Hackhaber

THT ‘nin akılsız hackeri

Gerizekalı THT’li hackerin yolladığı haberi aynen buraya yapıştırıyorum. Sanırım kendi kendine konuşuyor ? konuş deli dinliyoz.

“Brezilya Eyaleti Minas Gerais Resmi Web Sitesi Hacklendi ! TurkHackTeam’de faaliyet gösteren amatör hackerlardan “Zunfix” kod adlı hacker Brezilya’da bulunan “Minas Gerais” eyaletinin resmi web sitesini hackledi.Amacını sorduklarında ise “Her seferinde defacerlığa bir adım daha yaklaşmak için” cevabını verdi. Zone: http://www.aljyyosh.org/mirror.php?id=216913 “

Hacknews yorumu: Bak çennn eyaletmi hemçkledin senn agu agu hanimiş benim agu oyy oyy oyyy 😀

Turkhackteam ve Ayyildiz adlı iki oluşum çocukların beynini süngere çevirmiş durumda.

32 Comments

  1. farel

    KAHKAHA ATTIM SDKHFSDAKJFDSKJHSAHFDJK

  2. AWRRW

    OGLUM BİZ GECE UYURKEN O GECE KLAVYENİN BAŞINDA SAVAŞIYORMUŞ VAY AMK YENİ ÇAĞ BASLASIN SİBER HARP

  3. dıllıkpatlatan

    Olum bunun lahmacun küreği sokmak lazım kürekerliğe yakınlaşması için

  4. Cyber Ottomans

    Bir de zorla zorrokin adına zone aldırtmazlar mı? Çoluk çocuk sevindiren forum. gerçekten acınası durumdalar. yaptıkları hiçbir icraat yok. bir kaç defa rus fransa serverlarını rootladılar ki dandik sitelerin olduğu siteler. tv ye çıktılar vs. yazık yazık çoluk çocuğun zonesine muhtaç bir oluşum tht.

  5. Bak çennn eyaletmi hemçkledin senn agu agu hanimiş benim agu oyy oyy oyyy ?
    bune amk hbakjelsfdmgnrjhıoskeşrldgmhşoblinğ

  6. BlackRous

    Laan amcık herif sen bu siteyi niye açtın senin işin ne amacın ne lan işsiz sana haber yollamış dimi niye tarafsız olmuyorsun da milletle daşak geciyorsun sen bu haber sitesini açtıysan sike sike milletin haberini yapacaksın yapmayacaksan da siktir olup ananın amında ağlayacaksın. Şimdi sen bu yorumu da paylaşmazsın.

    • gö*** si***** malı seni şalwkdmeıwjklömkwlösdfmkhtrfögmkgöb
      zaten onaysız koyuluyor yorumlar kafasını s****.qlwfökgmjkwrlgfhşv
      eğer adamın yazısını beğenmiyosan si*** git a*** koydum burda ne laga luga yapıyosun sikik. 🙁

      • BlackRous

        kaçar süzme o*** evladı hayırdır yaran mı varda gocunuyorsun yaaaarrraaam seni patlıcan tarlasında g*** ***ğimin işe yaramaz totoşu seni niye parazit oluyorsun lan sen beyinsiz g** sana mı yazıyorum admin cevap verecek bana senin gibi gereksizler değil anladın mı bebek :*

  7. Dalga Geçtiğin Kişi

    Kardeşim sana insanlık gösterip uğraşmadan direk haberi yolla diye yazmıştım öyle herhalde deli değilim.Haberi yollarken “sevgili okurlarımız” haberi yayınladığınızda “gerizekalı hacker” mı oluyoruz ? Bu siteyi türkiyedeki hack gündemini paylaşmak içinmi yoksa az da olsa uğraşanların kişisel değerlerini, özgüvenlerini zedelemek içinmi açtın.Biz dışarı açılalım derken kendimizi yiyip bitiriyoruz.Çok iyi yapıyorsunuz yabancıları desteklemeye devam edin biz kimiz ki ? elalemin türkü, bunla taşak geçsen ne yazar geçmesen ne yazar değilmi 🙂

    Neyze uzatmayım şimdi bunada duygu sömürüsü yaptı, ağlıcam şimdi yazarsınız ben sizin kişiliğinizi anladım 🙂 Nasıl istiyorsan öyle yap, istersen küfret umrumdamı 🙂

    • BlackRous

      Orospu çocuğu olmuş bunlar ? anaları önceden çok sikişmiş o yüzden beyinsiz olmuşlar beyinlerinde bir gram akıl yok ki ulan bunların beyinlerini kuşa taksak kuş ters uçar oruull orulll orospunun çocukları kapaat siteyiii daha da değeri kalmadı gözümdee bak şimdi ne yapacaaaam piiiiiiiiiiiiiiiiiççççç ?

      • SexiRahip

        Tamda yaşına göre bir konusma stilin var bana 9-10 yaş gibi geliyor:)

  8. farel

    gençler vine izleyin

  9. adskjdhalshdldkjahsdjkasd ağlıyorum şuan TeheTE asdkasldhkasdas

  10. Test Ve Demo Siteler Hackleyerek Ülkeyi Kurtaran Koca Daşşaklı Adamlar Sizi

    • BlackRous

      Sen ananın ananın amını mı hekliyorsun da daşşak daşşak konuyorsun 😀
      http://www.defense.gov hadi hacklede bu siteyi görsün millet hani sen büyük siteler hackliyomuşsun ya abisi çok biliyormussun ya hacklerlığıııııı amcık kafalı seniiii

    • Dalga Geçtiğin Kişi

      Dostum ben hiçbir zaman demo ve test içerikli bir site hacklemedim şuanki site gibi.Küfür etmekle göğemi varıyorsunuz.Sizinle böyle dalga geçilse şuan alay edenlerden nefret ederdiniz ve küfür yağdırırdınız, ben şuan size öylemi yapıyorum ? Lütfen üslubumuzu bozmayalım.

  11. ./SerwaN

    Hacknews yorumu: Bak çennn eyaletmi hemçkledin senn agu agu hanimiş benim agu oyy oyy oyyy ?
    Jsjsjskskdjdksjsj aq Tengride seni guldursun admin bunlar tht lameri iste jddjdjdjejje

  12. Dalga Geçtiğin Kişi

    egm.gov.tr ve BİMER’e şikayetlerimi gerçekleştirdim ilerki süreci hep birlikte göreceğiz.

    • Comment by post author

      Cimere de şikayet etmeyi unutma : D

      • Dalga Geçtiğin Kişi

        Yaptığın bu hakaretlerden sonra nasıl hala alay ediyorusn anlamıyorum.Biz sana adam gibi sen uğraşma yazmaya diye yazıp haberimizi verdik sen bizim manevi değerlerimize hakaret ettin.Böyle bir özgür medya olamaz.İnsanda azıcık saygı olsa kendi ırkını kötülemez.

  13. Comment by post author

    Kendi ırıkımı derken ben senin türklüğünümü kötüledim ? türklüğün ile en ufak cümle bulamazsın (a.k zaten haber belli 3-4 satırlık bir haberde ne rüyalar gördün sen böyle deli)

    nasıl ırk olayına getirdin bunu hangi kafaları yaşıyorsun bilmiyorum. Hangi manevi değerine hakaret ettik yazarsan ? 😀 sana bir abin olarak soruyorum uyuşturucu hap gibi bir madde kullanıyormusun ?

    Buradaki insanların özgür yorumlarına müdahale edemiyoruz eğer onları kastediyorsan, bu siteyi başka haber siteleri ile karıştırma burada ifade özgürlüğü var.

    THT ‘de takıla takıla böyle oluyorsunuz, allah tht’den kurtulmanı nasip etisin amin.

    • Dalga Geçtiğin Kişi

      Dostum türklüğümüzü değil türkün yaptığını türk kötülüyor.Biz kendimize destek çıkmazsak kim bize destek çıkacak.İnsan gibi sana değerlendirmen için mesaj attım.”Gerizaklı hacker” lafı birden nasıl çıkıyor ?

      “Ahlaki Değerlerimiz” bizim manevi değerlerimizdendir.Sen burda bana karşın pek ahlaklı bir yazı yazmıyorsun, öyle değil mi ?

      Benim bildiğim “İfade Özgürlü Kanunu”nda ; MADDE 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için, fiilin en az “üç kişiyle” ihtilat ederek işlenmesi gerekir.

      Burada bana 10’u geçik kişi hakaret etti ve hukuksal açıdan her trülü ben haklıyım.Üstelik senin özgür medyandaki ifade özgürlüğünüdede her türlü ben haklıyım sayın admin.

      Son olarak THT senin yazıların ve kullanıcılarının yorumlarından bin kat daha saygılı va hakaret içermeyen yorumlar, yazılar paylaşan bir web site.En azından insanların birbirlerini saygısı var.Umarım herşeyin cevabını verebilmişimdir…

      • Comment by post author

        Burada eğer ismin ve soyismin geçseydi bu bahsettiğin kanun hükümleri geçerlidir, kullandığın rumuz senin kişiliğini yasal olarak temsil etmez yok böyle bir rüya <3 iddianamelere Zunfix 'e hakaret diyemi geçecek komik olma amk ya. Bukadar duyarlıysan rumuz kullanarak internette hackercilik oynamaman lazım.
        Zunfix kod adlı çakma hackere küfür edilmiş ver ozaman mahkemeye 😀

        Amını sikiyim üç tane leş yabancı siteyi hackleyince mahkemelerde kahraman olarakmı görecekler sizi 😀 gahraman heykırımıza küfür edilmiş, yaz kızım 1kg pırasa 2 kilo domates <3

  14. hacknews admini manyağın teki

    • Mehmet YılmaZ

      Yok kardeş iyidir ilk defa böylesini gördüm helal olsun ahA: D

  15. Mehmet YılmaZ

    ASALWQKJEOQWTOQWYEDZUAHAHAHAMINAQOYMAHAHQUEPQEQ

  16. Dalga Geçtiğin Kişi

    Tamam hadi herşeyime küfüreden “şerefli okur”larını bıraktım,

    Şu ana kadar hacklediğim bütün siteler devlet sitesi, bakanlık ve üniversitedir.Ayrıca benim kendimi önplana çıkarma, kahramancılık oynama gibi bir niyetimde yoktur.Mahkemelerin kahraman olduğumu sanmasını nereden çıkartıyorsun başından beri öyle bişey mi dedim ben ? İşine gelmeyince hakaret etmeyi bırak.

  17. farel

    gençler vine izleyin

  18. Dalga Geçtiğin Kişi siktirp gidermisin bunca rezil olan sensin bırak çık git ulan bu alemden reel takıl sen boş ver sen maynkraft zula vs oyna

    • Dalga Geçtiğin Kişi

      Sizin gibi insanlara rezil olsan ne yazar yazmasam ne yazar dostum ? Anca klavye delikanlılığı yaparsınız.

Entrümpelung firma Hack forum