hack haber, Hackhaber

R4PTOR ermenistan’a DUR DEDİ !

HABERE GEÇMEDEN ÖNCE UFAK BİR DUYURU !

Hiçbir şekilde programlama bilginiz olmadan html dahi biliyor olmadan artık website kurmak tamamiyle basit ! Hosting sunucu domain parası ödemeden hacklenme tehlikeniz olmadan bu şansı size bedava-sitem.com sunuyor ! Böylelikle prenses Ustura gibi sizlerde kendi tr.gg uzantılı domain alıp kendinize bir haber sayfası açabilirsiniz !

Böylelikle görevi sadece haber yapmak olan, hack ile ilgisi olmayan adamlara sizlerde “Lamer” diyebilirsiniz !!!  (Beyninizin olmadığını varsayıyorum)

Sanalda ismiyle ün salmış büyük hacking platformlarından Turkz.org ekibinin sipahiler grup lideri R4PTOR ermenistana ait göç ve vize geçişi belgelerini ele geçirdi !

R4PTOR diyor ki;

Selamun aleyküm
Yaklaşık 4 ay önce Ermenistan Ordusunun Ateşkes kararına uymayarak Eylül ayından bu yana geçen süre boyunca sürekli belli aralıklarla Karabağ sınırında bulunan Azeri köylerindeki Masum insanlara sık sık ateş açması üzerine Ermenistan’a cevap verdik ve Ermenistan Devlet Sitelerini hedef alarak Yaptığımız Operasyon sonucu Ermenistan Göç ve Vize Sistemlerine ait içlerinde Ermenistan İstihbarat servisi imzalı belgelerde bulunan birçok veriyi çektik.
Güvenlik amaçlı veriler Sansürlenmiştir.

HackNews Açıklaması; “İnsanların bu amaçla, bu tarzda, bu şekilde saldırılar yapmaları inanın ki bizleri çok mutlu ediyor.. R4PTOR adlı arkadaşımızın bu zamana kadar çok ağır saldırıları oldu fakat sağda solda “ben şunu yaptım ben bunu yaptım” dediğini görmedik. Fakat gelgelelim ki birde hiçbir sikim başarısı olmayıp, twitter’dan sahte raconlar kesip, Kayda değer hiçbir saldırısı olmayıp egosu götünden büyük her twittinde gözlüklü emoji kullanmayı eksik etmeyen arkadaşlarımızda var. Bu insanların acilen isor1234 tarafından eğitime alınması şart !”

HackNews – Tarafsız Habercilik Sundu

5 Comments

  1. AsakiR

    peki ermenistanın bundan haberi varmı ????

    • Senin siteni birdaha suspend atıcağımı söylemiştim ve attımda senin bundan haberin varmı hea orospu evladı lamer ?

  2. Comment by post author

    İsor ağabeyim bana lütfen eğitim ver. Bende bir isor1234 olmak istiyorum

  3. raven

    Anti-armenia.org dan almis sanirim

  4. Fuck Armenia

    Eline saqlik dostum
    Basarilarının devamını dilerim
    Anti-Armenia Team’den selamlar

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum