hack haber, Hackhaber

Alpagu agu agu VEDA Etti..

Alpagu kod adlı hacker veda ettiğini açıkladı, ufacık hack yaşantısına büyük ve uzun şeyler sığdırmış olmanın haklı gururu ile aşağıdaki veda mesajını ajansımıza gönderdi. Kendisini tanımazdık ancak sanırım kendince mutlu olduğu birkaç şey yapmış ve sanırım bunlardan sadece kendisinin haberi var, ama olsun yeni hayatında başarılar dileriz Hacknews.org Tarafsız hack habercilik olarak.

VEDA NUTKU:

Herkese Merhaba Ben AlPaGu Sec-Unit ve Sibertrk.org Kurucusuyum bir çok hack sitelerinde de çeşitli üst düzey yetki aldım 15 yılı aşkındır hack faaliyetlerinde bulundum bir çok dost arkadaş edindim kiminin kalbini kırdım kiminin gönlünü ve hayr duasını aldım bunun yanında bir çok kişiden de beddua aldık illaki, Aldığım karar her ne şekilde olursa olsun vatanın bölünmez bütünlüğünü canımdan aziz bilip ülkemiz için en iyi şekilde hizmet verdik ama görevim gereği hack faaliyetlerini bırakmak zorunda kaldım tüm hack le uğraşan arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim…. hakkım varsa helal olsun sizlerde haklarınızı helal ediniz. diyerek aranızdan ayrılmamın üzüntüsü içerisindeyim Allah’a emanet olunuz….

9 Comments

  1. Amq yaşı 12 15 Yil Diyor O Zaman Hacke Sperm Olarak Başlayan Bir Arkadaş 🙂

    • SocialEm

      Laan orospu çocuğu yaşının 12 olduğunu nereden biliyorsun at sikiiiiii ozaman senin yasın da 9 hadi bakalım birseyleri bilip bilmeden yorum atma ismin bile sanalda duyulmamis ergen beyinlerinize sperm ile döllerim pic kurusu

  2. Ewo senin bir tarafına ko6arım indexsi şimdi çelebisultan size paneli vermeseydi bok index basardıniz şimdi gelipte burda havalara girme..

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum