hack haber, Hackhaber

Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanarmış

HackNews Global  Haber Ajansından Ateşli Bir Son Dakika Haberi !

Yusuf Root’un Kız imam hatipte okuduğu TESCİLLENDİ !

Daha önceden de belirttiğimiz gibi Yusuf Root, hayatında hiçbir sikim başarısı olmayan, Forum forum sürtük gibi gezen, Shell, method dilenen, İfşalandığında montaj demekten başka savunması olmayan, Çocuğun Tekidir.. Henüz reşitlik çağına erişmemiş olan Yusuf Root, çocukluk yaşında yarrak peşinde koşmaya başladı ! Önceki haberimizde, Y.Root‘un method dilendiğine dair bir resim paylaşmıştık… Resimde Y.Root kodadlı lamer, İ BlackDewiL‘e  sakso çekerek bypass methodu istiyordu.. Fakat Y.Root bu resime; “Gerçek Değil.. Öğeyi Denetlemişsin Bu Bir Montajdır” demişti. Fakat bu sefer BlackDewiL , bu yalanı çürütecek kanıtlar yolladı.. Gelinde hep birlikte bir inceleyelim…

“Merhabalar. reel hayatın getirdiği zorluklar ve ortamın eski tadının kalmamasından dolayı yeterince aktif olamıyoruz. şu ergen arkadaşların olayına bir açıklık getirmek istedim. ben bu zamana kadar bana yazıp bir şeyler soran , bir şeyler isteyen kimseye aksi cevap vermedim , yardımcı olmaya çalıştım. bana bir yanlışı olmayan herkese karşı böyleydim , hala da böyleyim. lakin bu yaşı küçük kardeşimiz önce benim dostlarıma ağza alınmayacak küfürler etmiş , daha sonra dostlarım benim adımı verip “tanıyor musun?” diye sorduğunda “o kim lan , onun da anasını sikerim” gibi yanlış bir davranış sergilemişler. ben bu arkadaşı tanımam , etmem. ismini dahi duymuşluğum yoktur. dostlarımdan birisi mevzuyu bana anlattı. ben de kim bu söven diye bakarken benden daha önceden method isteyen bir kardeş olduğunu gördüm ve sohbetin ss ‘ lerini paylaştım. daha sonradan montaj montaj diyip bir daha küfür etmiş. hiçbiriniz ananızı , bacınızı sokakta bulmadınız. yaşınızın getirdiği hevesle birilerine dikleniyorsunuz fakat yanlış yapıyorsunuz. azıcık efendi olun , büyüyün.

sanal alemde kimse ile de bir sorunum yok. eğer benimle ilgili bir sorunu olan varsa sosyal medya hesaplarım , skypem hepsi belli. bulamayan varsa forumdan ulaşsın vereyim. bursada olan varsa zaten adres versin çay ısmarlayayım konuşalım 🙂 hepinize teşekkür ediyorum.”

Tabiki Yusuf Root bu videoya da bir yalan buldu ve dedi ki “Hesabımın şifresini değiştirip, mesajları sizler yazmışsınız kendi kendinize konuşmuşsunuz” Maalesef ki yusufcum böyle birşey söz konusu değil bu mesajlar aylar öncesinden yazılmış ve bizzat Hesabını BlackDewiL’e vermeden bende bir göz attım ve bu mesajlar halen hesapta bulunuyordu.. Tüm foyan ortaya çıkıyor Yusuf..

Bu sen misin yusuf ? Yıkık bir piç gibi ortada kaldığını göremiyor musun ? Umarım bundan sonra o sikik çeneni kaparsın da dahada rezil olmazsın. Siktir git abdestini al kız imamhatipte mescide çıkıp namazını kıl. Sürtük !

HackNews – Tarafsız Habercilik Sundu !

2 Comments

  1. AtakBey

    Ulan bu ne pezevenkliktir yahu :DD Amacınız ne anlayamadım bir türlü , sayın eşek siken hacknews adminleri.

  2. Etme eyleme yusuf.. kabullen yusuf.. konuştukça batıyorsun aşkım.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum