Hacker röportajları

BruteArslan’la Sexi Röportaj (!)

Lamer Tim’in 57. MALay başkanı Sayın Brute Bükücü BruteArslan, Türkiye’nin en iyi hack haber ajansına konuk olmuştur. (Kafamıza silah dayadılar)

Fixrain: Merhaba Hoşgeldiniz..

BruteArslan: Hoşbuldum her zaman burada olmanın hayalini kurdum, telli turna abimiz sayesinde buralardayım. Bunun şerefine binlik brute açıyorum..

Fixrain: BruteArslan’ada bu yakışırdı zaten.. Hemen sorularımıza geçmek istiyorum ki bu ızdırap erkenden bitsin. Midem lamer kaldırmıyor..

Sizi lamer Tim’e iten unsur neydi? Neden lamer tim?

BruteArslan: Kendimi lamer time ait hissediyorum. Neden diye sorarsanız benim götüm bezliyken vatan ve milliyetçi duygularla yaşıyordum. Her gece inga inga diye anırıyordum. Beni telli turna abim keşfetti lamer kreşe zar zor aldı. Yaşım 10 oldu lamer time hizmet etmeye devam ediyorum. Vatan aşkım bu timde söndü. Tüm vatan, milliyetçi ruhumu sömürdüler, kanımdan beslendiler amk drakulaları

Fixrain: İlginç. Lamer Tim hayatınızdan ne kopardı, ve neler kattı?

BruteArslan: Açık konuşmak gerekirse (inga inga) hayatıma bir b*k katmadı. Evcilik yıllarımı elimden aldılar. Tek bir oyuncağım vardı, o da bakire telli turnanın bana hediyesi olan brute idi. Bruteyle oynuyordum. Benim brutedan başka oyuncaklarla oynama hakkım yok mu? Park yerine lamer tim forumunda vakit geçirdim. Yeni lamer arkadaşlar edindim. Ben neden kumdan kale yapamadım? Belki yeni açılacak olan çakma lamer tim ofisini inşa ederdim. Bazen brutemi elimden almakla tehdit ediyorlar.. Yeri geliyor brutemi çalıyorlar. Benim ikizim dalyarrak mıdır nedir sağ kolum sözde brutemi çaldı. Brutemi çaldılar açamadım anne..

Fixrain: Böyle hüzünlü bir olay yaşadığınızdan dolayı mutlu oldum. Peki Hack aleminde örnek aldığınız birisi var mı? Kimi kendinize uygun görüyorsunuz?

BruteArslan: Mr Shade. Gelmiş geçmiş en iyi lamerlerden. Kendisine yaklaşmaya çalışıyorum.

Fixrain: Türkiyenin en iyi hacker grubu desek kimleri gösterirdiniz?

BruteArslan: 1- Cyber Warrıor (Gökhan ŞANLI abi hayranıyım umarım bir gün bizi bu durumdan kurtarır, amımıza boru gibi indexi çakar)

2- İMHa Timi (Amıma C5 döşeyin, patlamadan imha edin.)

Fixrain: Fantazini sikeyim. Lamer Timin nasıl oluyor da 200 K üyesi bulunuyor?

BruteArslan: kreş personellerinin 2 hesabı oluyor kendimden örnek vermek gerekirse önceki nickim brute ersoydu. Zaten çoğunluk çoluk çocuk, kreşten bahsediyoruz.. %60 bot.

Fixrain: Kendinizi bir kelime ile anlatın desek bu kelime ne olurdu?

BruteArslan: Lamer

Fixrain: Lamer Topluluğunuzda ilk dersiniz neler oluyor? Malum Android uygulamada çıkardınız. Götünüz arşa erdi…

BruteArslan: İlk dersimiz ” lamer olucam demekle olunmaz, okuyun ezberleyin lamer nasıl olunur? ” dersidir. Dipnot: Lamer olunmaz lamer doğulur.

Fixrain: bünyenize yeni katılacak olan lamerlere ne tavsiyesi verirsiniz?

BruteArslan: Dünya kadar malınız olacağına, fındık kadar bruteniz olsun.

Fixrain: HackNews ajansı olarak bu röportajda ızdırap çektiğimizin altını çizelim. Röportaj yaptığımız için amınakoyim, siktir git gözüm görmesin.

BruteArslan: Amım herkese açık, götümün üzerinde yeriniz var..

HackNews Habercilik Sundu

3 Comments

  1. seri brute aç brutearslan mirror alev alıyor. ulan amk nickinde bile brute var elemanın 😀

  2. Adam akıllı küfürsüz bişey yapın bi kerede kardeşim olgun olun bu kadar küçük olduğunuzu göstermeyin.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum