hack haber, Hackhaber

t3skilat.com Hacklendi – Hissetmiyorlar Artık !

Açıldığı tarihten bu yana; habire üst üste index yiyen t3skilat.com sayfası, Root Kardeşler tarafından tekrar hacklendi…  

Söylenenlere göre; Root Team ekibinden orçun root eline pompalı tüfeğini alıp; “Teşkilat mısınız lan siz” diyerek haşmetli indexini toy lamerlerin yuvasına hançer gibi sapladığı iddia ediliyor.

Bir sayfa admini bu kadar salak olabilir mi ?

2018’de kurulmuş olan t3skilat.com her defasında aynı salaklıklarından dolayı hacklenmesine rağmen, web açıklarını bir türlü kapatamıyorlar ve sayfaları’nın güvenliğini bir türlü sağlayamıyorlar. İşte sırf bu yüzden bir kez daha hatırlatıyoruz ki; Beceremiyorsanız, yapmayın kardeşim..

Emin olun baba parası ile kıytırık bir sunucu satın alıp internette orospu olmuş bir forum scriptini kolaylıkla kurabilirsiniz. Fakat kurduğunuz o sitenin güvenliğini o kadar da kolay sağlayamazsınız. 

Girişimci olmak, evet güzel birşey fakat ! yanacağını bile bile ateşin üzerine yürümek ise aptallığın en son seviyesidir… Dünyada daha farklı dallar da var arkadaşlar.. Yetenekli olduğunuz şeylere yönelin ve onlara karşı girişimci olun.. Yani demek istediğimiz şudur ki; sıçtığımın sanalını bi salın artık..”

Mirror – Zone Kayıtları

http://t3skilat.com

https://mirror-h.org/zone/2120525/

HackNews – Tarafsız Habercilik Sundu

Hayırlı Ramazanlar…

2 Comments

  1. farelwarock

    Koskocaman reg amına koyim domain süresi biteli bayağı olmuş. Neyse önce ben bastım ya indexi gerisi sikimde değil 88.242.28.84.dynamic.ttnet.com.tr şu IP adresi şuracıkta dursun birilerine 😉

  2. farelwarock

    Not : adam akıllı reg edince adam akıllı haber sallayın domain .org amk 😀

    https://hacknews.org/2019/01/12/t3skilat-org-pwn3d/ hadi bays

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum