hack haber, Hackhaber

AsakiR Baltayı Taşa Vurdu !! DOLANDIRICILIK !!

16 yaşındaki ünlü dolandırıcı AsakiR aslında hibçirzaman dolandırıcı olduğunu inkar etmiyordu böylede bir gerçek vardı göstere göstere dolandırıcılık yapıyordu, yani açıkca meydan okuyordu, ancak her nasılsa uzun süredir baltayı taşa vurmadan onlarca kişi dolandırmaya devam ediyordu taki r10.net’de birini dolandırana kadar, r10.net üyeleri AsakiR adlı dolandırıcı hackerin kimlik bilgilerine kadar forumda yayınlayıp mahkemeye vereceklerini ilan ettiler, konudaki yorumları okursanız iş büyümeye başladı, asakir dolandırdığı kişi ve kişiler tek tek seslerini duyurmaya başladılar ve ortaklaşa bir dayanışma ile asakir’in ipini çekmeye karar verdiler.

Bakalım AsakiR bukez mahkemeye verilecekmi yoksa laftamı kalacak takipcisiyiz.

Konu url:  https://www.r10.net/sikayetim-var/2058024-asakir-denilen-yeni-mahlukat-tarafindan-d_olandirilmak-istemiyorsan-mutlaka-oku-kufur-de-etti.html

Konu 2: https://www.r10.net/1074942799-post50.html

SON DAKİKA GELİŞMESİ ASAKIR ‘IN GERÇEK BİLGİLERİNİ R10 YAYINLAMIŞ ! İNANILMAZ İDDİALAR VAR.. SADECE İDDİALARDIR GERÇEKMİ DEĞİLMİ BİLİNMİYOR.

tıkla: https://www.r10.net/1074945476-post107.html

 

AsakiR r10.net ‘de ilginçde bir yorum attı, deli cesaretimi dersiniz ne dersiniz bilmem ancak bize aşağıdaki kemal sunalın repliğini hatırlattı.

Siz banlayın ben yine geleceğim diyor

AsakiR hakkında zaten pkk’lı olduğu söylentileride ayyuka çıkmış durumda, ancak kendisi gominist olduğunu idda etmekte, ama pkk indexlerinde adı geçmekte, bir insanın hem pkk’lı oldupu söylenip hemde dolandırıcı olup bu zamana kadar dışarda gezmesini neyle ifade edebiliriz ? AsakiR acaba 16 yaşında oluşana güvenerek yasal bir hükümlülüğü olmadığınamı güveniyordu acaba ? ancak 16 yaşındaki bir çocuğun cezai ehliyeti olduğunu bilmesi gerekiyor ! ilgili Arama linki

AsakiR bu dolandırıcılığı tek başınamı yapıyor ? yoksa işin içinde nitelikli bir dolandırıcılık çetesimi var ?

Asakir aslında daha önce bu zamana kadar nasıl dolandırıcılıktan yakalanmadığını kendisi itiraf etmiş bir forum yazısında.

AsakiR bukez kazzıklaramı oturdu ?

AsakiR ‘in dolandırıcılık hikayesi sonamı erdi ?

AsakiR Bukez Fakamı bastı ? bokamı bastı ?

AsakiR için yazılımış bir Sazan şiiri ile haberi noktalıyoruz.

Göl balığıyım
Adım sazan AsakiR
Diplerde gezer bedenim
Gönlüm kibar nazenin

Kuyruğum nasıldır görmem
Bulanıp çamurlara 
Dalarım kış uykusuna
Akıntıya karşı yüzerim
Ölmeden donar her yerim

Sıkıştırıp kuyruğumu çeneme
Bıraktığımda beş metre giderim
Çağlayanları aşar 
Ağlamak bilmez gözlerim

Oynaktır dudaklarım
Kılçığım batar ayıklamayana
Gölüm sulardan yana…

Göl balığıyım
Adım sazan
Diplerde gezer bedenim
Gönlüm kibar nazenin

Memleketim Göksu
Anayurdum Asya
Böcek larvası yer
Solucanı çok severim
Lezzetli olur tavam
Yanımda limon roka 
Olmalıdır mutlaka
Ağa çabuk gelirim
Tükenir hayat serüvenim…

11 Comments

  1. Shade

    Anarchosa koş kocanı sikiyolar

  2. farelwarock

    Öyle yerlderde çok ticaret yaptım. Hatta bazen parası yetmeyene 600 liralık sunucuyu zararına 250 liraya bile vermişliğim var. Şimdi bir ticareti bir kitleye kötületirsen başını o kitle çok yakar haberin olsun. Böyle mallık böyle rezillik yok. İşini düzgün yapsaydı dolandırma bi kenarı, daha iyilerini çekerdi amk.

  3. Shadenin Ceddi

    Benim adim orospu cocugu shade
    https://resmim.net/preview/qBCPC8.jpeg

  4. Bu konu çok isabetli olmuş bir de kıvanç keskin var o şerefsizide bu şekılde paylaşırsanız sevinirim hocam gereklı linkleri paylaşayım buradan sizde sitenizden paylaşırsınız.
    Benim paylaşmış olduğum konu linkini sizinle paylaşıyorum buyrun.

    1. https://www.r10.net/off-topic/2038905-kivanc-keskin-suc-duyurusu.html
    2. https://www.r10.net/off-topic/1944890-kivanc-keskin-suc-duyurusu.html
    Skype Adresim: karamanli bulamazsanız eger [email protected]
    Sizden haber beklıyorum.

    • farelwarock

      Yanılmıyorsam daha 15 yaşında ve resmi olarak çocuk. Böylelerine sadece uygun zamanda karşılaştığı şeyi tersine yaşatırsanız her şeyi anlar. Demem o ki, dava edip dosyalarla uğraşarak zaman kaybedersiniz. Kişiyi iyice takip etmek lazım. Sonra kırılma noktasında ihtiyacı olan şeyi arayacak ve aradığı sizde olacak. O esnada sizin hareketinize bağlı kalınmalı. Ya merhamet edersiniz ya da acımazsınız. Biz her gün böyleleri ile uğraşıyoruz ve inanın Pentester ya da SİSTEM Güvenlik Uzmanlarının böyle anılması ve de bilinmesi bizi çok yaralıyor. Eğer kafanıza bir soru takılır ise Skype’dan ulaşabilirsiniz.
      Skype : Farel Warock

  5. Black Cat

    yeni anlamanıza üzüldüm asakir ve asense ewo türk hepsi by_umut abisinin yanında türk düşmanı olup dolandırıcı oldu türk milletinin datasını satarak para kazanıyor türk milletinin kredi kartlarını satarak para kazanıyor atm den hırsızlık yapiyor, hatta hacklediği siteyide cardable host sitelerinden host alıp sunucudaki siteleri basıyor icraatsiz bilgisiz orsopu çoçukları

  6. ASAKİR VE ASENSE HARD LAMERDİR

    asakir ve asense lamerdir asense beyinsiz asakir ağır lamer

  7. SPY'DAN

    ben bu asakir ile asensenin gelmiş geçmişini sikeyim ne kadar hain var piyasada

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum