hack haber

AtakBey ‘den RootAyyıldız’ya cevap..

RootAyyıldız HACKERE SABRI KALMADI.

Son zamanların Favori hackeri Atakbey kendisine edilen küfür sebebiyle cevap hakkı olduğunu düşündü ve saydırdı. Tasvip etmesekde demokratik hak sebebiyle yayınlıyoruz.

KAVGADA SÖYLENMEYECEK KÜFÜRLER ETTİ

RootAyyildiz veledi.. http://prntscr.com/puwnac Burda benim ailevi degerlerime sovmus onun ailevi degerlerini bir sikerim dinini ,kitabini unutursun Aslanim Sen Daha XenForo Admin Paneli Elindeyken Bile İndex basmayi bilmeyen bir veletsin birde shopify takeover gülüncek durumdasın ciddi anlamda RootAyyıldız ve seni muhattabımıza almadıkca hicbirseysin. Senin O Kıllı Gotune Klavyeyi sokup cikaririm laf atip durma.

8 Comments

  1. RootAyyıldız

    sana ben küfür etmedim gelip bana sorsaydın senmi ettin diye shopify takeover gülünecke değil hackerone’da bile 1k dolar 500dolar veriliyor

  2. Hep lamercesine konuşmalar yok bana kufur etti falan veletmisin olum?

    • Allahsiz sen Hacker_33 degilmisin gercek nickinle gelsene fake nickle geliyorsun annenin adina konusuyorsun bak anneni domates tarlasina atar cimenlikte sikerim adam gibi kendi nickinle gel.

      • BİLİYORMUSUN ROOTAYYİLDİZ SENİN ANNENE NE YAPMİŞSA İYİ YAPMİŞ 150 KİLO İLE ANANİN UZERİNE HOPLAMİŞ ANANİ SİKMİŞ ANANDA DAYANAMAMİŞ SENİ OROSPU OLARAK DOĞURMUŞ BAK BU YUZDEN OROSPUSUN ANANİ SİKEYİM OROSPUUUU AMİNA KODUMUN VELEDİ YAŞİNDAN BAŞİNDAN UTAN BE SİGARANA SOKAYİM BEN SENİN GOZLUĞUNEDE!

  3. Ulan orospu çocuğu Allahsiz anandir Anani sikerim fake nickim değil wordpress DEKI adim boyle amina kodumun çocuğ ben kotu birşey yapmadim piç kurusu cibiliyetini sikerim orospu çocuğu seni kaç defa siktiler anani lan bendemi sikeyim lan orospu çocuğu anani okadar siktilerki ağzindan kan damliyo orospu çocuğu seni Kafir torunu!

  4. rootayyıldızı burdan sikiyorum göt lalesi benimde anama sövdü

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum