hack haber

RedUser Kamu spotu 2

HACK ALEMİNİN BİLGİN HACKERİ REDUSER

Yaptığı mantıklı konuşmalar ile dikkatleri üzerine çeken RedUser 2. kamu spotunu yayınlama kararı aldı ! bu kamu spotlarını sadece hacker arkadaşları bilgilendirmek ve bu işe yeni gönül vermiş hackerlere dikkat çekmek için yayınladığını ajansımıza bildirdi, siz diyebilirsin bu reduser adlı dallamada kim oluyor bize kamu spotu yapıyor ? Tarafsızlık ilkemiz sebebiyle bizde böyle önemli bildirileri yayınlama kararı aldık Hacknews olarak.

DİKKAT BU BİR KAMU SPOTUDUR

Admin kardeşim bu yeni nesil hacker kardeşlerimin hem kulağını çekmek hem de bazı olaylara uyandırmak için bir derlemedir. Lütfen yayınla. Daha fazla kişi öğrensin de şu hack alemindeki leşlik oranı azalsın. Merhabalar Eskilerden biri olarak bu yazımda size iki yıl önce bıraktığım hack alemi ile şimdi olan hack alemini kıyaslayacağım. Arkadaşlar yaklaşık iki yıl önce yani asıl hack döneminde kişilere saygı vardı. Birini hacklemeden kimse haberler üzerinden ana bacı düz gidemezdi. Hacklese de gidemezdi. Çünkü ayıp denen bir şey var. Biz birini hackler datasını indirir eğer bir durumu varsa (çocuk tacizi, sübyancılık vb) bu nedenlerde ancak söverdik. Bu nedenle hack alemi de bizi severdi. Çok sefer görüyorum. Farel ve Vampir ikisini de tanımam (farel tanıdık geliyor ama bilmiyorum) ancak yeni oldukları belli. Sürekli birbirlerine sövüyorlar. Bunlar gibi olmayın. Artı olarak indexlerde site adı yazımına tümüyle karşıyım (Sosyal medya’da hacked diye yayınlamaya da öyle) ve bu eskiden de vardı. Arkadaşlar bunu yapmanız ev adresinizi birine vermenizle eşdeğer. Hack alemi aynı zamanda bir gizlilik alemidir. Ne kadar anonim kalabiliyorsanız o kadar iyisiniz demektir. (Admin’e de buradan selamım olsun) Dört yıl önce biri bruteden site düşürse bile laf edilmezdi yani onu umursayacağımıza olayımıza bakardık. Şimdi herkes bir brute sevdasında… Herkes bir sidik yarışında “en büyük y*rrak benim” derdinde (kadınlar kusura bakmayın) abi herkes kendi malını yüksek görür zaten böyle işlere girmeyin. Hack’i hack yapan protestodur. Bir olayı protesto edersin ve oraya bu olaya eleştiri yazarsın. Eskiden bunları duvarlara yazarlardı şimdi ise sanala döndü bu işler. Yani boş site hacklemek zaman kaybı. Zamanınızı kaybetmeyin. Daha çok ekleyeceğim şey var ancak şimdilik bu kadar. Şu hataları yapmayın. İyi forumlar.

9 Comments

  1. RedHackli Reduser Upload

    sen mi eskilerdesin ulan rus melezi yaşın daha 23 velet

    • sikici

      yaşı daha 17 orospu evladının, bi sikten de anladığı yok sülalesini siktiğimin çocuğunun. bu rus gavadı bütün sanal alemde taşşak konusu olmuş katıksız lamerdır, terimleri bile bilmekten aciz.
      reduser senin o kutsal ananı sikeyim.

      • RedUser

        Evet kesinlikle yaşım 17 bak şuan 17 oldum gördün mü .dd terimlerden bir haber diyor bir de ulan sen ağzında emzikle gezerken bizim hacklediğimiz sitelerin haddi hesabı yoktu alırım ayağımın altına senin sülalenle taşak geçerim .d hayır bildiğinizi sandığınız şeylerin çoğusu yalan dolan zaten .ddd

      • RedUser

        Bu arada ne ara dalga geçmişler .d ? Evet bir zamanlar birileri dalga geçti sonra sonları archive.is oldu .ddd senin de sonun öyle olsun istemezsin değil mi ? Yıllar önce bıraktığım bu sahalara geri dönersem bir gün korkunuzdan altınıza edeceğinizi biliyorum.

    • RedUser

      Evet kardeşim öyledir .ddd RedUser yazınca Google’a çıkıyor neyin ne olduğu .ddd ama anonimlikten çıkarsanız annenizle geçireceğim bir gecede sizin gibi orospu evlatları tekrar dünyaya gelecek diye korkuyorum

    • RedUser

      Ve dostum ben 2008 den beri bu ortamdayım. Sanırım senin de ananı siktim. Sen benim yaşımı veya kimliğimi bilemezsin .d çünkü aptal bir orospu evladı gibi bilgilerimi açıklamam. Siz sadece söylenti çıkarırsınız.

  2. RedUser

    Ayrıca RedUser kim mi ? RedUser ne ? Demelisiniz RedUser biri değil. RedUser çok fazla kişi. Kimi zaman bir Türk kimi zaman bir Rus kimi zaman bir Ukraynalı kimi zaman da bir Amerikalı. Zamanında yaptıklarımızla bile zaten bizi tanıyamayacağınızı anlamanız gerekirdi. Bizi tanıyamazsınız dostlar sadece birkaç söylenti işitirsiniz. Sonrasında yolunuza bakarsınız. Tabi çok zorlarsanız anonimden çıktığınız an ananızı bile esir alabilirim. O nedenle fazla bulaşmayın tenhada affetmem.

    Ayrıca çok müthiş bilgili değilim. Yarrak yarışına girmiş Türk Hack Alemindeki yapılan salak hataları gündeme getirdim. Hepsi bu. Bakın üstte bile kişisel bilgilerim hakkında tartışmalar dönüyor. Bilemezsiniz zorlamayın birileri zannedersiniz sadece. Çünkü ben bir lamer değilim. Sizin o geçmeye çalıştığınız serverları sizden iki yıl önce geçtim. Şimdi siktirip gidin de size de üçüncü bir kamu spotu çekmeyeyim ama bu sefer annenizle.

    • RedUser

      Gerçi bir boktan çakmayan aptal insanların birilerine lamer demesine alıştım. Ulan yaşını bile bilmediğiniz bir adama atıp tutuyorsunuz .d hayır asla tanıyamayacağınız bir kişiye de lamer demek baya koyuyor olmalı. Asıl lamer sizin gibi anonimliğine güvenenlerdir .dd çünkü yemez. Hepimiz biliyoruz bunu hele bir gün çıkın şu anonimliğinizden de size dünyanın sekizinci harikasını göstereyim.

    • RedUser

      Şey diyenler de olacaktır “God3err ile ortaktınız aynı kişi misiniz ?” Dostlar biz God3err kardeşimle kısa süreliğine hedefleri aynı olan kişilerdik ve ayrıldık ancak bundan sonra acımayacağımdan emin olabilirsiniz. Emin olun çok param var ve gayet iyi durumdayım istediğim her şeyi elde ederim. Bundan sonra herkes ayağını denk alacak. Bugüne kadar yararlı işler yapan herkesi taşladınız ama artık o taşları götünüze sokma vaktimiz geldi. Hadi eyvallah

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum