Hackhaber

X-Gre3d Gre3dhackerz.com İNLETİLDİ ! hacked {CUTE}

Bir süre önce piyasaya çıkıp itibar kazanmak amaçlı bakkal çakkal siteleri hackleyen X-Gre3d  en son olarak hack forumu açmıştı Gre3dhackerz.com Bildiğiniz üzere açılalı henüz 3 hafta bile olmamıştı ! hack haber servisimize çok iddialı haberler gönderiyordu, işte piyasayı şöyle sikeceğiz böyle kaldıracağız vs vs, ancak henüz daha taze gelin kıvamındaki hack forumu 3. haftası dolmadan Cute tarafından hacklendi, Gre3dhackerz.com tabiri caizse amını deldirdi ! X-Gre3d, Cute tarafından kucakta zıplatıldı, ardından ayağa kaldırılıp götü birde öyle tokmaklandı, bir süre daha bafilendikten sonra zor kurtulabildi. Cute tarafından Sitesine boru gibi index yedi.

x-Gre3d daha önce dediğimiz gibi henüz toy ve taze bir hacker olduğundan başına böyle bir iş gelmesi normal kendisine hack yaşantısından başarılar diliyoruz. Kurtlukta düşeni yemek kanundur !

Cute team bir hack sitesinin daha sonuna bedel oldu ! Kendisini büyük hacker olarak lanse eden ve bunu heryerde söyleyen X-Gre3d bu işlerin lafla yürümediğini anlamış oldu, zaten herkese meydan okuyarak ilk cute teamın radarına girecekleri ve hazin sonun böyle olacağı işin başından belliydi.

işte indexte yazan dikkat çeken not: “Yok forumumuz cok guvenli, yok biz buyuk heykiriz, yok kraliz bilmem ne. Yav kardesim CuteSec varken guvenlik mi vaaaar yoksa buyukluk krallik mi ?”

 

işte o utanç verici indexin zonesi:

http://archive.is/dcBla

https://mirror-h.org/browse/1384414/

http://golgeler.net/view->825422

23 Comments

  1. 🙂 iki tim de salak kendılerını hacker sananlara uyarım olsun gelıyorum az kaldı.!

  2. F4

    Sanalda olan üstün ve illegal olma şeyini anlamıyorum, hayır karanlık olupta illegal iş yapıp abilik ya da heykırmış gibi gözükünce ne oluyo ? siktir et millet ne derse desin sen kale alma. bu lafıda kimseye çaktığım yok, sanalda böyleleri çok diye yazıyorum.

    • sTeeL

      Asıl efsaneler bunlardı ama işte bazıları kendi menfaati uğruna yazdıkları çizdikleri haberleri kaldırdı. Allahtan arşiv görüntüleri kalmış. Tolga – Mec aşk üçgeni. Spawn ve ayar mermuda ücgeni.

  3. İmparatorHack

    Blackc0der lameri bizde sizin gibi malları gördükçe gül gül ölüyoruz .

    https://www.siberhaber.gen.tr/lamerhaber-com-spawn-ve-ayar-lamerligi/

    Spawn bebesi bir hack’tan anlamaz hack nedir bilmez ama haber sitesi açmış kafasına göre takılmakta bunlar hep hacknews.com ilk kurulunca herkesin bir hack haber sitesi özentisi olan orospu çocukları sizin gibi yani.

    tolga cute yi sevmem ama adama iftira attıkça daha çok yücelttiniz ona kızıyorum yeter artık yüceltmeyin !!!

    bize yine tebrik etmek düşer

    • Tolgay

      Tolga kendine övgü yorum atmayı çok seviyorsun gizli gizli, orospu çocuğunun tekisin, adam ses kaydını bile paylaştı kendi ağzımla haber yaparım diyorsun. Sen ağla huur çocuğu şimdi inkar et.

  4. Cyber Ottomans

    Cyber Ottomans
    25 Nisan 2018, 21:05
    Terbiyesiz. en kısa zamanda hacklenmesi dileğiyle. Ayar bile indexlemez bu değersiz kişiliksizi.

  5. DorkOn

    Efsane lamerler unutulmazmış 😀

    https://archive.fo/ulEFc

    Ayar lamerleri ortak iş yaparak ün kazanmaya calışan veletler 😀

    • sTeeL

      Efsane lamerler mi ?
      Hayırdır inşallah ?
      LH faaliyet haberinde SpawN “iyi niyetimi suistimal edenler” e yönelik bir yazılmış haber idi ama anlayana.

      Ayar bunca zaman Cute Team in sulalesini hackleyen biri. SpawN ise maalesef o zamanlar arada kalmış kardeşimiz. Sanal alem çok sinsi insanlar var adam hack cemiyetinde sadece haber işiyle uğraşıyor. İnsanlar çok iki yüzlüdür buna dikkat edilmesi gerekiyor. Bazı durumlarda dikkat edilmeyence böyle sonuçlar çıkabilir.

      Ayar ile SpawN ikilisi hakkında çok yorum geliyor ama ne hikmetse bunu SpawN’ın da dile getirmesini istiyorum. MecTruy hakkında hiç bir yorum yok. Mec te tolga hakkında 10 tane haber yazdı 10 tanesi yağlı grez tarzı hard haberler idi. Bir bakıyorsun haberler siliniyor. Bir bakıyorsun dün Cute ye söven kişi bugün onla arkadaş. Peki spawn ne yapıyor baktınız mı? hayır SpawN ve Ayar a istediğiniz lafı söylüyenler var. At gözlüklerinizi çıkarın bence.

  6. AragorN

    olm şu ayar ile cute yi kıyaslamayın allah için lan. Ayar dediğiniz adam hostculardan şifre dilenen müptezelin teki, Cutenin henüz sikmediği Ayar’a ait site kaldımı a.k ? kalmadı. Cute team 2 senedir icraatları ile kendisini ispatladı bu bir gerçektir, laga luga yapmaya gerek yok. gre3dhackerz.com ise umarım laf salatasının bir işe yaramadığını anlar.

    buraya yorum yapan salaklar iyi bakın çünkü Cute team’da gittiğinde geriye hack namına birşey kalmayacak, zaten tüm eskiler ya gitti yada köşesine çekildi, son kale cute şuanda.

    gelecek yıllarda ayt nin çin taywan sitelerini hackleme haberlerini izleyeceksiniz ancak.

    • Tolgay

      Bir sürü yorum atmaya doymadın mi Tolga? Bu nasıl bir ağlamaktır amk 2-3 yorum atmak nedir 😀 ayarın kaç sitesine bastı diyorsun da be amına kodumun oğlu ayarın kurduğu hiç bir hack sitesi yok takıldığı bir cyberizm vardı onuda inkar etmiyor zaten sen ise ağla orospu çocuğu AĞLA ALTA YORUM AT ANCA
      Buda inkar ettiğin hani alakam yok dediğin site olmasın sakin hahaha herkes senin hazmedemediğini biliyor
      http://picosong.com/MBLE/ güzelce yazdın o indexi sapladıktan sonra zaten 😀

      • Cyber Ottomans

        https://www.ayarsecurity.com/

        Dimdik ayakta. Ben ayrım yapmam. İcraata bakarım. Kişisel düşüncemdir. Ayar’da Cute de Türkiye’deki sağlam hackerlardandır. Başka da blackhat takılan yok. Şu an en iyi hackerlar devlete çalışıyor. Biliyorsunuz ki bu iş boştur. Hedefin yoksa hiçbirşeysin. Blackhat ile en fazla biraz para kazanırsın. Hobi yaparsın, seo yaparsın. Başka hiçbir işe yaramıyor. Ama bu işi profesyonel olarak büyük firmalara güvenlik hizmeti vererek para ve isim kazanırsın. Bu sektöre yeni giren hevesli arkadaşlara da derim ki forum morum açıp 2 gün sonra index yiyip içine oturup esrara vuracağına git programlama öğren network öğren yabancı dil öğren çince öğren de gençliğini harcama. ah kafam olaydı da zamanında biraz daha birşeyler öğreneydim. kafamı sikeyim 😀

  7. sTeeL

    Tolga cute yardakcıları toplanmış 😀

  8. sTeeL

    mec tarafsızlığını görüyoruz sözde. diğer yorumlarımıda onayla hadi görelim tarafsız mı taraflı mı.

  9. bu orospu evlatları en son black star ile cute team e laf atıyordu hacklenmeyiz bilmem gelin yarışalım gibi sizin fare kovavladığınız kadar cute ile black starın kedi kovalayan köppeği besleyen devlet sikmişliği var

    • Bi bitmediniz amk ben ne zaman gel yarışalım diye bişey dedim amk veledi

      • ulan gerizekalı laftan yiyince konuyu kiltleyip silen sen değilmisin ben octavia forumunda tartıştık her laftan yiyişinde kouyu kapattın hacklenmeyiz dedin kendinze benzetmeyin dedin cuteye blacke laf attınız arkadşların küfr etti bende beklemede kalın dedim cute sikti fazlada bekletmedi şimdi hemen işe giriş biz öyle demedik diye 😀 neyse 15 16 yaşındaki kitlenden de bahsettim orospu evlatları derken sadece senden değil 😀 boş yapma şimdi yüzün varsa kapat git ama sende o yüz bile yoktur hem dilden laftan yiyip hem hacklenmem deyip hacklenip inletilen sizsiniz sözde adamlığın gitabini yazmışsınız ama unutmayın kaleminiz pembe moruk.. bidahikine biraz daha dikkatli olursunuz hack forum kuruyorsun vds vps yerine hostinge kurup 15 16 yaşındaki kitlen ile fake rootlar ile göde gösterisini doldurum havalara girip reklam yapıp havalara girmeyin aq millet ne bok olduğunuzu biliyor cute boşuna seninle uğraşmaz ki şunu şöyle yaz cute senin nickini bile bilmiyordur lamerlerin millete lamer demesi ayrı garip değilmi 😀 ? he ? sen exploit kullanıyorsan saten lamersin mk 😀 sanki kendi exploit findleyip bug bulup kendi yazdığın tool ile giriyorsunda hack forumu açıyorsun o 15 16 yaşındaki kitlen anca sana destek çıkar dışarıdan kendinize bir bakın blackede hacklendin bilmem ne deyip durma mk emre denen piçin ihaneti üzerine olan şeyi hack diyorsunuz allah size beyin vermiş hack ile ihanetin ne olduğunu ayrıabilicek derecede ama o da yok sizde sizde anca klayve artıslığı var reelde karşılarında duramayacağın adamlara laf atarken bidahikine dikkatlı olursun artık buda sana bir ders oldu 😀

  10. lamerhaber powerhack gre3dhackerz hepsi bir orospu evladıdır cem iyi yaptı sikip attı hepinizi 😀 oda haklı yanında kalitesiz boş insanlarımı tutar aranızda tek biri çıktı specters kuucusu alperen başkaları hepsi boş kaç tane lamerlik yaptı bide lamerlikten bahsediyor bide sizin gibi regden bahsedip arkadan konuşup yüze api diyenlere yok asıl siz bi bitmediniz şu kelimelerime tek tek cevapla bakalım kısa kısa saçma saçma yorum atıcağına dilden yiyip siktir olup susup inletilip tecavüüza uğrayım sanal alemin tabelalarında fahişe adını alıp böyle gidersiniz işte moruk neyse fazla uğraştım sizinle zamanımı harcamayayım 1 kürşlük insan dicem oda fazla amk 😀

  11. regden bahsedip domain regleyip basan evlatlar sizi gideee 😀 QÇ:WÖE

  12. buunu black star yaptığına dair bir kanıtın varmı ? evladım ?