hack haber, Hackhaber

Ayyıldız Tim’den Birkan Tekkan’a Dolandırıcılık İftirası !

mectruy

mectruy

Günler geçmiyor ki, Ay Yığıldık Tim bir skandala daha imza atmasın ve yaptıkları rezillikleri ile bizi kendisi adında utandırmasın. İnsanların manevi, vatandaşlık, milliyetçilik duygularını sömürerek, Sanalda çoluk çocuğun sözleri ile bir ünvana Sahip olan, hacker ekibi demeye bin şahit isteyen, Ayyıldız Tim grubun’dan şok edici bir iddia var !

Sanal alemde işinin hakkını veren nadir insanlar’dan biri olan birkan tekkan adlı siber güvenlik uzmanı, bugün kanalında bir video yayınladı. Bizler kendisini takipte bulunduğumuz için bu konu hakkında hemen haberdar olduk ve sizlere de bunu sunmak istedik.

https://www.youtube.com/watch?v=AQBDX6EgmpI

Şimdi kısaca konuya geçmek istiyorum. Bu şahısların eskiden defacer grubunda bulunan biri olarak söylemek istiyorum ki, AYT adlı rezil platformun, ekiplerinde halihazırda yabancıların yazmış olduğu programları kullandığına tanık oldum. örn:CMS Brute Force, Ghz Tools vs. 

Üstteki videoda yayınlanan ayt’nın yorumunda ise geçen yazılarda şunu okudum; “Arkadaşlar biz program falan satmıyoruz.” 

Neden acaba diye biraz düşünmenizi istiyorum….

Ulan orospu çocukları programınız var da siz mi satmıyorsunuz ? Sizler, hekten huktan anlamayan belkide dünyadaki en son kişilersiniz. Hack harici her türlü şey yaparsınız. Program satarak değil, 20-30 liralık kitabı, yüzüğü 100 liraya satarak toplumu kekleyen insanlarsınız. Twitter fake script kurarak, 200 kişinin mailine olta atıp, düşen tek tük nadir hesaplara girip, bilmem neyin elçiliği hacked diye paylaşan insanlarsınız.. 

“Bünyemizde çalışan insanlardan hiçbiri TR’de ikamet etmiyor” diyorsunuz, Ben grubunuzda iken bulunduğum gruptaki çoğu üye istanbulda oturmaktaydı. Forumlarında üyeliklerin konumunu New York yazıp aslında Bağcılarda oturan insanlarsınız.

İşini iyi yapan bir insan gördünüz mü, iftira atıp, karşınızdakinin prestijini, saygınlığını insanlara karşı zedelemeye çalışan rezillersiniz.

AYT‘nin Sahte bir fotoğrafı öne sürerek, kendi takipçilerine karşı yaptıkları kandırmaca sonrasında Birkan Tekkan’ı viruslu bilgisayar programı satıp dolandırıcılık yaptığını öne sürmüşlerdir. Birkan Tekkan’ı yakın takip eden biri olarak söylemek istiyorum ki, B.Tekkan’ın nerdeyse yaptığı tüm işlemlerin Linux üzerinden gerçekleştirdiğini belirtmek isterim. Yani kısaca Trojan sokup, dolandırıcılık yapması gibi birşey söz konusu olamaz.

AYT’nin bilgisizliğinden dolayı paylaşamadığı hacking eğitimini Birkan Tekkanın paylaşmasın’dan rahatsız olduğu bariz ortada. AYT’nin böyle bir davranış sergilemesi tek anlamıyla orospu çocukluğudur ve emeğe saygısızlıktır. !

Birkan Tekkan’ın Sanaldaki girişimciliğinden rahatsız oldular. Udemy’den verdiği kurslar, b.tekkan karşıtı cahilleri sinir etti ve böyle bir yol izleyerek tekkanı karalama kampanyası başlattılar. Adam kendi emeği ile birşeyler yapıyorsa elbet hakkını alacaktır. Bu olay AYT’nın belli ki zoruna gitmiş ve kıt beyinleri ile böyle bir yol izlemişler.

Bizler AYT’nin yaptığı rezillikleri yazmaktan bıktık, onlar rezillik  yapmaktan bıkmadılar.

K.I.N.I.Y.O.R.U.Z

HackNews – Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

8 Comments

  1. Sizin kasintiniz mi var fetocu lamer ordusu! 24 saat icinde bu sacmalik kaldirilmazsa mahkemede hesaplasiriz vatan hainleri!

  2. MRCC

    fake script yok zeroday da satılan 15bin tl exploit ile hack yapıyor

  3. Anti Lamer

    bu şerefsizlerin gerçek yüzleri ve lamerlik rezilikleri için turk-cint.blogspot.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz rezil lamer velet ergen gerizekalı paşacılar sizi 😀

  4. RitaliN

    bu aveli 2016da sikmişlerdi kgslkfgs ytde heklenme anına ait video var. :DD

  5. Kerem Yazdigin X05 i Hack mi Saniyorsun Memesiz Orospu Çocuğu Gerçekler öne sürüldüğü icin Bakiyorum Ananın Amı Gevşedi??? Sen Bu sanala Bayt israfısın Tamammı Minik SürtükŞimdi Git 57.Malak Birliği Komutanına Söyle Ananıza HardCore Yaparım Okeymi Orospu Çocukları Emektar Bir insana İftira Atmak Yerine Ondan Eğitim Alip 0-12 Yas arası Orduna Verebilirsin

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum