hack haber, Hackhaber

SecurityLab.Biz ONLİNE !

Turkz.org adlı kadim hack platformunun, kıdemli personellerinden BeyazKabus ve Zero0Day kodadlı hackerların kurmuş olduğu security platformu, hizmet vermeye başlamasıyla birlikte piyasada büyük yer edindi.. Açılalı fazla olmamasına rağmen, HackNews ajansı olarak sizlere önerebileceğimiz ve referans olarak gösterebileceğimiz nadir security bloglarından biridir. Gelin, Securitylab.biz‘in adminlerinden açılış açıklamasını dinleyelim….

Öncelikle selamün aleyküm değerli hack camiası ve hacknews takipçileri Türkiye‘de bilişim güvenliği siber güvenlik seviyesi çok düşük olduğu için kafamızda uzun zamandır düşündüğümüz ve tasarladığımiz SecurityLab uygulamasını iki gün önce faal hale getirmiş bulunmaktayız gerek türk sunucularının güvenliği gerek ise insanların phishing denilen oyuna düşmelerini istemiyoruz bunun için içerik ve bir çok proje ile gelişmeye başladık şimdilik sadece makaleler ile susledigimiz blogomuza dost düşman herkes davetlidir

HackNews Açıklaması; Turkz.org adlı hacking platformunda bulunan, bilgi seviyesi yüksek olan bu arkadaşlarımıza yeni websitelerinden dolayı kendilerini tebrik eder, hayırlı olmasını en içten dileklerimizle temenni ederiz….

 

HackNews – 7/24 Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

4 Comments

  1. hackmedyaroot

    orusbu emreyi sikmiştik biz

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum