hack haber

Hector 700 siteyi Hackledi

YENİ BİR ISKORPİTX DENEBİLİR.

Ünlü hacker Hector dakikalar içinde 700 siteyi hackledi ! son günlerin en çok site hackleyen hackeri olarak zone-h.org adlı sitede görünmekte. Hector bu gidişat ile zone-h.org best 50’de kendisine yer bulacak gibi.

TEK BAŞINA AYT’DEN DAHA FAZLA SİTE HACKLİYOR

Dikkatlerden kaçmayan en önemli konu ise SHT root admini Hector ‘un tek başına ayt adlı siteden çok daha fazla siteyi hacklediğidir.

MÜTEVAZİ AÇIKLAMALAR YAPIYOR

Hector açıklaması: 700 benim için birşey değil ! yeri gelir 5000 sitede hacklerim, tek hamlede piyasanın tüm lamerlerini ayağımın altında ezerim. Sizler benim getir götürümü yaparsınız yada klavyemi taşırsınız ancak. Hakkımda konuşanların alayına boruuu !!! Güzel insanlara selam olsun! güzel insanlara değil lafım. zımbolar sizi.

700 Sitenin kayıtları ve listesi.

https://controlc.com/83700370
http://zone-h.org/archive/notifier=Hector
https://mirror-h.org/search/hacker/25/

https://spyhackerz.org/forum/threads/700-site-owned.23024/#post-199969

6 Comments

  1. Shade

    Tebrikler

  2. Dark Saga

    Aq evlatları adamı biraz örnek alın ananızı sikmim

  3. yarısı shellere koyduğu log laradan

  4. HACK HABER

    Amk bebekleri domin ana sayfa index atin bune amk ya mesala duyurulara ya uyelik baneline yada haber bolumune oynuyonuz almislar ellerine meta kodu yonlendirme kodu yapiyolar hackercilik oynuyolar hacker olan index domine çakar sie amk bebeleriii

    • Git önce yazmayı öğren sonra eleştiri yap amına kodumun doğurduğu yazı yazmaktan acizsin, hiç metaya benziyormu, üyelik paneline benziyormu ne bi yarrağımdan anladığın var ne bi sikimden siteler hiçbir domainye yönlenmiyor iframade yok kaynak kodlarına bak kendi oluşturduğum bir dosya zindex.php istesem anasayfayda atarım gir bi bak zonelerime 12k zonenin tamamı böyle, sitelerin hepsini sattığım bir kişi var anasayfalara zarar vermemi istemiyor bu şekilde atıyorum.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum