Hackhaber

Turkz.org beklenen açıklamayı yaptı

Geçenlerde yayılandığımız , R4PT0R adlı hackerin tehditkar açıklamaları turkz.org tarafından bile tepkiyle karşılandı. Turkz.org yetkileri bizzat bize ulaşıp, R4PT0R ‘un yaptığı açıklamanın turkz ekibini ilgilendirmediğini ve kimseyle düşmanlıklarının olmadığını belirtti, R4PT0R ‘un yaptığı kişisel açıklamanın sadece kendisini bağlayacağını açıkladılar.

Sanalın namlı hackerleri tarafından oldukça tepkiyle karşılanmıştı bu tehditkar ve tahrik edici açıklamalar.

işte beklenen açıklama:

https://hacknews.biz/2018/06/30/turkz-org-dan-tehdit-gibi-aciklama-geldi/ merhaba hocam, yukarıda raptor adlı şahısın yaptığı açıklamaların, turkz.org ile ilgisi alakası yoktur. isterseniz kaldırın isterseniz, turkz.org ibaresini kaldırıp raptor adına çevirin bunu siz daha iyi bilirsiniz ama bizim hiç bir hack teamına düşmanlığımız kibirimiz yoktur biz yolumuza bakarız, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

6 Comments

  1. byagentr

    Belliydi zaten

  2. Lamb

    Admin götümde lamba söndür

  3. feferil vavarok

    Biliyodum aq

  4. R4PTOR

    Ben asla ve asla haber yollamadım
    bir lamerin kuyruğuna basmış olacağım ki isteyerek ya da istemeyerek adıma yalan yanlış haberler yollayarak ortalığı karıştırmaya çalışıyor.
    Kim yolluyorsa onu Allah’a havale ediyorum.

  5. atar gider yapıylrdı turkhacks sikti belalarını geri vites yaptılar

    • R4PTOR

      yav siktir lan amına koyduğumunun yetmesi
      Turkhacks’ten Turkcoder abi ile hala gorusuyorum ve Turkhacks ile aramda da bir sorun yok ayrılmış olmam Turkhacks ile aramda bir sorun olduğu anlamına gelmez

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum