Hackhaber

.xyz Uzantılı hack sitelerinizi yollamayın

Aslında bunu yazmayacaktık (!) haber ajansı olarak herkese eşit seviyede yaklaşıyoruz, ilkeli ve tarafsız habercilik bizim namusumuzdur. Türk hack camiasının gidişatı hakkında birkaç satırlık öneri yazımızı dikkate almanızı en kalbi duygularımızla temenni ediyoruz.

Her hafta mutlaka yeni hack siteleri online oluyor ülkemizde, bildiğiniz gibi ülkemizin hackerleri saksıda yetişiyor genelde. Yeni online olan sitelerin %99’unun kendisine bile bir hayrı olmuyor, ciddi bir hack forumu açacak olan kişi hiç .xyz uzantılı domain alırmı ? kendinizedemi saygınız yok hiç ? muhtemelen ya bedava yada bedavadan biraz pahalı 2-3 tl bir ücrete alıyorsunuz bu domainleri.

Vizyon sahibi olmanın yaşı yoktur arkadaşlar, 13-14 yaşında olupda nice vizyon sahibi insanlar gördü bu gözler, muhtemelen vizyon sahibi olmanın ne olduğunuda birçok .xyz domain sahibi bilemeyecektir ancak yinede yazıyorum işte, bir ekip oluşturmanın en temel adımı bir hack sitesi açmak, açtığınız sitenin tasarımı profesyonel olmalı, lisanslı script kullanmalısınız ve herşeyden önemlisi paylaşımlı hostinglerde böyle siteler açmamak gerekir, com/net/org/info/us uzantılı bir domain satın almalısınız. Bu en temel şartları gerçekleştiremiyorsanız site açmadan sadece kendinizi geliştirme hedefinde free takılabilirsiniz, veya gidip daha iyi şartlarda açılmış kaliteli hack forumlarının bir parçası olabilirsiniz.

KENDİNİZE SAYGINIZ YOK İSE SİZEDE KİMSE SAYGI DUYMAZ VE HEDEFLERİNİZE ULAŞAMAZSINIZ.

.XYZ ve benzeri uzantıda koftiden hack sitelerinin haberlerini boşuna göndermeyiniz onaylanmıyor gördüğünüz üzere.