hack haber, Hacker röportajları, Hackhaber

İhtiyarlar Heyeti Divan Başkanı BlackDewil ile Röportaj Keyfi

Bugun ise aramızda usta bilge insanlardan biri olup, ihtiyarlar heyeti divan başkanı olan, Adeta sistemlerin anasını avradını sikip atan icraatin kalıplaşmış hali olan usta programcı ve emekli defacer BlackDewil Var !

Öncelikle röportaja geçmeden seyyarın porno arşivlerinie ulaşmak için;
Part 1: _Seyyar_AvaGiderken_Avlanarak_Sikiş.mp4
Part 2: _Seyyar_Sikişlere_Doymuyor_1080p.mp4

Anarchosa;
“İlk olarak ropörtaj teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. İlk olarak nickinizin anlamıyla başlayabiliriz.”

BlackDewil;
“Azıcık İngilizcesi olan anlar ama yine de açıklayayım. Black = siyah , devil = şeytan. Ergenken dewil diye başladık ondan dolayı BlackDewiL diye yani Siyah şeytan olarak kaldık. Kısaltma olarak da b4 kullanıyorum. daha sade, daha temiz B-)”

Anarchosa;
“Gayet güzel kullanıcı isminiz bile olgunluk olarak ağır basıyor. Sizi hack alemine iten unsurlar neydi ?”

BlackDewil;
“Bundan 6,5 yıl önce tasarım işleri ile uğraşırken sütübozuğun tekinden Keylogger yemiştim. Nasıl çözerim diye bir gün bakindiktan sonra güç bela anti Keylogger kurdum hallettim bir şekilde. Ardından bu herif nasıl yapıyor lan böyle şeyleri diye araştırdım. 6,5 yıl sonra sonuç bu :D”

Anarchosa;
“Bu zamana kadar bulunduğunuz hacking platformları hangileridir ? İlk gelişme sürecinizde grup olarak mı eğitim aldınız yoksa kendi kendinize mi geliştiniz ?”

BlackDewil;
“Açıkçası başladığımdan beri kimsenin eline bakmamaya çalıştım sırf kendi işimi kendim halledeyim diye yazılım , grafik tasarım, web güvenlik gibi şeyler öğrendim. İlk olarak ismini vermek istemediğim ama ipucu olarak şuan tr nin yuz karası olan bir ekipte başladım. Daha sonra 2013 te spyhatz kadrosuna katıldım ve bir sure orada takıldım. Spyhatz dağılınca bir sure hack yapmadım. döndüğümde yani 2015 yılında ise Milit4rizm ‘ in temellerini attık. İlk basta farklı isimleydik kadroda çok sık ayrılma olayları yaşandığından 2016 da isim değiştirerek 3 kişi olarak Milit4rizm i kurduk. 2018 e kadar çok çeşitli faaliyetlerimiz oldu ve 2018 de reel hayatla uğraşmaktan sanala vakit ayıramaz olduk ve devamlı çalışan bir ekip değil arada görünen bir ekip olmaya karar verdik. Şuan piyasada aktif değilim fakat arada spyhackerz de takiliyorum. Çok tantana yapan olursa dilini kesip spyda kanitlari ile yayınlıyoruz zaten :)”

Anarchosa;
“İflah olmaz bir serserisiniz efendim.
Az önce cevabını verdiniz ama yinede format gereği sorayım;
Hacking pozisyonunuz hangisidir ? Defacer, security, coder vs ?”

BlackDewil;
“Şuan yazılımcıyım sadece. Eskiden bu soruyu sormuş olsaydın defacer diyebilirdim :)”

Anarchosa;
“Sanal alemde iyiki tanımışım ve keşke tanımasaydım dediğiniz isimler var mı ?”

BlackDewil;
“İyi ki tanışmışım diyeceğim kişiler Milit4rizm ekibinin tüm üyeleridir. Tanımasaydım dediğim çok kişi var. şimdi yazmaya kalkarsam yazı cok uzar gerek yok öyle atraksiyonlara 🙂 Ek olarak Tolank1 i ve Anarchosa’yı da unutmayalım milit4rizm harici :)”

Anarchosa;
“Daha önce hangi platformlarda; kurucu, admin, moderatör, görevli olarak bulundunuz ?”

BlackDewil;
“spyhatz da sifreciler , Milit4rizm ekibinde kurucu pozisyonundayim. Onun harici bir iki webmaster forumu açtım çok önemli yerler değil 🙂 Sifreciler ekibindeydim kurucu değildim yanlis anlasilmasin :)”

Anarchosa;
“Hacking işlerine yeni başlayacak arkadaşlara önerileriniz var mı ?
Sizce nereden başlamalılar ?
En kısa çözüm yoluna nasıl ulaşırlar ?”

BlackDewil;
“Hacke başlayacak arkadaşlara tavsiyem başlamasınlar. Deface gibi boş işler size zaman kaybından başka bir şey getirmez. O ona basmış , şu şuna çakmış gibi boş işler ile uğraşacaklarına yazılım öğrensinler. Zira hack dedikleri şey zaten bu kodları yazan kişilerin yaptığı hatalardan meydana geliyor. Bir işin mantığını bilmedigin sürece o işi ezbere yaparsın ve ezbere yapılan iş bir yerde eninde sonunda patlak verir. Yazılım size hem nasıl düşüneceğinizi hemde o bulduğunuz aciklarin nasil oluştuğunu öğretir. o yüzden eger web ile ilgileniyorsalar php , masaustu takılıyorsalar C tavsiye ederim.”

Anarchosa;
“Umarım tavsiyeniz yeni kardeşlerimize ilham kaynağı olur.
Sanal alemdeki ilk icraatiniz ve birde en önemli icraatinizi bizlerle paylaşmak ister misiniz ?”

BlackDewil;
“Sanal alemdeki ilk icraatım ISS açığından basit bir siteye index atmıştım. Mirroru turk-h da vardi fakat kapandı. En önemlisi ise NSA ‘ nin db sini paylaşmışım. Twitterimi takip eden arkadaşlar zaten gormustur NSA ‘ nin db tablolarının fotoğrafını :)”

Anarchosa;
“Sizleri bu icraatinizden dolayı tebrik ederiz. Reel hayatınızda ne işlerle meşgulsünüz bir gününüz nasıl geçer anlatmak ister misiniz ?”

BlackDewil;
“Uyandıktan sonra bir saat telefonda takilirim sonra bilgisayara gecerim. Eğer yapılacak bir isim yoksa işlerimi kolaylaştıracak programlar yazarim. Daha da isim yoksa bir müzik açar sistemleri kurcalarim. Yeri gelir android uygulama olur yeri gelir web servisleri olur kurcalar bulduklarımı exploitlerim. Daha da yoksa pubg takiliriz arkadaşlarla. Anlayacağınız çok ekşınlı bir hayatım yok dümdüz hayatta kalmaya çalışıyoruz :D”

Anarchosa;
“İhtiyarlar heyetinden birine düşman olacak kadar yürekli insan olacağını sanmıyorum ama yinede eğer varsa düşmanlarınıza burdan iletmek istediğiniz birşey var mı ?”

BlackDewil;
“Benim aram kolay kolay herkesle bozulmaz. eskiden kavga ettiğimiz çoğu kişi ile konuşup barışmışızdır. Lakin yeni çocuklar tanımadan kufur edip artistlik yaptığı için normalde kişisel blogumu kapatacaktım sırf onlar heklesin diye kapatmıyorum. Benim düşman bellediğim yok ama bizi birisi düşman belledi ise Allah düşmanın bile şereflisini versin diyelim”

Anarchosa;
“Amin efendim.
Ropörtaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hacknews ajansımızı onurlandırdınız. Sizin gibi bilge insanlarla iki kelam etmek gurur vericiydi.”

BlackDewil;
“Estağfurullah ben teşekkür ederim”

Önceki Seyyar ile olan röportajımıza ulaşmak için; Tıklayın

2 Comments

  1. Anonim Reis

    Bu haber neden tutmamış aq b4 kraldır seviliyorsun <3

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum