hack haber, Hackhaber

Yusuf Root ve Sakso iddiaları ?

Sanalda, her defasında her bastığı lamer sitesine sm ile giren sm’den başka hiçbir sikim bilmeyen sözde seyyarın kocası olarak bilinen Yusuf Root SpyHackerz‘in old ismi olan BlackDewil‘den method dilenirken kameralarımıza yakalandı..!!!

Yusuf Root ‘un gırtlağına girip çıkan birşey yüzünden acı içinde kıvaranıyor.

Real hayatında kız imam hatip’de okuyan yusuf root, bu sefer fena çuvalladı !

15 YAŞINDA OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN PİYASANIN AZILI LAMERİ YUSUF ROOTTAN BİR AÇIKLAMA VAR !

Öncelikle bu fotoğraf BlackDewil adlı lamer tarafında yapılmış olan bir montajdır.. Ben hiçbir şekilde kimseden method dilenmem. Eğer ki dilenmişsem, ortaya kanıt sunsunlar

HackNews Açıklaması: Normal şartlarda bize bu tür haberler geldiği zaman montaj olmasından şüpheleniriz ve insanların kalbini boşu boşuna kırmamak için yayınlamayız… fakat bu konuşma bizzat SpyHackerz adlı forumda geçtiği için özel mesajlara erişimimiz var ve gözden geçirerek fotoğrafın doğrulu tescillenmiştir.! Ki zaten koskoca eski imhatimi liderlerinden biri olan BlackDewil gibi bir üstadın yalan yanlış şeyler söyleyeceğini de sanmıyoruz….

MR.SHADE’NİN 1 Açıklaması var !

Eskiden yapmış olduğum cahillik ile rat yemiştim ve bazı fotoğraflarımı hala paylaşan insanlar var… Rica ediyorum artık paylaşmayın...”

HackNews – Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

3 Comments

  1. Red

    Shade kısmı DFNDAFJKDKNDSKJFNSDAKJFNDSKŞJNSDFKJSNF

  2. Hepsi çoluk çocuk AQ uğraşmayın havlasın amına kodumun Habeş maymunları

  3. bayan Bira

    Anarchosa Gurun Var ise Adımı Haberlerde Koyma Kardeşim Kocası Ne amk 3 kere Index yedim Sanalda Kaç Kere Hacklendin Diyicemde Hacklenecek.siten yok

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum