hack haber, Hackhaber

Koswog.com HACKED // Taze Gelinin Eline verdiler

O HACKER OLMA MERAKLISIYDI , BAŞINA NE GELDİYSE MERAKTAN GELDİ

TheKoswog adlı grafikerin  hack forumu hacklendi. Yanlış duymadınız adam bir grafiker ve hack ile alakası yok ancak şizofrenik histerileri sebebiyle hack forumu kurmuş hemde kendi nikiyle aynı isimle. Kendisine tapıyor sanırım. Bir süre Spyhackerz.com adlı hack forumuna takıldıktan ve birkaç wallpaper yaptıktan sonra artık hack forumu açmasının vaktinin geldiğini düşünmüş ve türk hack toplumundaki büyük beklentiyi karşılamak için koswog.com adlı hostuyla temasıyla scriptiyle 400 tl tutan sitesini açmış ancak henüz 1 ay geçmişken Spyhackerz’in sayko hackeri MKA7 tarafından hacklendi, hacklendi demek hafif kalır adeta yeni gelinin eline verildi va sakso çektirildi. !! Veritabanı çekildi ve yayınlandı, Teması çekildi ve Yayınlandı, Xenforo lisansından forum scripti çekildi ve yayınlandı. Hacker olma meraklısı zavallı grafikerin ürküten acı sonu.

MKA7 yeni geline saksoyu çektirdikten sonra beğenmeyip sokağa attı. TheKoswog ağzının kenarlarından sızan döller ile ağlayarak ortadan kayboldu. Hastaneye gidip yırtılan ağzını ve amını diktirdiği söyleniyor.

MKA7 hacklediği grafiker TheKoswog için ADETLİ GELİN YAKIŞTIRMASI YAPTI

İŞTE MKA7 TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA VE HACKLEME SEBEBİ

Bu forumda bilindiği üzere herkes ile aramı iyi tutmaya çalışırım hani kimsenin davasına katılmam kimseninde tavuğuna hoşt demem. Ben kendi işimi yaparım. Kısaca ben hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin tavrındayım.

Koswog diye bir kardeşimiz vardı forumda o kişi ile aram baya iyiydi. Blogu vardı yardım istedi yardımcı oldum, benden şurayı çek dedi gidip sunucuna sızıp çektim. Ondan sonra forumda şizofren olayı olmuştu, @Mectruy şizofrene siktir çektiğinde, koswog da kimse ile kötü olmamak için forumdan ayrılıyorm vb gibi şeyler söylemişti. Ondan sonra sürekli adetli karı gibi yok sen beni sattın, sen kalleşsin felan filan gibi sözler kullandı ben çok çabuk sinirlenen birisi değilimdir. Gerçekten hayatınızda görebileceğiniz en sakin insanlardan biriyimdir. Ona rağmen ben @Mectruy a mesaj attım ve dedim ki koswog un forumda emeği var çocuğun banını kaldıralım ayıp olur dedi. Hatta mec de bana bu forumda bazı kurallar var dedi biz direk banlarız açmayız dedi bende eyvallah dedim.

Ondan sonra ben koswogla konuştum spyhackerz konusunu az çok barıştırdım gibi birşey oldu foruma geri döndü paylaşım felan yaptı ondan sonra ben tatildeyken koswog yine rahat durmamış spyhackerzda yine kavga etmiş ve banlanmış.

Herneyse ben yine o konulara katılmadım, ondan sonra bu çocuk reklamci-pic u forum olarak açtı gidip xenforo işi yapan bir siteden 400 TL ye hem tema hemde xenforo lisansı aldı, forumun başına da beni getirmek istedi paylaşımları orada yap felan filan BAŞTA REDDETTİM, ben spyhackerz sitesindeyim seninde orda olman gerekiyor senin yapabileceklerin sadece grafik fazlasına kalkışma haddine değil dedim. Ondan sonra foruma bir kaç kişi getirdi **Küfürbaz** sonik hack timlerinden ismini duymadığım lamerleri getirdi, reklamci-pic’un içeriği çoğalınca alexası yükselince götü kalkmaya başladı yok forumum tuttu, yok spyhackerzı sikicem, bende 10 numara hackerlar var vb gibi. Ondan sonra iyice forumdaki üyelerini benimle sidik yarışı yaptırmaya kalkıştı bak bende böyle bir üye var istediğim scripti çekiyor istediğim siteyi hackliyor 10 numara hacker felan filan dedi bende tanımadığım için hayırlısı be gülüm tavrında egoist bir yaklaşım gerçekleştirdim.

Beni bilen bilir ben küfür etmem yada bir insana şiddet uygulamam çünkü konuşursam gerek kalmaz karakterim böyledir.Forum gidişatı ile ilgili buna bir kaç öneri verdim bunları bunları yaparsan daha hızlı yükselirsin dedim ondan sonra yine spyhackerz konusu geldi dile sövdü saydı, uyardım ben o timdeyim hala, oraya sövünce banada sövüyor olursun dedim. kavganızı aranızda yapın ama beni bulaştırmayın dedim ben warezm.com için sanala girdim, Eğer beni oyuna dahil etmeye çalışıp taraf seçmemi istersen warezm.com aleyhine hareket eden kim olursa olsun kaybeder dedim.Şuan spyhackerz bana projemde çok büyük destek verdiği için sen kaybedersin dedim.Ondan sonra bu sinirlendi başladı küfür etmeye ana bacı küfürler felan ediyor.yok tehditler ediyor yok sana söylediğim siteyi hacklediğin için seni içeri attırıcam, beni tehdit ediyorsun yarın seni savcıya vericem felan filan dedi.Bende senin elinde bana ait olan ne var diye sordum. konuşmalar,ses kayıtları numaram ve ismin dedi. Bende Aynen şöyle dedim; Sabahtan beri 1 yıllık işlerimi kısa sürede bitirmek için kafa yoruyordum dedim ama benim sinirimi bozdun dedim. Bundan sonra dedim ki haydan gelenin hayını huydan geleninde huyunu sikerim diyip çaktım engeli.

Bu mal çocuk hostu hostkupu.com diye bir siteden aldı oranın exploiti bende var ben janissariestendim abileerimden biri beni kırmadı kodladı.Sunucuyu rootladım herşeyini çektim XENFORO temasını xenforo scriptini veritabanını index attığımdada siteyi kapattı ve büyük ihtimalde hiç bir zaman açamicak o siteyi.

İşin garibi @Anarchosa ile çocuk hakkında 2 gün önce muhabbet geçti aramızda spyhackerz a soytarılar gibi isimler ile sınıflandırmış.

Dava konusuna gelirsekte ;
Dava açıyorum diyen kişi illegal forum oluşturdu, hacking forumu sebebi ile açılan davalar düşer.
Ses kayıtları, ekran görüntüleri oynanabilir olduğu için kurumsal omladığı için reddedilebilir.
Numara desen istanbulda her mahallede açık hat satılır.

Kısaca benim dava korkum yok, 8 yıldır bu sanaldayım korkanında çocuğunu sikeyim. Scripti çektim scripti ve temayı ayrı ayrı sizler ile paylaşıcam.

Koswog.com ile alakalı tüm script ve veritabanı yani arta kalanlar spyhackerz.com forumlarında yayınlandı

Olayın özeti ve konu kaynağı: https://www.spyhackerz.com/forum/threads/koswog-ve-koswog-com-hacked.13713/

14 Comments

  1. Comment by post author

    Adeta Hardcore girmiş tebrik edilmesi gerekilen bir operasyon olmuş. 🙂

  2. Ahahaha süper bir konuymuş aq asdads

  3. Celebi (CelebiSultan)

    bni cekemeen oclara inat
    http://imguploads.net/images/2018/09/09/celebi.png

    • 0rd

      olm malmısın sen daha yazmayı bilmiyorsun bide tim kurmuşsun. amk 3 tlye .xyz bari alsaydın

    • THE PASHA

      Sen ne tür bir gerizekasın?
      İnşaata topun mu kaçtı?
      Sana işçi emmiler fiziki tedavimi yaptı?
      Cidden merak ediyorum. Seni şaşkınlıkla ve sebepsizce takip ediyorum..

  4. Comment by post author

    hacknews.org TARAFSIZ haber ajansı tebrik eder.

  5. byagentr

    Zone kaydı göremiyorum hacknews bir tane atında indexe bakak 😀

  6. KingSlayer

    Ellerine saqliq MKA7

  7. Nobody

    bacı tokatlayan mka iş başında : DD

  8. Emirleriniiisoyleeebaabbaaaaa

    Gordugunuz gibi en saglam hek tim is basinda

    Spyhackerz.com

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum