hack haber, Hackhaber, Racon Kesmeler

AYT’li Kılıç Arslan’dan Sanal Aleme Racon

Geçtiğimiz saatlerde ajansımıza bomba gibi düşen bir tehditi sizlere sunmak istedik. Ayt’de 57. Alay birim başkanı olan Kılıç Arslan, sanal aleme korku dolu sözler sarfetti. Raconun en babasını ben keserim dedi ve önüme çıkan böcekleri ezmek ekibimiz için bir hobi dedi. Saygı değer komutanımız Kılıç Arslan‘ın söylediklerini okumadan önce aşşağıdaki müziği açmanız gerekmektedir. Aksi takdirde racondan olduğu kadar etkilenmeyebilirsiniz.

Düşmanlarım daha iyi tanır beni ! Ben Kılıç Arslan ! Bu zamana kadar ekibimle birçok siteye bastık. Fakat insanlara şunu şunu yaptık diye hava atmadık diye piyasa bizi tanımadı. Artık tarih yazma vaktidir. Şu dışardaki dolunay şahidimdir ki, zamanı geldiğinde nasa’nın verilerinde ekibimizle at koşturduk. Biz vatanı sevdik orospusunu değil ! İnsanlara hep güler yüzlü olduk, adamlık ettik ama adamlık görmedik. Demekki hata etmişiz. Tekrar şu dolunay üzerine yeminim olsun ki sanalda karşımıza çıkacak olan böcekleri teker teker ezeceğiz. Kendine adam diyen varsa da sıkıntı değil adam asmak da bizim işimiz. En son duyacağınız şey bizim indeximizin müziği olur. Yüreği yeten varsa hodri meydan. Ayyıldız Tim Burada ! 57.Alay ekibi adamı süzme eder ulan !

Biz HackNews ajansı olarak korku içerisinde terledik ve ne yapacağımızı bilemedik. Haberi yayınlatmak için kesinlikle bizi de tehdit etmediler. Siz siz olun bu adamlara yamuk yapmayın. Yapacakları şeyler hakkında çok ciddi görünüyorlar.

HackNews Ajans Sundu…

14 Comments

  1. Lamb

    Anana kılıç saplarım hadsiz

  2. Nobody

    yarramı yermsn kardeşm

  3. Emirleriniiisoyleeebaabbaaaaa

    69. Alay olsaydi inanirdik

  4. hassktir 😀

  5. Biat edin yoksa ddos atarlar

  6. Inanmayanlar dalgaya vuranlar mahkemede gorusuruz son gulen iyi guler!

    • ŞahSiken

      Yorum yaparken niye beynini takmayı unutuyorsun ? öğretmedilermi sana.

  7. THE PASHA

    Tahminimce:
    Mehmet İsmail Telli Yani M.İ.T Yarın kadar kısa bir vakitte HackNews.Org sözde haber bloğunu Fedöcü ilan edecektir.

  8. ferıl varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrok krdsm

    MoRuQ MaY MıLdIZ YıHa MoRuQ MeKıR TiM

  9. Tarık

    Ayyıldız tim vatan hainidir

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum