hack haber

Atakbey ne yazıkki yine Hoplatıldı..

ATAKBEYİN SÖZLERİ PAHALIYA PATLADI

Atakbey geçtiğimiz günlerde Cute tarafından hacklenmişti, ve Lamerlik tekniği ile hacklendiğini her platformda açıklıyordu, hatta Cutenin eski bir hostingci ve özenti olduğunu açık açık haykırıyordu! Birdaha asla hacklenmeyeceğini çünkü hacklendiği hostingden çıktığını belirtiyordu ! hatta ve hatta hostingcilerin arkadaşı olduğunuda söylemişti, daha buna benzer birçok ağır ithamları vardı herzaman.

KORKUNÇ ŞEKİLDE HACKLENDİ !

Ancak an itibarıyla malesef kendisi tekrar ağır bir indexle hacklendi, index çok ağır görünmekte ! düşman başına diyelim. İndexi görenlerin tansiyonu düştü, o derece ! AtakBey‘in nefesi kesildi .. Tekrar 2. borudan sonra toparlanabilirmi ? çok zor olsada kendisine metanet diliyoruz.

Cute atakbeyi tokat manyağı ediyor.. Öfkeyle vuruyor resmen.. Çok kızmışlar.. Atakbeyin boynu döndü tokat yemekten.. Cute tokadı bıraktıktan sonra bile Atakbeyin başı sağa sola sallanmaya devam ediyor..

Not: Atakbey böyle zor durumdayken birde AYI saldırırmı ? olurmu olur umarım çabuk toparlanır yoksa ayı pusuda onu bekliyor olacaktır.

https://hackhaberi.org/

http://zone-h.org/mirror/id/32987460

https://mirror-h.org/zone/2428323/

http://archive.is/MM8By

http://atakbeysecurity.xyz/index.php http://archive.li/cgdKb

3 Comments

  1. Comment by post author

    Nobody

    LAŞMfdoASODJPAOHSJDasJKOSAJOPDJHSADPOHASpdı

  2. farelwarock

    Şamar oğlanı doğuyor hadi hayırlı olsun 🙂

  3. cuteforever

    Cute ile niye uğraşıyon atakbey ? bu adam sandığınız kadar kötü biri değil, laf etmeseydin seni bidaha hacklemezdi. Aptal olmayın.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum