Genel

Byb!r@ Sen bir ibnesin !

isor1234 İFŞA Konusuna dayanamadı ve ağır konuştu.

isor1234 gerçekten çok ağır konuştu ! kendisini ifşa eden Byb!r@ için söylediği sözler yenilir cinsten değil. isor1234 bildiğiniz gibi hacker aday adayı idi ve ilk yarı notları düşük gelince babası tarafından dayak yiyip internete girmesi yasaklanınca sanal alemi bırakmıştı.

İŞTE O VICIK VICIK AÇIKLAMA

Merhaba ben isor1234 ulan arkadan konuşmak iyidir ama asıl gerçek olan yüzüme söylemektir.

seyyar(Byb!r@) iyi dinle şimdi beni, ben senin gibi kız kılığında gezmiyorum, KIZ nickleri ile karı gibi gezmiyorum Byb!r@ sen bir ibnesin içinde kız duyguları var, belki donunu indirsek kız iç çamaşırı giyiyorsun, umarım annenin donunu giymiyorsundur ? götüne daha önce sht yazdığını bilmeyen yok, erkek bile sayılmazsın sen , belkide  gerçek hayatta götten vurduruyorsun sürekli , belki bir sikicin var , ama yinede bu beni ilgilendirmez, herkesin kendi cinsel tercihidir sonucunda.  1 yıl önce 15 yaşındayken çekildiğim fotolar, bir sik bilmezsin polisim diye dolaşma gidip polis telsizi açıp ben polisim diyemezsin 😀 ya bakıyorum bana foto attı iş yerimdeyin diyor baktım fotoda enes batur izliyor sen bir sik bilmeyen puştsun he ben niye sanalı bıraktım çok sıkıldım dersler daha önemli  black star buna güvenme en son arkadan ana avrat sayıyordu 😀 sana tavsiyem bu he bu sırada seyyar sen yusuf root ve orçun root tarafından sayısız kere hacklendin dimi işte aramızdaki fark bu lütfen bunu yayınla be bu son bildiridir bir dahada hakkımda konuşmayın..

 

7 Comments

  1. Comment by post author

    “Enes batuuurr sik beniii patır putuuurrr”
    -Malper Seyyar

  2. Q:WEÇQEWÇ koptum amk

  3. Alper kendine polismi diyor ahahaha 😀 Hay amına koyim illegal yollarla açılmış timlerde nasıl admin oluyor ozaman :DD Vay amk.

    • Atakbey illegal yollarla açıldığını nerden sıçıyorsun bilader ? Daha dün ortak olalım diye geziniyordun ? Kendinize benzetmeyin o sizsiniz illegalr yollarla açıp kapatılan siteler örnek olarak en başta senin siten.

      • Şimdi aslan parçası kapanmasını ben yada başka biri sağlamadı domain servisi bana doğrulama attı bende doğrulayamadım ve Ortalıkta ortak olalım demedim dost olalım dedim 🙂 Dostluğumuzu ByBir@ Veledi Bozdu yoksa ben sizle yine dost olurdum 🙂

  4. isor1234

    elinize sağlı iş birliği ile indirelim şu orospuyu

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum