hack haber, Hackhaber

İhtiyarlar Heyeti, Storm’un Ağzına Verdi

NOT: ÇAKMA storm ‘dur, özenti bir nicktir. gerçeğinin  o yerine 0 (sıfır) dır.

Ayrıca bu çakma storm un bir diğer niki StaBiL dir.

 

Sanal alemdeki yine bir kızlık bozma olayı ile karşı karşıyayız. 

Olay yine herzamanki gibi yediği kaba tükürme konusundan ibaret. Bu zamana kadar Orospu gibi onlarca nick değişip en son storm nickini kullanmaya karar veren küçük fahişeye geçtiğimiz günlerde spyın ihtiyarlar heyeti tarafından tecavüz edildi !

Operasyonun liderleri olan Black Star ve Spy admini TolanK1 bu konu hakkında ne mi dedi ? Gelin hep birlikte öğrenelim..

TolanK1 demiş ki; Ohh evet işte böyle yalamaya devam et storm ! Tamamen ağzına al… 

Black Star demiş ki; Storm !!! Sikimin üstüne uzan ve kır mekik çek asker !!! Ayağımın altında korkudan titre ve kendine gel ! 

 

Olayı gerçekleştiren saldırganlar, kendinden geçtiklerinden dolayı dikkatinizi başka biryere çekmek istiyorum.

Bir forum açmak çok kolaydır. Bi domain alırsınız bir hosting alırsınız. İnternetten bulduğunuz kalitesiz çakma bir temayı yapıştırırsınız TAMAM. Fakat ondan sonra “Biz böyleyiz biz şöyleyiz.” diyerek 12 yıllık foruma kafa tutarak kendinizi yüceltmeniz yüksek dozda intihardır… Bilmem farkettiniz mi ama kim bu şekilde bir saldırıya yönelse her zaman kendisi zararlı çıkıyor. Hiçbirzaman kendinizi laflarınızla yüceltmeyin. İcraatlerinizle yüceltin. Daha dün kurucusunun maximum 22 yaşlarında olan (millete 25 der) ismini vermek istemediğimiz ergenin teki (reklam olmasın maksat) bir forum açar. Yanına sanalda orospu olmuş isimleri alır, hani vardır ya yeni bir forum açılınca ilk koşan birkaç orospu, İşte onları alır. Onların verdiği gaz ile yıllarca piyasada bulunan hacking platformuna sallamaya başlar…

Herneyse konumuza dönelim. O üstteki belirttiğim orospu olan isimlerden biride strom denen arkadaştı. Neyseki götü fazla arşa yükselmeden ihtiyarlar heyeti tarafından sakat bırakıldı.

Mirror;

https://inj3ct.info

https://mirror-h.org/zone/1964274/

http://zone-h.org/mirror/id/31889524

15 Comments

  1. sizin siktikleriniz patlamazken bizim siktiklerimiz sakat kalıyor <3

  2. Siz siz olun babalarınıza kafa tutmayın, birde security experter olduğunu belirtmişsin püü 😀

  3. Bu hacklenen domain kaç günlük ? Ben ilk defa duyuyorum da . : )

  4. storm

    Sqlden şifre alıp basmak kolay tabi bi domain imi kirlettiniz ama spy’ın ne kadar boktan biryer oldunu anlamama yardımcı oldunuz.

    • Bláck Stár

      kardeşim sql den girmedim sitene bu kadarmı bir bilgin yok gir bak cpanelden nasıl sunucuna girmişim nasıl deşmişim seni ? nasıl hacklediğimidemi merak etmedin bilip bilmeden sql diyor 😀

  5. Siz Karıyı 1 Kere Sikersiniz Biz Yatakta Belini Kırana Kadar SpyHackerz <3

  6. ya şu storm yani stabili aylar önce 15 domainiyle sikip attıgımda sanalı bırakmıştı putperest orospu çocugu gerimi döndü
    yarrağım kalktı

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum