Hackhaber

261 Site Hacklendi büyük kıyım

Haber ajansımıza ulaşan güzel ve bir o kadarda gururlandırıcı bir haberi siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz. Spyhackerz.com üyesi olan cavdar59, Riko ve Kirito1337 kod adlı hackerler yüzlerce yabancı lokasyonlu sitelerin tabiri caizse köküne kibrit suyu döktü. Hacklenen yüzlerce sitenin anasayfasına dalga geçercesine “panik yapma, sadece sistemin yok edeceğiz.” yazıldı. Üstelik yapılan açıklamada “bu henüz fragman, bu işin daha vizyonu var.” denildi. Bizde buradan spyhackerz.com‘un yetenekli hackerlarını tebrik edip, daha nice bu denli gururlandırıcı saldırıların gelmesini diliyoruz.

cavdar59 & Riko & Kirito1337 yani Spyhackerz.com ‘un en tehlikeli defacerleri ortak operasyon yaptı ve bir sunucuyu kökünden kökledi, acımasız üçlü hack saldırılarına devam edeceğini açıkladı.

Mirror kayıtlar

https://mirror-h.org/search/hacker/24584/
https://mirror-h.org/search/hacker/21458/
https://mirror-h.org/search/hacker/11111/
https://paste.ubuntu.com/p/wVt543Y2q3/ hacklenen siteler çok fazla olduğu için burada

https://www.spyhackerz.com/forum/threads/261-site-hacked-riko-kirito1337.11826/

6 Comments

  1. THE PASHA

    kendi haberlerinide nasıl sulandırıp tatlandırıyorlar öyle oyy oyyy 😀

  2. Serwan

    bu riko kim la

  3. merhaba, öncelikle bnu burayada yazmamın sebebi yorumlardan anlaşılan bu arkadaşlarla ola yakınlığınız…
    yaşınız kaçtır bilmiyorum, ama onurlu ve şerefli bir iş yapıldığıı düşüyorsanız, onuruuzla haysiyetinizle bu yorumu yayınlarsınız arkadaşlar.
    O hacklenen sitelerden birisinin sahibiyim her gün tecavüze uğrayan, öldürülen çocukları koruması için teleofn takip yazılımı satıyorum eski hükümlüyüm ve yapacak bir işim yok ! elleriizden öper 14 yaşınnda bir çocuğum var okutmaya çalışıyorum, 7 yıldırda cinayet suçudan cezaevinde olan öz kardeşimi kovalıyorum açığa çıkma zamanı 2020 sonra 2 yılda açık 2022 de denetimliye çıkacak bunu yapan ve övünen arkadaşların hiç yakınları cezaevie düştümü bu cezaevi kovalamamnı ve çocuk okutmanı ne olduğuu bilir mi bilmem. Bu ülkede binlerce namussuz şefersiz haysiyetsiz varken biz ne yapıyoruz karı mı satıyoruz da gerile gerile yazıp çiziyorsunuz ? Arkadaşlar çok kısa söyleyeceğim buyurun devam edin ! bu ekmekle oynamaktır ! ekmekle oynamak nedir cana kast etmektir, namusa kast etmektir… 14 yaşında çocuğun el kolu bağlı mahkumun rızkını kesmek demektir.
    Şimdi size diyorum ki siz kendinizi benim yerime koyun, biraz Allah inancınız varsa kısa bir düşünün BUNU YAPANLAR VE ÖVENLERDEN BAHSEDİYORUM ) onu yapanda ben olayım sizinde bir gün hasbel kader Dünya ın bir ucunda her neyse siz yurt dışı öyle diyorsunuz ya !
    BANA NE YAPARDINIZ ???
    Ah alıyorsunuz, Allah sorar kardeşim adama ! biz vatan haini değiliz ! namussuz değiliz totosu yiyen varsa bir tane sapığı bulsun elini sürmesin bana getirsin kılavye kabadayısı değilim ou gözünüzün önünde liğme liğme doğramazsam ben ozaman vatan hainiyim tamam mı güzel kardeşlerim sitenin adını niye yazmadın diyen olacaktır url kısmında belirtiyorum
    Son sözüm yapın arkadaşlar keyi,f alacağınız kişilere yapım bede bu vatan evladıyım elmden gele neyse yardım edeyim ama hak edene yapın, ülkemizle oynayana yapın benim sitemi her gün patlatırsın ne olacak ????
    keyif alabilecekseniz her gün patlatın,

    TEKRAR SÖYLÜYORUM, YAPILAN AHTIR AHIN SAHİBİ ALLAHTIR ! DAĞ DAĞA KAVUŞMAZ İNSAN İNSANA KAVUŞUR HAYIRLI GECELER HEPİNİZE…

  4. Anton

    Yazı için teşekkürler! Onun sayesinde mSpy’ın ne olduğunu öğrendim ve şimdi kız arkadaşımın kiminle mesajlaştığını kolayca görebiliyorum.

Leave a Reply