Genel

akincilar.online HACKED ALLAHU AKBAR ! NELER OLUYOR ?

Kirito1337 ‘nin sahibi olduğu akincilar.online an itibarıyla UnderFamily.org tarafından derdest edildi !

Kirito1337 ‘ya beklenmedik UnderFamily saldırısı…

İnternette piyasadaki toolsları yaptığı css editleriyle bilinen ve bu konuda adeta front-end : ) konusunda uzmanlaşan Kirito1337 beklemediği bir saldırı aldı ! daha önce sitesi akincilar.online defalarca hacklenmeye çalışılsada “hacklenemediydi !”, ancak UnderFamily tarafından sistemleri kırıldı ve hacklendi.

UnderFamily gerçekten adı gibi tam bir yeraltı ailesi çıktı ! henüz çok yeni online olmalarına rağmen lamerlere adeta yargı dağıttıkları görülüyor, sitesinden logosuna kadar kalite duran bu gizemli site 3 bilgin hacker tarafından kurulduğu söylenmekte. bilgin derken bilgecan dede aklınıza gelmesin o anlamda değil.

Adamların logosunda bikere kurt var kurt !

Saldırının detayları.

http://akincilar.online/
http://aljyyosh.org/mirror.php?id=224494
https://1nj3ctor.com/mirror/103182/

5 Comments

  1. Shade

    Adamların logosunda ayı DEĞİL kurt var kurt ise Türklerin 10.000 yıllık sembolü

  2. Aptal Shade

    10 bin yıl önce Türk ırkı mı vardı mal evladı

    • Biraz tarih araştırırsan iyi olur 10bin yıl önce turuk ismiyle şimdi türk ismiyle yaşadılar 5-6 bin yıl önce ilk şehir-devletleri kurdular.Tam vilayeyler ahata eden devlet ise 3bin yıl önce ilk türk devletlerinden biri güney azerbaycan Manna devleti kurulddu

  3. Comment by post author

    Araştırmalarıma göre etrafımdaki insanların söylentilerine dayanarak shellerim.org ve akincilar.online yönetimi kirito’daymış. Farklı nick ile sanala başlamak isteyen krito ilk umuta tecavüz edip shellerim.org’u daha sonrasında aynaya bakarak kendini parmaklayıp akincilar.org’u hacklemiş bulunmaktaymış.
    Son 1 haftadır yeraltı dünyası gerçekleştirilen bu siber saldırılar konusunda şaşkın ve açıklık getiremiyor. Aynı politikayı zamanında by_umutun spyhackerz platformuna sm çekmek istemesi sonucunda kendi sitesi olan norslar.org u hacklediğini biliyoruz, gelin görün ki umutun köpekliğini yapan krito neden böyle birşey yapmış olmasın öyle değil mi 😀
    Kürsüye By_uMuT’u çağırıyorum gerekli açıklamaları yapacağını umud ediyorum. (Eşek sikmeyi bırakabilirse)
    Bu aralar kendilerini hacklemek yeni moda falan mı oldu anlamış değilim.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum