hack haber

Şizofren, Gerçekten Şizofren Çıktı !

Saygıdeğer sanalın psikopat insanları ve değerli okuyucularımız… Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde, Kendini sanalın Warez Tanrısı olarak ilan etmiş olan şizofrenik hastası; Şizofren adlı lamerin sitesine FarelWarock adlı defacer tarafından tecavüz edilmişti. (Ellerine sağlık yiğidim)

İndexi ruhsal olarak kaldıramayan şizofren, elleriyle iki yanağını tutup kafasını duvara vurarak, hayatı sorgulamaya başladı.. “KOCAM NERDE KOCAM NERDE KOCAM NERDE” diye sayıklamasıyla adeta yaralı anne ve babaların yüreğine nasırlı elleriyle bir dokunuş yaptı.Şizofren feryat figan isyan ediyor, Tanrıya şirk koşuyor, Gaziosmanpaşa minibüsüne kafa atıyordu. Avrupanın ileri gelen devletleri, gelişmiş laboratuvarlarında şizofreni incelemeye aldığı için haberimizde konuşmasına yer veremeyeceğiz. Daha sonrasını biliyorsunuz zaten kadıköy deliler hastahanesi vs..

Bu olayda şöyle bir komedilik ön planda…

  • Şizofren hackleniyor..
  • Hackleyen kişi farelwarock
  • Şizofren anarchosa’dan hesap soruyor
  • farel ortalıkta yok
  • seyyar suçu üstleniyor, “siteyi ben hackledim” diyor
  • şizofren diyor ki “anarchosaya reselleri ben vermiştim”
  • ama hackleyen kişi anarchosa değil, farelwarock.
  • ama reselleri şizofren vermiş.
  • Şizofren; “benim serverim bypasslanmaz resellerden hacklenmiş” diyor
  • ama serverdeki başka sitelerde shell çıkıyor
  • farel indexi basıyor ana avrat küfür ediyor
  • seyyar suçu üstleniyor.
  • şizofren, anarchı sorumlu tutuyor.
  • indexde seyyar yazısı yok
  • şizofren, kendini tokatlıyor
  • seyyar, tanrıya sığınıyor ve titremeye başlıyor
  • anarchosa, film izleyerek uykuya dalıyor
  • ama halen farel ortalıkta yok…

 

Not: Amınakoyayım 1890 yıllarındaki yabancı aşk dizileri gibi. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Herkes birbirine geçirmiş.

Değerli okurlarımız biliyorum; hepimizin aklındaki az çok soru işaretleri kaldı..

FarelWarock nerede ?

Şizofreni kim sikti ?

Şizofren, bu hackleme işlemini yapan kişiyi, yani kocasını bulabilecek mi ?

 Şizofren, kayıp kocasını bulmak için müge anlıya katılacak mı ?

Seyyar gerçekten göründüğünden daha mı tehlikeli biri ?

Hayır yani amınakodumun çocuğu hacklenmişsin, sus bari. Ben bu zamana kadar bir kere dahi olsun hacklenen kişinin, sakin kaldığını görmedim. Yahu yemişsin indexi bi otur yerine daha ne istiyorsun illa bacını mı siksinler ? Herif hackleniyor, kim tarafından hacklendiğini bilmiyor böyle bir aptallık olabilir mi ya ? “Serverim bypasslanmaz” diyor, sunucusunda bambaşkaa sitelerden sheller çıkıyor. Değerli takipçilerimiz tamam haklısınız. Bu şahıs lamerin önde gideni ve hack bilmiyor. bundan dolayı bu aptallıkları görmezden geliyoruz fakat, birisinin günahına girmek bu kadar kolay mı ? Elinde hiçbir kanıt yokken insanları suçlamak bu kadar kolay mı ? Salağın resellerdeki log kayıtlarını ip adresi ile bendeki ip adresini karşılaştırdık; sütünü dökmüş kediler gibi miyavlamaya başladı. Bir insandan cpanel,reseller vs alıp da index atmak kadar ileri derecede bir orospu çocukluğu yoktur. Bu olay zamanında benim başıma da gelmişti. Bundan dolayı bu konuda çok titizim. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin sanal aleminde böyle bir orospu çocukluğu ile hack yapıp övünen insan yoktur.

Hepsi ve daha fazlası için HackNews – 7/24 habercilik !  

15 Comments

  1. Kamil Duruakan

    Hâlâ ağlıyorsun burada tekrar niye basamadınız ? Düne kadar abi diyordun bana.

  2. Ben size B4 un ne kadar piç olduğunu anlatmaya çalıştığımda forumdan banlamıştınız en son…
    işte şimdi böyle yakınmanıza sevinmem gerekir ama başkalarının üzüntüleri ile alay etmek bana göre değil…

    • spy yönetiminde senin gidişinden sonra gerçekten sorun çıkmıştı. b4 ‘e bu yüzden birdaha adminlik vermediler diye biliyorum. Gidişin haksızlıktı ama bunu asla üst yönetim yapmadı, onların haberi bile olmadı çoktan banlanmıştın, b4 seni bir moda yada co-admine banlattı diye biliyorum. O banlayanlarda hangi akla hizmet bunu yaptılar bilmiyorum. bende moderatordum artık değilim ama biliyorum olanları.

  3. Kurban

    turkhacks artığı organikpiskos ve mirat salaklarınıda almış siteye turkhacks çakması temayla ahkam kesiyor footer spyhackerz kopyası

  4. Scorpiol

    ‘Rütbe almak sadece sorumluluktur saygınlık kazanmak ise her zaman bulunmaz bir mükafattır.’

  5. farelwarock

    Kamil eskilere yaptığı haksızlığı intihar ederek ödersin umarım.

  6. farelwarock

    Büyütmeye gerek yok gereksiz birine index bastım sadece piyasadan uzağım ama bazen kolumuz uzuyor.

  7. farelwarock

    Ayrıca kamil denen alagavatla sohbetim yok sadece sevmem, cpanel vs isteseydim scripti loglar kavga eder sonra basardım. O sunucu çerez 🙂

  8. @Code Red Sana Sw Bypass Anlatsam Bile Yapamazsın Amq Sus Ve Otur Tamammı Bebe

  9. Anarchosa Cim Canimin İçi Birtanem Bak Ölümlü Dünya Kendine Düşman değil Dost Kazan Sana Bir Kardeş Tavsiyesi Olsun Gün Geçtikçe Kendini Kaybeticeksin Ve Bir gün Bakacaksın Zamanı gelmis Ve Kendine Soracaksın “Allah İçin ne Yaptım?” Ve Tekrar Kimin Hakkındayım ,ben kimin Hakkına Girdim Şunu Bil dünya Sen Bilgisayarın Başına Geçip Hek Yapasın diye Kurulmadı Hayatı Kin Besleyerek Veya Somurtarak Yaşama Ha Alper Bir sikim bilmiyor dersende Şunu söyleyeyim Herkezin Bilgisi Kendine Ve Ben Bendeki Bilgileri yeterli Buluyorum..

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum