hack haber

Anadolu haber ajansı hacklendimi ? Yer6Security !

Yeni ancak bilgili bir ekipten oluşan yer6sec.org Türkiyenin en büyük haber ajanslarını hacklediğini açıkladı. Bunuda youtube’ye yükleyip ispatlamış oldular.

yer6sec.org hacker sitesinden çok biraz daha security tarzında bir site olmasıyla dikkat çekiyor.

yer6sec.org resmi açıklaması:

tr de herkesin adını bildiği yerlere girdik zamanla yayınlıcaz bunları site de ki bölümü düzeltsen iyi olur oradan atarız
Türkiye de 20 tane sağlam haber sitesi varsa 17 tanesinin ftp deposuna kadar girebiliyoruz. Ateş olsa ancak sigaramızı yakacak şahıslar bizi yakmaktan bahsediyor ?

Bizim amacımız, her türlü internet ortamında, güvenlik, saldırı, network, yazılım ve diğer konularda, okuyucularımızı bilgi sahibi yapmaktır. Sidik yarıştırmak değil. Türkiyenin en büyük hack haber sitesi hacknews aracılığı ile kendimizi sizlere tanıtmak amacıyla bu icraatımızı yayınlattık.

https://www.youtube.com/watch?v=_Ucmuu6jYik

8 Comments

  1. antilamer

    montaj sdflskdjflksd

  2. SahtekarSİKİCİşehmuz

    girdikleri panelle bakarsanız abone girişi diyor birde ana dolu ajansı gibi büyük biryere girdi sadece böyle video çekti demi 🙁 sahtekarlarrrrr

  3. SonLamerBukucu

    Insanlarin yaptığı işi takdir edeceğinize ancak bok atmaya çalışın çünkü bunu siz ASLA Yapamayacaksiniz

  4. Comment by post author

    Nobody

    /Abone/Abone.aspx Sad Story 😀

  5. Kendi yapamadığınız işleri başkaları yaptığında, centilmence davranıp helal olsun demek yerine, hasetlikten çatlayıp anca laf atın. Biz Anadolu Ajansı’nın veritabanına erişip, bütün bilgilere erişebilirdik. Çok kolay ve basit görüyorsanız bu işleri, kendiniz yapın da görelim. Şimdi siktirin gidin bilgisayarınızdan gta oynayın.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum