hack haber, Hackhaber

Birkan tekkan başarısı tesadüfmü ?

Udemy adlı online eğitim sitesinde 3.331 öğrenicis bulunan Birkan tekkan kod adıyla bilinen hacker’in bu başarısı tesadüfmü ?

SON YILLARIN KONUŞULAN ADAMI BİRKAN TEKKAN

Öncelikle birkan tekkan‘ın udemy kursuna bir göz atalım

https://www.udemy.com/user/ahmet-birkan/

Python ve Kali linux temelinden oluşan eğitim setleri yayınladığı görülmekte. Hemen hepside 4 , 4.5 , 5 yıldız seviyelerinde puanlamalar almış yani bu Udemy standartlarına göre oldukça başarılı bir durum, Yani böyle puanları her kurs veren elde edemiyor. Kendi açıklamasına göre bilgisayara ilk olarak oyun oynamak amacıyla ilgi duymuş ancak sonra kendini bir anda hacking dünyası içinde bulduğunu söylüyor. 17 yıllık bir tecrübenin sonucu olarak bukadar takipçi sayısına ulaştığını anlatmış.

Daha önce edindiğimiz bilgilere göre pentest yaptığı için ufa bir tutukluluk sürecide geçirmiş ancak kaldığı yerden devam etme kararı alarak öğretim hayatına devam etmiş.

Kendisi bardak veya yüzsük satmıyor, doğrudan bilgi satıyor , bu yüzden bir tebriği hak ediyor diye düşündük hacknews.biz ailesi olarak.

6 Comments

  1. Comment by post author

    İşinde başarılı nadir insanlardan biri 🙂

  2. THE PASHA

    sözde şerefli ama şerefsiz olan yazarlarınızdan ilk defa adam akıllı bir haber geldi bende kendimce sizi tebrik ediyorum.

  3. Scoulfly

    5 seviye Hekır setinde index yapma var moruq anlatılmaz bir başarı var adamda qüwkshdkkdjdkd

  4. birkan

    yerim başarısını onun ya yaptığı videoların sonucunda başarılı bir giriş rastlayamadım sonuca ramak kala video bitiyor nmap (enmep) diye okunması gereken tool adını nımap diyor 17 yılda bunu öğrenememiş mi?

  5. Quadro

    Udemy’de kursunu takip ediyorum. Güzel anlatıyor. Bence başarılı.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum