazmak zorundayız yoksa habeciliğin bir manası kalmaz haksızlık olur.

İllagalizme BEKLENMEDİK CRACK SALDIRISI

İll3galizm.com ekibi beklenmedik bir saldırı yaşadı , Vampir Root tarafından moderatorleri hacklendi. İll3galizm adlı sitenin düştüğü duruma şaşırmamak gerekiyor, çok yeni bir oluşum ve bu tür saldırılara karşı bir önlemleri yok gibi, vampir hacker daha birçok hack sitesine saldıracak gibi görülüyor, şimdiye kadar hedefinin çoğunluğunu hack siteleri oluşturduğu zaten istatistiksel olarak ortada.

İll3galizm TEBRİK ETMESİNİ BİLDİ.

İll3galizm açıklaması: Bu saldırıyı beklemiyorduk ! sitemizdeki moderatorleri ve yetkileri tekrar gözden geçirmemiz gerektiğini anlamış olduk, vampir root’u tebrik ederiz başka diyecek birşey yok zaten.

Mirror:

http://archive.is/Yb2kb

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum