hack haber, Hackhaber

GoDaddy Hacklendi ! NetDevilz SAPLADI!

Net Devilz Küllerinden Tekrar Doğdu !

Onlar, cehennemin bekçileri ! Onlar ile karşı karşıya geldiğinizde belkide civciv sesleri çıkararak, geri adım basacaksınız.. Fakat bu yeterli olmayacak. Yaptıkları en küçük icraatleriyle bile resmen GoDaddyi hackleyen adamlardan bahsediyoruz. ! 

2008 de kurulmuş olan bir ekipten bahsediyoruz. Bi zahmet olacak o kadar… GoDaddy gibi bir firmanın sitesine NetDevilz Basmayacak da kim basacak ? Seyyar mı ? Saçma salak düşüncelere kapılmayın lütfen..

Zamanında imf‘yi hackleyen adamlardan bahsediyoruz !

L4NETLY – KingSize – BlackDewil Üçlüsü godaddy’nin subdomainine aşırı seksi olan indexini mızrak gibi sapladı ! 

Kadro içerisinde BlackDewil’e dikkat çekmek isterim.. Birçok büyük operasyonda isimi geçmiş bir defacer olduğunu belirtmek isterim. Ekibin diğer adamları L4NETLY ve KingSize‘nin bilgi derecesi tartışılmaz bile… 

Şu güzelliğe inanabiliyor musunuz ? Her lamerin rüyasıdır bu; Dark Saga, Seyyar, Şizofren, Ziya gibi salaklar hayal eder, NetDevilz YAPAR !

HackNews ajansı olarak sizi tebrik ediyoruz mahşerin dört eksi bir atlısı !

Mirror Kayıtları !

https://pwsgallery.godaddy.com/

http://zone-h.org/mirror/id/32368245

http://archive.is/GDdHt

http://web.archive.org/web/20190430113949/https://pwsgallery.godaddy.com/

HackNews – Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu !

9 Comments

  1. Ben anasayfa çaktım godady hemde 4 kere

    • scorpiol ananı sikeyim siktir git rezil orospu çoçu

      • Ewo-Turk

        Bunu 2.defa söylüyorum. Scorpiol’un adına yorum atılıyor. Öyle boş işlerin adamı değil kimseye zararı olmayan, herkesle muhattapda olmayan birisidir. Nasıl bir kuyruk acınız olabilir bu adama aptal orospu evlatları 😀 salın artık

  2. AsakiR

    bu adamların yanındaki cıraklar turkz kurucuları

  3. Mahmut gülen

    Scorpiol kendini hekirmi saniyo mk ya dkdbdjsjssbsb

  4. Anarchosa Bak isim soy isim kullanma insan gibi söylüyorum. Az Mertligin Varsa Uğraşma benimle

  5. :}

    Bu haberi yaparken İbo ( l4netly) ve blackdewil (Ahmet) denilen süzme hıyarların bunu kendi emekleriyle yapabileceğine inancınız var mı ? Hele ki Ahmet çok degil 2016 yılına kadar hatta yılına kadar değil 2016 yılında numanin yanında grafik falan yapıyordu amk hackle alakası yoktu bu çocuğun 😀 ilginçtir ki kendisini 2012 yillarindan gelme bir mal olarak tanımıyor gerçekten acınası bişey. Kimin neyi nasıl yaptığı belli butun detayları buradan paylaşmayacam fakat bu haberi yaptıklarını görmüşse ibo ve Ahmet bu kardeşlerimizin karakterlerinden şüphe ederim kendi emeginizle yapmadığınız icraatı bari haber yaptırmayın.

  6. Root

    O alan adı go daddy nin dehil..

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum