hack haber

Ducky Layne Grubu Ne Kadar Samimi ?

Sevgili okurlarımız.. Bugün bambaşka bir rezilliğe ışık tutmak istiyorum. Her ne kadar gözleriniz kanayacak olsa da bu konuşmayı bugün ben yapmazsam, yarın başka birisi hiç yapmaz. 

İnsanların gözlerini yalanla dolanla bürüyen Ducky Layne grubunun birçok mensubu hapisten çıkalı yaklaşık 4-5 ay kadar oldu…. 

Neden cezaevine girdiler ? Bilgisiz arkadaşlarımızı hemen bilgilendirelim;

Sanalda herkes gibi ilk işi sosyal medya hacklemeyi araştırıp çözümü oltalama yani sahtte mailde bulan ducky layne grubu; Türk ünlülerin veya yüksek takipçili instagram fenomenleri’nin epostasına fake mail atarak, karşısındaki kurbanın passwordlerini çalıyordu.. Tamam buraya kadar herşey iyi. Buna tepki göstermeyelim de asıl olay şurda başlıyor. Hesapları çalıyorsun da neden tekrar sahibine mesaj atıp; “Hesabını cuzzi bir miktar karşlığında kurtarabilirim” diyorsun ? Bu Türk Milletini dolandırmak olmuyor mu ? Bu yaptıkları, emekleri ile para kazanmış insanların hakkına tecavüz olmuyor mu ? Neyse ki olay fazla büyümeden Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafndan gerekli olan yapıldı..

Şimdi konumuza dönelim. Ducky Layne grubu mensupları cezaevinden çıktılar. Ama görünen o ki halen bazıları akıllanmamış… Örn; Ayda Kutay, Veysel Demir

Sizlere Ayda Kutay hakkında birkaç birşey anlatmak istiyorum. Cezaevinden çıktıktan 1-2 gün sonra evinde canlı yayın açan Ayda Kutay takipçilerine şu mesajı iletti; “Ben suç ortaklarımı tamamen cezaevine girince tandım. Kimseyle bir alakam yoktu” tarzında, hack ile alakası olmaksızın ve kimseyi tanımaksızın bir mesaj iletti..

İnanmayan arkadaşlarımız için buyrun video’yu paylaşalım

https://www.youtube.com/watch?v=bqbPyAfplKk

Aradan 5-6 gün daha geçti ve bu sefer veysel demir bir video çekti ve videoda siktimin vandetta maskesi ile bir konuşma yaptı. ve şunu söyledi; “Bu maske benim için çok özel. Bunu bana ayda hediye etmişti”

Şimdi sesleniyorum sana EYYY KEVAŞE AYDA !

Demekki kimseyi tanımıyorsun.. Demekki sözde ortakların ile alakan yoktu… Demekki sana çamur attılar.. Neden hayatın boyunca tanımadığın insanlara hediye alıyorsun ? Sözde cici kızsın..

Ayda Kutay‘ın  yaptıkları yetti mi ? Tabiki hayır. Sözde hack’in ne olduğunu bilmeyen kızımız instagramda bir story yayınladı… Storyde şu sözler yer alıyordu.

“Serverde root olmak için exploit kullanmak lamerliktir. Başkalarının insta hesabına spam atıp kapattırmak lamerliktir. İnternet sayfalarına index atmak lamerliktir. lamerler mutlaka html bilir” vs..

Şimdi sana tekrar sesleniyorum EYYY PATLAK AYDA ! 

Demekki hekten huktan anlamıyorsun. Sana vahiy mi geldi exploitmiş indexmiş falanmış filanmış… Yahu birde tam bilgin olsa şaşırmayacağım. Serverde root olmaya nasıl oluyor da lamerlik diyorsun ? Defacerliğe nasıl olurda lamerlik diyebiliyorsun ?YAHU HEDEF BELİRLEDİĞİN INSTAGRAM HESABINI KAPATTIRMIŞSIN BU NASIL LAMERLİKTİR ? 

Senin de hesabına spam atıp, kapattırdıkları için herhalde bu tarz konuşuyorsun. 😀 Üstte sözde lamerlik dediğin şeylerden birtanesini becerebilsen öp de başına koy.. Tabi yazılım bilmez. Webmasterlik bilmez, Web Hack bilmez, Hayatı boyunca warez scriptler ile sağa sola mail atmaktan başka bişey bilmez Sonra insanlara yapıştır lamer damgasını 😀 

Kız html’ye bile lamerlik demiş. Ulan html bir hack aracı bile değil ki aq. Bide gereksiz dediği html; php ve asp gibi web programlama dillerinin temelini oluşturan bir derleyici dildir. Yani html bilmeden bir website yapamazsınız. Boostraplar kullanırsınız o da yetersiz kalır.

Veysel demir hakkında da konuşmak isterdim; ki gerek yok bence. Sözde kendisini sosyal medya uzmanı olarak tanıtıyor. geçtiğimiz aylarda yakın dostum lamb tarafından instagram şifresi bulundu..

https://www.youtube.com/watch?v=h-6zcRsuuBo

HackNews – Tarafsız Habercilik Sundu !

5 Comments

  1. Shade

    Ducky hikayesine seni atmış anarchosa

  2. Talha Küçük

    profiline Sosyal medyada tarih yazmış isim yazmış Hack ortamında Neden Sikine Takan yok 😀 Açıklayım Hack Ortamında O işlere Velet Gözüyle Bakılıyor Şahsen Birisi gelse ben instagram patlatıyom diye şimdi bu adamı kim sikine takar yok yani amın cocugunda yetenek olsa ne bıliyim instagram siteleri hackleyıp data felan paylasıyor oyle hesap çalıyor desek eyvallah da bu malın yaptıgını 13 yasındakiler yapıyor 😀 tam okumadım ama hacknews ekıbi olarak iyi geçirmişsinizdir Tebrikler.

  3. farelwarock

    Bunların bi elemanı var reelde görüştüğüm geçen hafta duruşmam vardı shell verdim çek şu scripti lazım dedim neyse işte sunucuya dokunmamış falan gittim sordum Veysel lamerlik dedi diye yapmıyorum dedi

    Bkz : kodumun salağını yazılım sınavından ben gdçirm

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum