haber, hack haber, Hackhaber

TURKZ EKİBİNDEN 29 EKİME ÖZEL OPERASYON !

Sanalın en delikanlı adamlarından Turkz.org, 29 Ekim Cumhuriyet bayramına özel 735 Websiteyi hackleyerek büyük bir operasyon gerçekleştirdi… Operasyon sırasında halk arasında “Orospu çocuğu” olarak tabir edilen PKK’nın haber sitelerinden rojnews.biz‘in içerisinden geçtiler. Cidden tebrik edilmesi gereklien bir operasyondu. Tabiki bu saldırının Turkz ekibi tarafından gerçekleştirilmiş olması bizi şaşırtmadı. 

Gelin Turkz.org‘un Operasyon hakkındaki açıklamasını dinleyelim…

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün bizlere hediye ettiği Cumhuriyetin 95. yılını büyük bir çoşkuyla kutluyoruz.
Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz
Eylül ayının başlarında başlamış olduğumuz operasyonda 1 ay gibi bir kısa süre içerisinde 700’ün üstünde siteyi deface ederek bu özel güne layık bir operasyon yaptık Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz bu operasyon için gecesini gündüzüne katan Emeği geçen Tüm Sipahiler Lojistik & Sosyal Medya Timi personeline Teşekkür ediyorum.

 

Operasyon Konusu İçin: TIKLA

HackNews Açıklaması;

Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir.

Cumhuriyet erdeme dayanan bir yönetimdir.

Ne mutlu ki türküm ben! Kırmızının bana verdiği aşkla vatan yücedir, şehitler yücedir, Türk kanı yücedir, Cumhuriyet Yücedir..! Ne Mutlu Türküm Diyene !

Cumhuriyet düşünce, beden ve bilim bakımından güçlü koruyucular ister.

Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir.

Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız…

HackNews

61 Comments

  1. Cyber Ottomans

    güzel iş.

  2. isor1234

    Ben sizin götünüzü sikem forumuma beklerim
    http://kraltim.10tl.net/index.php

  3. isor cok yanlis islerle ugrasiosun o laflarını götüne sokarım reelde karsima cikma
    [email protected]
    176.33.18.16

    • isor1234

      çokda güldüm aq evimemi gelcen aq sanane epostadan orospuya bakya özel bilgilerimi paylaşmak yasaktır paylaş aq nolcak ki ıp değiştirdim aq değişti herşey

  4. sev bakalım acik site lamer bozuntusu herif seni 😀

  5. Erkan

    En azından işlerine bakıyor adamlar. Televizyona çıkmışlar bu haber ile tebrik ederim sosyal medya da bayağı bir gündem oldular

  6. zr3azon

    Ellerine sağlık ne diyelim inkar edenler siktir olup gitsin !

  7. isor1234

    Ananıza kayam ben sizin izmirde değilimki orospu anasını sevdiğimin istanbuldayım

    • Ya orospu evlâdı velet seni.Senin o beynine kan giden damarları sikeyim ammına kodum zırtosu seni.Parmaklarına yazma komutu veren sinirlerine sokayım amına kodum boş insanı seni.Ulan klavyeye bakmadan yazsam senden daha mantıklı yazarım lan.Yazılım bilgisi desen 0,Domain vs bilgisi 0,Hack desen eksilerde..Hala zırvalıyor daha geçenlerde spyda ağlıyordu velet şimdi ahkam kesmeye çalışıyor 😀 Yusuf Root seni sikti de sen doymadın galiba?

  8. İsormusun İsotmusun Her Ne Sikimsen Daha sanala yeni gelmiş türeme eşşek siken orospu çocuğuna benziyorsun yerim mekanım belli İlteriş Han Senin gibi götü yırtıklarla zaman gevelemez kendini kandırmaya devam et yakında brazzersda… (anlayan anladı)

  9. kraltimThis bulletin board is currently closed. The Administrator has specified the reason as to why below.

    Ben isor1234 artık hack bırakıyor hepinizin anasını sikiyim özellikle senin iletiş han ve yusuf root sanal alemde rezil ettiniz beni artık yeni nick alıcam ve .com site kuracam herkese görüşmek üzere artık isor1234 yok!!

    BUNE AMK XİAŞAÖXĞAKXÜALDÖAĞDKAĞXMAİXKS9XK

    • isor1234

      İstanbulda oturuyorsan ananı tarlabaşına getirde üstünde zıplayamam tarlabaşına gel puştttt

    • isor1234

      tarlabaşına gel olum tanıyan tanır ananıda getir üstünde çalışayım hatta babanıda nasıl bir piç doğurmuş öğrensin

  10. İsot. Adlı İdiot Orospu EwlAdı skype gel ananı jimnastikçilerle parti yaptırırken arada kaynattırarak siktiririm live:maskeliaht34 beklerim orospu ewladı veya numara verim.?

  11. Ana Rahminde Baba Yarrağına götveren orospu ewladı kürt sikine doyumu olmayan ha5 maymununun kıllı götüne muhtaç olan isot ? komiksin ewladım .d büyüğüne saygın olsun .d

    • isor1234

      bugün numarasını veren yarın anasını verir .d hatta karısın adadadadadadasdasdasdasdasdasdasdasdasasdas

    • isor1234

      orospu senin gibi lamera napıyım puşta bak

  12. isor1234

    hepinizin anasını sikem orospular siz aşağıdasınız ben yukarda aq

  13. Yaw güldürme beni türeme orospu çocuğu adamsan gel Bursa kamberler parkı Saat 14:15de ordayım beklerim.

  14. Orcun Root

    isor lameri senin yaptığın icraatler benim yaptığım icraatlerin 1 tanesi bile etmez anladın mı şimdi siktir git ayağımın altına alırım ona göre!

    • isor1234

      alda göriyim atlan mirrorunu götün yerse puuşta bak puşt anasını kuçağıma aldığımın babasını kırbaçlayıp anasını siktirip senin gibi bir orospu orçun çıkmış aq şerefisz anasına yatakda kırbaç attığımın orospusu babanın kız kardeşini yatağımda siktiğimin kız kardeşini yatakda alıp hoplata hoplata sikiyim orrrrrrrrrrrrrrçuuuuuuuuuuuunnnnnnnn

  15. Yaw 1 site heçkmi amını siktiğim orospu EWLADI İsot aşdjlfaödkdk baban prezervatif almamış Babanın aklını şaftından sikeyim o ayrı bir mesele .d ananıda incir ağacının zirvesinde gölgelendire gölgelendire sikerim orospu EWLADI her gün ordayım klavye delikanlısı gelde yüzüme söyle ordan uzanıpta yazdıklarını bak nasıl sikerim ananı çocuğun tekisin döl israfı dahada bişey demem hadi eywallah.

    • isor1234

      sEN NE ARA GELDİNLAN PUŞTTT senin ananı sikem 1 sitemi başladığımdan beri en az 15000 adam ol aq

      • Orcun Root

        git kıçına don al yetim orospu çocuğu fazla konuşma uğraşamam seninle

      • isor1234

        Orcun ad soy ad versene puş tarlabaşına gel ananı domaltam

  16. Yav isor bisiktir git

  17. Orcun Root

    isor aklını başını al reel’de yakalarsam sikerim belanı ona göre

    • isor1234

      yakala aq ananı muştaya oturtturcam amına yumruk atcam aq

      • Orcun Root

        Git bişeyler öğren hevessiz pezevenk pc başında klavye delikanlılığı yapıcağına bileyler öğrende icraat yap sanal alemde tanımadığın kişilere artistlik yaparsan bir gün artislik yaptığın kişi götünden kan alır o yüzden Akıllı ol yoksa belden aşağıya yersin dua et ben hack’i bıraktım yoksa ilk ben sikerdim seni gerçi sikmeme gerek kalmadı Yusuf benim yerime sikti anladın mı istersen nick değiş istersen .com lu domain al ama güvenliğini almazsan hiç bir bok olamazsın 🙂 sonra karşındaki kişiyi kim olduğunu bil yoksa ananı ağır şekilde sikerler sende elin kolun bağlı izlersin.

      • Orcun Root

        Git bişeyler öğren hevessiz pezevenk pc başında klavye delikanlılığı yapıcağına bileyler öğrende icraat yap sanal alemde tanımadığın kişilere artistlik yaparsan bir gün artislik yaptığın kişi götünden kan alır o yüzden Akıllı ol yoksa belden aşağıya yersin dua et ben hack’i bıraktım yoksa ilk ben sikerdim seni gerçi sikmeme gerek kalmadı Yusuf benim yerime sikti anladın mı istersen nick değiş istersen .com lu domain al ama güvenliğini almazsan hiç bir bok olamazsın 🙂 sonra karşındaki kişiyi kim olduğunu bil yoksa ananı ağır şekilde sikerler sende elin kolun bağlı izlersin.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum