Hackhaber

Serwan ve Lamb hakkında // (mr.shade şerefsizi)

Bugün haber ajansımıza gönderilen bir haberde  SerwaN kod adlı ünlü hackerin sözde adı soy adı ve resmi vardı(gerçek olduğuna ihtimal vermemiştik zira isim soyisim dışında sahteymiş, paint bile kullanılmış ve parodi uydurma olarak düşündük), ve haber Lamb kod adlı hacker tarafından yollanmıştı.  Normalde bir lamerin yolladığı ve sahteliği ortaya çıkınca kalkan bir haber için bukadar geniş çaplı bir açıklama yapmazdık ancak ortada bambaşka bir pislik dönüyor bunada sessiz kalmayız. Serwan ile bir dostluğumuz veya bir düşmanlığımız yok , Buyrun aşağıdaki resimde yollanma tarihine kadar durmakta. Yasal olarak bir sorumluluğumuz olmamasına rağmen (her kullanıcı yayınladığı içerikten sorumludur) ve bizi zerre ilgilendirmeyen bir konu olmasına rağmen , tekrar dediğimiz gibi bir veledi zinanın ortalığı karıştırmasına izin vermeyiz.

Haberi Lamb yollamadığını iddia ediyor ancak o yollamış görünüyor, birisi onun nikini kullandığını iddia ediyor, ancak biz haberi gönderenin açık ip adresini yayınlıyoruz. mail adreside görünüyor. Lamb değilse Shade adlı veledi zina olabilir zira son zamanlarda okadar çok bize haber yolluyorduki serwan’a küfür içerikli, ancak hiçbirini onaylamıyorduk, ban listesine almıştık kendisini ve yorumlarını, başka bir nick ile yollama olasılığı zayıfta olsa var.

Hacknews.org kimse ile düşmanlığı olmayan bir parodi haber sitesidir, SerwaN ‘ın yolladığı resimleri görünce açıkcası şok olduk. Bu sözde haberi gönderen kişiyi allaha havale ediyoruz.

SerwaN kod adlı hackerin bize yorumlarda sürekli sövmesinide kendisine yakıştıramıyoruz,tamamen yanlış algılandığımızı düşünüyoruz, ve sanırım biz durup durup kendisi hakkında haber yaptığımızı sanıyor. Bize ettiği küfürleri kendisine yakıştıramadık zira böyle yanlış resimde görüldüğü gibi haberler gönderiliyor ve çoğunlukla içeriği kontrol edilmiyor, belki günde 10 haber gönderilmekte. Bu haberide SerwaN’ın yorumlardaki uyarısı ile fark ettik. Tekrar belirtelimki kimseye özel haber yazılmıyor.

Haberi gönderen her kim ise kınıyoruz. Veya hacknews.biz‘u sözde oyuna düşürmeye çalışanları.  İşi parodi komediden çıkarıp böyle pis oyunlar peşine düşenlerin haber gönderme bilgilerini şuanki yaptığımız gibi yayınlayacağız. Birdaha bu tarz bir haberi gönderen olursa ve fark edersek tüm detayları EGM‘ye bildireceğiz, burdan net uyarıdır.  Muhtemelen SerwaN kod adlı hackeri kışkırtıp hacknews.biz’un üzerine salmaya çalıştı birileri.

not: vpn bile kullansanız bulunursunuz bunu unutmayın. Kimse vpnlerin arkasına güvenip oyun çevirmeye kalkmasın. Er yada geç çıkar.


SON DAKİKA GÜNCELLEMESİ / ALÇAK TESPİT EDİLDİ GİBİ.

Lamb adlı hackerin haberi gönderen hakkında birkaç tahmin yapmasına rağmen, daha önce yorumlarda bir yorumcunun Erbil ve ırak kelimesi kullandığı bir kullancımız tarafından hatırlatıldı, ırak ve erbile takıntılı olan bu kişinin daha önce attığı yorumları incelemeye aldık ve yaklaşık 2000 yorum içinde gerçekten çok şaşırtıcı içeriklere ulaştık, buyrun resimleri inceleyin ve yorum sizin. Biz aslında Asakir olabilir diye düşünmüştük ,ancak okadar belliki Mr.Shade adlı hıyarın olduğu. Bugün gönderilen haber ile okadar çok benzerlik varki. ırak-erbil meselesi,işin içine lamb’ı sokması. Tıpkı yorumlarında gaylamb.com.tr gibi siteler eklemesi ve nikinede sahte olarak serwan yazması gibi.

 

Kim bu Mr.Shade ? Kim bu Şerefsiz ?

kendisi daha önce bilgisayarına trojan sokularak resimleri yayınlanarak rezil olan bir şahıs, ayrıca aşırı ırkcılığı ilede biliniyor, SerwaN ile hacknews.biz üzerinden çatışmalarını okumuşsunuzdur zaten, biz kendisini yaklaşık 2 ay önce haber sitemizden banlamıştık bu yüzden artık haberlerde Shade’nin yorumlarını göremiyordunuz ancak kendisi bir yolunu bulup böyle bir kahpeliğe soyunmuş görünüyor. normalde bir haberin üzerinde bukadar durmazdık ancak ortada bir orospu çocukluğu olduğu için bunu kabullenmemizde mümkün değil ! sırf birinin orospu çocukluğu yüzünden küfürü yiyen bizmi olsaydık ? üşenmedik her detayı böyle ortaya çıkardık, mr.shade’nin kuyruk acısı artık nasılsa, veya serwan kendisine ne yaptıysa artık işi pisliğe sürmeye başlamış, işin garip tarafı biz kendisini 2 ay önce serwana her haberde sövüyor diye banladık. ancak ip numarasının kayıt edildiğini düşünemeyecek kadarda aklı olmadığını görmüş olduk.

Mr.Shade adlı Şerefsizi iyi tanıyalım. Daha kendi bilgisayarına sahip çıkamayan 15 yaşında akıl hastası bir şerefsizden ibaret.

https://hacknews.biz/2018/07/07/mr-shade-ifsa-oldu/

23 Comments

  1. Lamb

    Haberi kim gönderdiyse yarra yedi benim mailim öyle değil herneyse beni bilen belir

  2. Lamb

    Haberi kim gönderdiyse söylesn adresine glyrm bıkmadınız mı adıma haber atmaktan hadsizler

  3. Lamb

    Kuzu007 yazmış bide babamlamb yazaydın daha gerçekçi olurdu millet istediği şekilde istediği kişinin adına yorum yapabiliyor onca gelip bir sorun aq serwan abiyle aram çok iyi ndn böyle birşey yapayım

  4. Lamb

    Haberi inceledim gönderen kişi kölem olan asakirdir kendisi 3 saat boyunca kırbaç cezasına çarptırılmıştır iyi gnlrr

  5. Lamb

    Asakirin cezası 6 saate çıkartırılmıştır yoğun istek üzerine

  6. Comment by post author

    Shade senin anana tezgah üstünde 70 posta atıyım orospu evladı dostu dosta kırdırmak nedir ? Adam mısın lan ? Gün boyunca pc başında 31 çekmeye devam et ne de olsan internet parasını baban ödüyor. Birdaha böyle bir Orospu çocukluğunda bulunursan senle çok pis oynarım. Ananı bu sefer ben sikerim.

  7. Vay aq Shade siyasi yolla rakip vuruyo hack alanında siyaset uygulayan koca yürekli adam

  8. Babanız

    Orospu çocuğu ermi tohumları sizi adamsanız reelde gelirsiniz ?
    Bu arada oç şervan ve lamb ikinizide sikeceğim az kaladı sizi babalarınız bile kurtaramayacak .
    Orospu çocuğu şervanın kardeşinin polis diye şimdi pkk lı değildir diye düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz ama onun k*rt olması bile benim düşmanım olmasına yeterdir !
    Lamer veled lamb git brute aç oç seni !

    • Comment by post author

      mr.shade adlı sayın şerefsiz. İP numaran mail olarak EGM ‘ye gönderilmiştir geçmiş olsun. VPN ardına saklanarak yaptığın ırkçı , ayrılıkçı ve insanların özel hayatına hakaret eden yorumların başına iş açacak. Gönderdiğin haber ile nasıl akılsız ve akıl yoksunu olduğunu ispatladın. Bundan sonra gönderilen her haber incelenecek ve yorum yaptığın tüm sahte hesaplar tespit edilip ban yiyecek bakalım sesisiniz ozaman çıkabilecekmi.

  9. SerwaN

    Mr shade adli orol orol orospu ewladi sen nasil bisisin aptal orospu evladi pkklilar dagda anani siksinler aptal oc
    Bide hacknewsadmin haberde norslar uyesi yazmistiz galiba tartisma cikarmak icin herneyse mrshade annnen bile sikilcek bu sefer vpn degil tengriin bile kurtaramiyacak seni.

  10. Fh2

    Bence Bu Haberi Yapan Kişi Asakir Shade Artık Mezara Gömüldü Mezarında Her Gün Sikildiği İçin Kımıldamamış Ve Sakin Sikilerek Mezarında Huzurluca Yatmıştır. Asakir İse Bu Günlerde Herkesi Önüne Alarak Bir Kaç Gruba Tutunarak Onlardan Method Bilgi Çalarak Herkesi Kendine Düşman Belledi. Yani Herkesi İfşalamaya Başladı Devam Ediyorda Etsin Alayınıda Sikeriz.

  11. Lamb

    Shade ananın pornosunu yayınlıyorum sen kaşındın.

  12. TÜRKİSLAM

    Mec’in haber sitesini hep takip ediyorum. fakat bu amına koduğumun pkk lı orospuçocuklarını bu kadar adeta savunarcasına konuşmanızı anlamadım. bir tane lamer yüzünden bu amına kodugumun pkk lılarını aklamaya çalışma görüntüsü veriyorunuz olmadı yani kaldı’ki böyle haberler olmaz yabancı ülkedeki olaylardan bahsetseniz daha iyi olur hacknews.org un kalitesini düşürüyor bu haberler

  13. SerwaN

    Turk islam misin nesin nickinle yaz baban olurim senin :3

  14. SerwaN

    Turk islam misin nesin nickinle yaz baban olurim senin :3

  15. EndLess

    Öncelikle Lamb benim yıllardır tanıdığım albayrak timden felan tanıdığım dostumdur . Kimsenin arkasindan laf söylemez gider yüzüne söyler ney dyecekse zaten kendinden büyüğe de saygi gösterir. O saygı gösterdiği büyük azmazsa tabi iyi günler.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum