hack haber

VampiR RooT Kamu spotu yayınladı

HERZAMAN KONUŞMAZ ANCAK BUKEZ SUSMADI.

Piyasanın kuşkusuz gelecek vaad eden 5 hackeri kim deseniz biri mutlaka VampiR RooT diyecektir, Hackerlik serüveninde ismini duyurmayı başarmış ve gerçekten güzel icraatları hackerlik kariyerine yazdırmıştır, genelde kendisi polemiklere fazla girmesede bugün bizi şaşırttı ve biraz öfkeli sitemli bir yazı gönderdi, biz pek anlamadık demek istediğini öfkeyle yazmış sanırım ama mutlaka vardır anlattığı birşeyler.

VampiR RooT kamu spotu:

Öncelikle iyi akşamlar gecen bildigin gibi bordoklavyeleılere iframe bastım sıkıntı yok. Neyse iframeyı reklam bolumunden basıyoruzkı bunun ıcınde admın gereklı ? herneyse o indexin sılınmesı ıcın xenfero komple baştan kurulması gereklı oluyor. Diğer konuda direk index.php den basarsak /install dizininden tekrar kurulup eskı yedekler gerı getırılebılıyor. Sırf gerı gelmesın dıye ıframe bastım yoksa plugin den shell up etmeyı herkes bılıyor? 2. olarak ile anlaşmazlıgınız sen övdün o sövdü manasına geldi 😀 kendını anca porno sıtelerı hacklerken bu sıteyı alay konusu ettı 😀 ardından mectury unutulmuş indexler adında konu paytlaştı kısaca kinini belli ediyor. Bu haberi yayınlarsan sevinirim çünkü ismimi karalıyor 😀 3. olarak gelirsek ulan pezevenkler götünüzemi battı bu icraat herkes ağlıyor, havlıyor ? Sıkıntı yok sahibiniz tam kemik vermıyorsa ben verırım bana gelın sız 😀

HE ERKEK ADAM VARSADA root-team.biz bekliyorum.

Türkiyenin tek tarafsız hack haber sitesi olarak bizde bu kamu spotunu yayınlıyoruz.

12 Comments

  1. RedUser

    Bu adam cidden heçkırlık kariyeri mi yapmış ? La kendi yolunda olan adama sövüyordu. Ne kariyeri ? Bizim dönemimizde bile sövdüğümüz insanları haber etmezdik. Kendi aramızda çözerdik. Daha kültürü kavrayamamış insanları haçker ilan ediyorsunuz. Ayıp.

    • RedUser

      Ayrıca Xenforo’nun baştan kurulmasına gerek yok gerekli stack güncellenince eski haline döner. Hayatında hiç php script kodlamadığın veya zen framework bilmediğini varsayarak mazur görüyorum.

    • RedUser

      Ayrıca pluginden shell atmaya gerek yok zaten xenforo 2 ve öncesinde denial of service açığı var script fişi çekiyor.

    • RedUser

      Vampircim eğer bizi de arıyorsan reduser hacker zone yaz çıkar. Zamanında hangi kurumlara neler yaptığımız. Araştırırsın 🙂 öpüyorum her yerinden

  2. Eskilerden :)

    Mal oğlu mal admin panelinden shell bile yükleniyor, basit bir tema içine js kodu ile php bile yazarsın, hayır bunları akıl karı etmeden kendinize haçkır diyorsunuz ya, bide 5 liraya biz domain almış. Allah ıslah etsin kardeşim, cidden kafanı yaşamak istiyorum. Cute sikti, asense sikti, farel sikti halen kuyruk acını basmaya çalışıyorsun. Kapa bilgisayarı yat uyu olum ne işine hack senin? Tüm piyasa öğrendi seni yüzsüz köpek

    • Vampir root

      Lan amina kodumun faresi nickini kullanmaya yuzun bile kalmamis siktirngir elimde kalma

  3. VampiR RooT

    olum dalgamı gecıyorsunuz sızın yasınız kac? Herkes kendı capında ben cok bıse bılıyorum mu dedım nerenızden anlıyonuz sozlerı ?

    • RedUser

      Ben çok şey biliyorsun demedim. Kültürden bihabersin dedim. Sizin boş kavganızı haftalardır izliyorum. Hack aleminin yüz karası olacak anılacaksınız. Hayır birbirinizi hackleyin paylaşın. Küfretmeden bir cümle kuramıyorsunuz. Öte yandan hack içinde TATLI DİL de vardır. Eğer bu ortamda kabul görmek istiyorsan tatlı dilli olacaksın. Beğenmediğini hackleyeceksin sonra diyeceksin “seni hackledim kardeşim foyan ortaya çıktı” rezil ettiğiniz için ortam geri döndüm zaten. Artı olarak hack demek gizlilik demektir. Hepinizin ne olduğu ortada hacım. Bunları sağlamadan hacker değil ancak script kiddie olabilirsiniz. İyi forumlar.

      • Vampir root

        Fare iğnesine gıcığım tek bildiği şey nickine eskilerden yazip hacknewsde yorum atmak aq baska binsik bildigi yok

      • Eskilerden :)

        Bilgisiz diyorsun ama yaptığım işler ile övülüyorum ben göt lalesi siktir git şifreni değiştir götünü kolla amına kodumun dallaması seni instagram hesabını gizler insan gider BABASININ Anasının üzerindeki hst ile kendini Aylin diye tanıtmaz, Dua et ergenlere pay vermiyorum işlerim büyük. Tabi aklınız ermez. Forumu açınca görüşelim, yine dökeceğim sizi ?

  4. La Vampir sen en son jandarmaya küfurden tutuklanmadınmı nasıl çıktın hapisten

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum