hack haber, Hackhaber

Cehennem.com Geçmişten günümüze

 

Cehennem.com Cehennem online , bu deyişi hemen tüm eski hacker ve yer altı dünyasının bileşenleri hatırlayacaktır.

Döneminin en iyi hack-crack bilgi kaynağıydı, birçok üst düzey hackere ev sahipliği yaptı, admini’nin nicki ise şaşırtmayacak şekilde Zebani olduğunu birçoğumuz hatırlar, yani cehennem ve hack konseptine herşey tam olarak uyumluydu diyebiliriz. Birçok özelliği ile türk hack dünyasına tarz getirmiş bir site.  Görünüşü tamda aşağıdaki gibiydi, tabiki günümüz tasarımları ile kıyaslamak haksızlık olur.

Peki neden Cehennem.com günümüze kadar gelemedi ? Cumhur adlı hacker tarafından xss açığı ile hacklenmeleri buna bahanemiydi ? yoksa yaprak zaten yorgundu ve dalında durmayacakmıydı ?

Birçok cevapsız soru bir yana binlerce üye uzun yıllar açılacak tekrar diye sitenin ana sayfasında nöbet tuttu desek yanlış olmaz, ancak beklenen olmadı ve cehennem.com birdaha hiç açılmadı, açıldıysa bile bunu sınırlı kişiler gördü, şimdi nedemek bu dediğinizi duyar gibiyim ? bir söylentiye göre cehennem.com sonra açıldı, gizli bir klasör içine kurulan üyelikli özel kodlanmış forum scripti tarzında, ancak sadece underground diye tabir edilen üst düzey hackerler bundan haberdar olabilmiş, bu doğrulanmamış bir iddiadır ve ilk kez hacknews.biz tarafından yayınlanmıştır.

Günümüze kadar yayın yapsaydı, rahatlıkla yoğun talep görecek bir siteydi, ancak cehennem.com tarzı ve ideolojisi bamaşka olduğu için , başarılı olmayı uzun süre yayında kalmak zorunda olmak ile bir görmedi, onlar için yapılanlar yapılmıştı ve birdaha kendilerini ispatlama yoluna girmediler, onlar hoşçakal demeden gitmeyi seçtiler..

 

 

Şimdilerde ise domain satışa çıkarılmış, aslında yaklaşıl 2 yıldır alıcısını bekliyor 50.000 USD gibi bir rakam karşılığında.

Hacknews.org lider Hack haber sitesi sunar.

(taklitlerinden sakının)

2 Comments

  1. PolatBey

    Sonuna 1 Arf ekle , 5 TL..

  2. AsakiR

    CC İLE SATIN ALIP FARKLI BİR FİRMAYA 25 30 TLYE TRANSFER EDERLER YAKINDA ARDINDAN
    ZEBANİ NİCKİNİ KULLANARAK SİTEYİ AÇAR PRİM KASARLAR 😀

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum