Genel

JRB OPS SİTESİNİ AÇTI

HeraklesEagle

KORKMAYIN, TİTREYİN

vvhack.org ONLİNE

BURADAN AYDINLIĞA, MEDENİYETE ULAŞABİLİRSİNİZ. YONTMA TAŞ DEVRİNDEN KALAN LAMERLAR GİRSİN DE BİR ŞEYLER ÖĞRENSİN

JRB OPS OLARAK BİLİNEN VE BİRÇOK ÜNLÜ SİTENİN ELİNE VEREN HACKİNG GRUBU FORUM TARZI SİTESİNİ AKTİF HALE GETİRDİ.

Hack Dünya’sının bu karanlık günlerinde gecemizi adeta bir Güneş gibi aydınlattılar..

PEKİ NEDEN JRB OPS?

JRB OPS, Ülkemiz ve Dünya üzerinde birçok ünlü sistemi deface eden, kaliteli icraatler gerçekleştiren sayılı bir hacking grubudur.

JRB OPS sikimsonik sanal ortamı ile uğraşmadan, amacı gösteriş olmadan, EGO kasmadan sanki alperin yatak odasında dolaşır gibi rahatca hack yapıyorlar.. Fakat girdikleri yerler alperin yatak odası gibi kolay erişilebilen yerler değil..

SALDIRILARI GÖREBİLECEĞİNİZ JRB OPS TWİTTER ADRESİ: jrbops

Site açıldığı andan itibaren bazı lamer forumları kendini sorgulamaya başladı. Ulan dediler, bizde mi acaba sorun? Şaka. Tabi ki böyle birşey olmadı, herkes eski lamerlıklarına devam ediyor. Neyse ki, siteyi açtığınız anda doğru yere girdiğinizi anlamanızı sağlayan vvhack.org var. Ajans olarak ekibi tebrik ediyor, yeni sitelerinde başarılar diliyoruz.

14 Comments

  1. Comment by post author

    shxhdbshxhhxdhsbdhjsndbxudhddbhx

  2. İsimsiz

    sözde her yeri hackliyorlar onu geçtim kullandıkları host yöncü , onuda geçtim pentest ile uğraşan kişiler daha kendi altyapısını sağlıyamıyıp korumıyorsa paylaşımlı host alıyorsa gözümde bilgisiz ve onun bunun birşeyini kullanan aptaldır yanlıs anlamayın.

  3. Hacker shade

    Lan aq hijacking yaptılar da biz bilmiyormuyuz gidip sosyal mühendilikle nic hesabi açtırıp dns leri değiştiryorlar bi diğer hackledijleri bbc mi her neyse anca sub hackleyebilmişler ee hani gerşçek siteye basın da görelim hadi gerçek dns hijacking biliyorsanız direk sunucuya bağlanın ?
    Sadece lamersiniz ?
    Bu arada ben mr.shade

    • R3pE

      İşte bak sadece Sosyal mühendislikle değil teknikle de birçok büyük yerin hacklenebileceğini göstermek için forum açmışlar sizin gibilerde birşeyler öğrenebilsin sadece sm ye bağımlı kalmayın diye 🙂

    • SHADE

      hacker shade ne amk orospusu

  4. Anonim Reis Senin Nickini İlk defa duyuyorum Orospu çocuğu Hacknews in Velet Editörlerine Yeni Bir Velet daha Eklenmiş Sizinde Sözüm Mec ten dışarıdır Bir gün sizin Fişinizi Ya Sike sike yada Sike sike Çekecekler Yani Fazla Boş yapipta Tanımadığınız etmediğiniz kişilere Bulasmayin 😉

  5. Mr shade

    Ben ulu oç mr.shade
    Yakışıklı mıyım he
    https://www.upload.ee/image/10079430/received_313655536237805.jpeg

  6. Shade

    Whatsappdaki pp’mi alıp burda hekırlık yapıyonuz ÖDÖDŞSŞWŞĞSĞDĞFPFPCŞŞCLCŞDŞSİXİXİİXİSŞDİEŞDLDLFLKC
    yüzümüzü gizleyecek kadar düşmedik ayrıca @omersquad da pp o fotoydu ayrıca uzun zaman boyunca ortalama 3-4 ay boyunca skypede pp kaldı harbi malsınız siktirin gidin iq testi yaptırın diyecem ama site çöker sizin seviyenizden amk

  7. Mullerx

    Madem yoncu’de neden basmayı denemiyorsunuz ya da bu zamana dek basmadınız ?

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum