Genel

İnsanların Duygularıyla Oynayan Orospu Evladı Yakalandı ! Dark Saga ?

Belki hepinizi şok edicek bir durum ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bugün, lamer nedir kime denir buna değineceğiz.  Aslına bakarsak, sanal alemde örnek verebileceğimiz birkaç kişi var.. Örneğin Şizofren, isor1234 veya Seyyar gibi gibi.. Fakat asıl olay şu ki bu üstteki ismi geçen şahısların daha önceden tek tük, birşeyler yaptıklarına tanık olduk. Örneğin; Şizofrenin forum açabilme ve warezcilik yapabilme kabiliyeti varken, isor1234 inşaat sitelerin korkulu rüyasıydı. Üstelik seyyar da 2017 ve 2018 yıllarının index yeme şampiyonluğunu kutluyordu. Tabi biraz okuduklarınız sizlerin kulaklarına ürkünç,rezil,ahmakça gelebilir…

FAKAT ! 

 Seyyar, Şizofren ve isor1234567890asd gibi lamerimsi lamerler yaptığı şeyler vasıtasıyla, tecrübe edinmiş insanlardır. Yani halihazırda bir konu açsak kendi fikirlerini ortaya koyabilecek bireylerdir.. en azından özürlü olmalarına rağmen icraatları olan kişilerdir.

Gelgelelim asıl lamer olarak nitelendireceğimiz isime.

Sanal alemin büyük haber ajanslarında (LamerHaber & HackNews) Paylaşılan son içerik haberlerinde “Dark Baba Boynuma Dola -Nick ” yazarak sanal alemdeki prestij ve saygınlık sahibi insanların isimlerini lekelemektedir.

Örnek Fotoğraflar paylaşalım;

Değerli hacknews ajansının bağımsız ve tarafsız haber editörcüsü olarak, sanalın yeni en azılı lamerini Dark Saga olarak ilan ettiğimi en içten dileklerim ile bildirmek isterim.

Burada biraz öznel olaylar devreye girecek, biraz kendisini tanıtmak istiyorum.. Kendisini spyhackerz adlı kadim hacking platformunun defacer eğitim grubunda eğitime kararı almıştık. Yanında başka insanlarda bulunuyodu. Eğitimdeki adamlar 1 hafta içerisinde hedef site sızma eğitimini tamamlarken, Dark Saga adlı arkadaşımıza henüz bruteden site çıkarttıramadık ve shell bile attıramadık. Bu olay ise defacer eğitmenlerimiz arasında ağır tranvaya yol açmıştı… Hack’in H’sin den bile ırak olan bu tehlikeli lamerin daha önceden, DarkBody, Kedi, Dark Saga gibi nickler kullanıldığı bilinmekte. Eğer forumunuza sığınırsa, barındırmak isteyeceğiniz en son lamer olur. Bizler Ayyıldız Tim ile Brute açıyorlar diye dalga geçiyorduk fakat bugünlerde anladık ki; HAYIR ARKADAŞIM.. Brute bile bilsen öp de başına koy. Script nedir diye sorduğumuzda boş cevap veren bu arkadaşımız yetmezmiş gibi olmayan hacking bilgisi ile haber ajanslarının postlarında sağa sola sallaması da çok ironik.

Beyni olduğunu kanıtlaması için bin şahit isteyen bu salağın yaptıkları yanına kar kalmayacaktı herhalde ? Onun o muşmula sıfatsız sikimsonik tipsiz domuz taşşağı şemalini sizlere sunmazsak ayıp olur öyle değil mi ? 

HackNews – Tarasız Habercilik Ajansı Sundu

9 Comments

  1. Dark Saga

    Fotoğraftaki ben değilim. Bu arada yaptığın açıklamalar okadar ilgisiz alakasız ki… Bişey demiyorum. Aşağılık herifsin

  2. TurkXploit

    Seni gidi sikik orospu cocugu lamer seni

    • Dark

      Nasıl bu kadar düşüncesiz olmayı başarabiliyosun be aq evladı

  3. abi kim bu asalak yetme evladı, ne ara çıktı bunlar?

  4. Dark

    Dark ananızı sikti diye haber yapsa inanacaklar. acıyorum size aq

  5. farelwarock

    Köyden karı alıp kondomsuz sikersen olacağı bu. Babanla anana söyle de tek erkek tek gece sikiş eğitimi vereyim. Hayran kalırlar belki 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum