hack haber

ALLAHSIZ HaCkEr_33 Açıklama yaptı !

KURAN VE ALLAH DÜŞMANI AÇIKLAMA YAPTI

HaCkEr_33 islam sitesine saldırdıktan sonra gelen yoğun tepki nedeniyle açıklama yapma gereği duydu ve aşağıdaki açıklamanın tam metin halini yayınlıyoruz karar siz hacknews.biz değerli okuyucularının.

HaCkEr_33 sert açiklamalar ve tehtitler:

Ben kotu birşey yapmadim! Kafir Ananizdir Babanizdir Bana Kafir Soyleyenlere soyluyorum! Sitede ne yazdiğima dikkat edin! Hepinizi tek tek sikerim atak bey ide! Ne idam ulan orospu evlatlari? Benim siteye oyle yazdiğimi gorseler sizin soylediğiniz laflara sizi sikerler ulan kardeşlerim ! Hepinizi tek tek sikerim atakbey yine soyluyorum Bir gece ansizin ifşalarinizi ortaya dokup Ağzinizi sikerim! Eğer soyledim caiz değilse yaptiğim şeyden dolayi ozur dilerim! Kitapsiz diyor orospu bana Kitapsiz Anandir Orospu Çocuğu ALLAH hepinizin belasini versin beni anlayacak bir tek birisi varsa oda ALLAH tir ALLAH siz ne lan orospu çocuğu hacknews ide hacklerim hepinizi tek tek sikerim orospular sikmeyin kafami benim ya o paylaşimi silin yada yorum yazip bana tehtit edenlerin tek tek anasina bir gece anasizin arayip çocuğunun nasil bi orospu olduğunu soyliyeceğim! Soyleyeceklerim bunlardir! Eğer yinede soyluyorum yaptiğim şey yanlişsa ozur dilerim BU KADAR!……

11 Comments

  1. HaCkEr_33-İÇİN-İDAM-İSTİYORUZ

    HaCkEr_33 islam ve allah düşmanıdır idam edilmeli ! yetkililer göreve lütfen !!

  2. Bak seni sikerek idam ederim bana ordan laf atma

  3. Sizden ozur de diledim!Adam gibi anlamiyorsaniz sizsiniz ALLAHSİZ sizsiniz Kafir Sizsiniz KİTAPSİZ sizsiz İslam duşmanlari!

  4. küfür etmeyi bırakta icraatına bak sen arkadaş. sen her gördüğün yazıya inanıyorsan yanmış halin var söylemedi deme.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum