hack haber

RootAyyıldız: eşşeğin …

SESSİZ KALAMAZDI ! YARGI DAĞITIMINA BAŞLADI

Piyasanın sağlam ve gelecek vaad eden hackerlerinden olan RootAyyıldız son günlerdeki gelişmeler karşısında sessiz kalmaktan vazgeçti ve ağzına geleni söyledi adeta yargı dağıttı ! daha önce kendisini bukadar öfkeli görmemişti kimse.

ANANI DÖRDE BÖLERİM

RootAyyıldız açıklama: Ehh yeter eşşeğin amı artık ! Herkeze selamün aleyyküm şimdi piyasaya yeni bi lamer türedi ve isimtescil bypass ederek kendini defacer sanıyor ve türk sitelerine zarar veriyor şu zamanda bir olmamız gerekirken bunun gibiler yemek yediği kaba sıçıyor şimdi gelelim bu z3r0day bunun eski nicki stri0ne tarafımca hacklenmişti tüm biglileri fotoğrafı adresi telefonu herşeyi bende onu burdan son kez inkaz ediyorum eğer tr basmayı bırakmazsan canını çok yakarım gelirim oraya ananı dörde bölerim o.ç

https://www.youtube.com/watch?v=0LkfXDZftbU

bu videoda stri0ne diye yazıyor zaten

https://www.youtube.com/watch?v=iQDmSmVsw4g

burdada stironeyi görüyoruz

buda benim onu hackledigim video..

12 Comments

  1. Shade

    Adam ol aklını alırım şişko

  2. Bu konu’ya yorum yazma gereksinimi duydum. RootAyyıldız adlı arkadaş diğer arkadaş’a türk sitesi hackliyor diye laf söylemiş. Yaptığın veya yaptığı iş’lere bakacak olursak sende türk site’lerine karşın saldırı düzenlemiştin. Lütfen başka bir kişi’ ye laf atmadan önce dönüp bir kendimize bakalım. RootAyyıldız sen bu arkadaş’ı yok o bilgilerin yok şu bilgilerin bende var demişsin. Bende de telefon modeline kadar bilgin olup. En az 5 ayrı suç’tan siber suçlar’ a ev’inden aldırtacak kadar yeterli kanıtlar var. 2-3 haber ‘in yapıldı diye. Ego kasma az ilerde yaşıtların ile takıl.

  3. Merhaba ben Dark Punisher bu konu’ya yorum yazma gereksinimi duydum. RootAyyıldız adlı arkadaş diğer arkadaş’a türk sitesi hackliyor diye laf söylemiş. Yaptığın veya yaptığı iş’lere bakacak olursak sende türk site’lerine karşın saldırı düzenlemiştin. Lütfen başka bir kişi’ ye laf atmadan önce dönüp bir kendimize bakalım. RootAyyıldız sen bu arkadaş’ı yok o bilgilerin yok şu bilgilerin bende var demişsin. Bende de telefon modeline kadar bilgin olup. En az 5 ayrı suç’tan siber suçlar’ a ev’inden aldırtacak kadar yeterli kanıtlar var. 2-3 haber ‘in yapıldı diye. Ego kasma az ilerde yaşıtların ile takıl.

    • Dark Punisher

      RootAyyıldız o ergen kafan ile kendini fazla akıllı sanıyorsun

    • Gerçekler

      Sadece tc ve isim bilgileriyle bir işlem yapılmaz bunu anlayın artık. O kadar kolay değil bir şey yapmak. Hatta 50 milyon vatandaşın bilgisi var internette.

  4. can hatırlatırımki bi zamanlar iconun yanında sende tr basıyordun yoksa benmi yanlış hatırlıyorum? herkesin gaflet dönemi olabilir normal bişi haberdede yazdıgı gibi geçen yaz çıkmış çocuk ve haberde senin olay sonu dcde özür sslerin vardı hatırlarsan onlar bende duruyor yollamak istemiyorum ama bu şekilde caydırıcı degil teşfik edici olursun git ara varsa derdin delikanlı gibi çocuga konuş. ilk defacesini yaptıranda murrezdir bu çocuklar ögrenmeyi seven çocuklar ne verirsen onu kapar kızacaksan ögretenlere kızacaksın oda tabi yüzün varsa nede olsa senide egittiler 😀 yalan yok banada çok şey gösterdiler ama biz yedigimiz kaba sıçıp toollarını alıp kaçmadık neyse konuşulcak cok fazla şey var ben burda noktalayım can kardeş.

    • RootAyyıldız

      ben ico gilin grubana sızmaya gittim kimseyi beni öğretmedi o öğreti dediklerinden daha fazla icratım var bastıgım trlere zip olarak yedeklerini koyuyordum red*squadu kurdum tr basanları çektim iplerini verdim icogilin grubuna girmeden öncede benim bir mazim ve icraatlarım vardı ico gilin grubuna girmeden asusun resmi sitesinin subodmaine index atım boş yapma zymper o özür meslesi ise b0ru70 redsquada admin etti rica etti çocuk korkmuş dedi baktım yolundan dönmemiş olaylar böyle herşey görüldüğü gibi değildir selhattin

      • Dogrudur Lakin Yeşil Nickinde Birilerinin İsmini Kötülemek İçin Türk Bayragı Yakmalı İndexler Atılması Olayı Neydi O Zaman ?

  5. RootAyyıldız

    yanan türk bayrağımı ulan benim evimde 1.5m türk bayragı var sen nediyorsun o olayı üstüme yıkmaya çalışıldı sonra herşeyi kanıtladım o olayla ilgili haberler kaldırdı boş yapma

  6. VampiR RooT

    Uykum var

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum