hack haber, Hackhaber

Turkhackteam.org Tasarım değişimine gitti

Yılların hack siteleriden olan ve daima her dönem yüksek üye kapasitesi ile forumculuk işinin hakkını veren TURKHACKTEAM.ORG 12 yıl sonra tema değişimi yaptı. Yeniliklerin bununla sınırlı kalmayacağı ve rütbe sisteminin değişeceği konuşuluyor, artık turkhacteam forumunda komutanım muhabbetlerinin sonlandırılacağı ciddi şekilde konuşuluyor ve Üyeler tedirgin.. 

Tema değişimine üyeleri inanamadı, acaba yanlış siteyemi girdik diyip sayfaya f5 çektiler ama nafile artık tema gerçekten değişmişti. Eski temaya yıllardır alışan üye kitlesi bu yeni temaya alışmakta zorluk çekti, açıkcası kimisi beğendi kimiside beğenmedi.

Kimisi tasarımın gözlere oldukça zararlı olduğu görüşünde..  Kimisi ise zamanla alışabilinecek bir tasarım olduğunu ve yıllar sonra gelen bu değişimin zarar vermeyeceğini zira 10 yıldır sitede tek bir geliştirme yapılmadığını ve bu değişimin güzel bir başlangıç olduğunu savunmaktalar.

Hacknews.org olarak yorumumuz: Tema biraz r10.net temasının dark hali gibi geldi bize, muhtemelen aynı tasarımcılara yaptırılmıştır, ciddi anlamda benzerlikler var, hem forum mesaj kısmı olsun profil olsun birebir aynı görünüyor, hayırlı olsun diyoruz .

7 Comments

  1. Nobody

    Tema fena değil ama içerik kaliteli olmadıktan sonra temanın bi faydası olmaz

  2. TMac

    Vaa be

  3. şathiyat

    Ne diyelim hayirli olsun
    Tht artik bizim icin bir hack forumu degil yardim icerikli ve bilgi icerigi zengin kalaba ve eski emektar topluluk halini aldi

  4. Arkadaşlar okuyun bir hak vereceksiniz.
    Öncelikle gövde gösterisini kapattılar.
    Sonra tema değiştirdiler hemen sonra saldırı timleri kapandı ? ee bu forum hack forumu değimi dayı evet hack forumu ee nerde saldırı timi nerde gövde gösterisi tht suan cöküşe doğru gidyor. Yaz tatillerinde lamerların açtığı formların temasına benzemiş ben şahsen beğenmedim. 2009 dan beri formdayım en beğenmediğim yıl şuanda ne diyelim.
    İyi çöküşler tht.
    Yinede seviyorum sizleri kendinize iyi bakın.

    • AdnanHoca

      Adamların çokta sikindeydin temayi begenmemişmiş gerizekalı oğlum benim yıllarca o forum ayakta kaldı icraat yaptı at kafası ne konuşuyorsun sen

  5. farelwarock

    Aykut’un teması bu muhtemelen ona yaptırdılar

  6. farelwarock

    Arada reklamlara tıklayın la adamlar para kazansın ve zevkli hnews için yapın ama

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum