hack haber

Farelwarock: Atakbey Beni Zorlama

Farelwarock kod adlı hacker atakbeyin son sözlerinden sonra adeta deli divane oldu ve tekrar resmi bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı..

BENİM SABRIMI ZORLAMA ATAKBEY İTİ SENİ BULURUM !

Farelwarock açıklaması: Seni ermeni bayrağı gibi cayır cayır yakarım anam avradım olsun ! Ya amına kodumun ergenlerin den bıktık usandık yani yeter amk. Ulan piç yavrusu ! ulan anasının amını yumrukladığımın iti ! Seni yakalarsam harbiden feci halde sikeceğim bu sözüm olsun, Yok numaranı yayarım yok ismini söylerim ya amına koyduklarım beni bilen biliyor zaten uzatmıycam, şayet öyle bir sike gelmişsiniz ki halen anancı velet gibi sayıp duruyorsunuz yazık ya 🙂 yazın la sağa sola f4 Come back. Çekemeyen orospu çocuklarının anasının amına kadar inat olsun, bir daha sanalı böyle ibne çocuklarına bırakırsam / bırakırsak 2 olsun. Hadi hodri meydan amına koyim. Bundan sonra seni fena sikeceğim atakbey bunu yaz kenara. Şansını zorluyorsun YAPMA !

3 Comments

  1. VampiR RooT

    Zorlasan arayip sovuyor amk lameri skxnsjx

    https://www.rootnews.online/2019/05/farelwarock-2-kere-hacklendi.html?m=1

    Eskileri unutmayalim ?:D

    • Root Teami Sevmem Bana Laf Atmistiniz ama Guzel İcraat

    • farelwarock

      OLUM DOMAİNDEN HABERİM BİLE YOK SHELL ATRIĞIM SİTEYİ VERDİM AŞSMAŞWMDLD LAN İSTE DOMAİN PANELİNİ VEREYİM SANA AQ BİLGİSİZİ LAN NE İNSANSINIZ BİRİ HESABIMI KAPANDIĞINI SANAR DİĞERİ HEKLEDİQ MORUQ DER BENİM DOMAİNİM YERİM YURDUM BELLİ SIKIYSA BAS LAN KİŞİSELE DE SANALI BIRAKAYIM AMINA KODUMUN DÜDÜĞÜ 😀

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum