Genel

Türk Siber Askerler Geri Dönüyor !

2012 Yıllarının popüler hacker grubu Türk Siber Askerler, küllerinden tekrar doğdu ! Aşırı derecede sinirli ve hırsa bürünmeleri ile birlikte baya da iddalılar. 2019 Yılının favori grubu olacaklarını öne sürüyorlar.  Türk Siber Askerlerin Eski grup lider yardımcısı yani şuanki lideri olan ZAGROS ile aramızdaki konuşmayı okumadan önce aşağıdaki müziği açmanızı tavsiye ederim… 

Açık konuşuyorum.. Dostlarım.. Karşınızda ne TSA eski disiplinsiz adamı, ne sanalın eşkiya topluluğu ne de 2012-2016 yıllarının güçsüz iktidarsız ekibi var… Artık karşınızda 2019’un en büyük politik hacker gruplarından biri var. Misyonuna ve vizyonuna bağlı bir grup var ! 

Biz bu şekilde dimdik ayakta durduk sürece bizi kimse indiremez. Zira herkesin karşısında artık güçlü bir TSA grubu var ! Artık karşınızda yepyeni bir ruhla ve azimle şahlanmış bir ızdırap grubu var ! Artık karşınızda ya olacağız ya da öleceğiz diyen bir defacer ordusu var ! 

BİZE BEDEL ÖDETMEKTEN SÖZ EDENLERE DİYORUZ Kİ HODRİ MEYDAN

TSA ekibi, nice hack grupların açılışına şahitlik ettiği gibi nice kibir abidesi azemetti güçlerin çöktüğünü de görmüştür !

İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür imansız olan paslı yürek sinede yüktür !

TSA, nice paslı yürekleri bu yükten kurtarmıştır.Sevgili dostlarım, Biz istiklal marşımızı mürekkeple değil, kanımızla yazmış bir milletiz. Ve bu millete layik olabilmek için yaptığımız herşey devletimize bağlı olarak yapılacaktır.

BİZİM EN BÜYÜK BEDELİMİZ, GEÇMİŞİMİZDİR. BİZE BEDEL ÖDETMEKTEN SÖZ EDENLERE TAVSİYEMİZ, AÇIN İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUYUN. !

Arkadaş! Yurdumu alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın…
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri ‘toprak!’ diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Bundan sonra sanalı eski haline getiriyoruz.. Her cebine iki üç kuruş geçecek olan site açacakmış. Avucunu yalar avucunu. Bakın biz o açtıkları sitelere napıyoruz. Deşiyor muyuz deşmiyor muyuz..

-Türk Siber Askerler-

HackNews – Tarafsız Habercilik Sundu

3 Comments

  1. SHADE

    komutanim

  2. farelwarock

    Çöp

  3. mal amk

    bune amk şaka mı

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum