Hackhaber

Virtual Gelin Açıklama yaptı

Sanalın gelinlikli hackeri olarak bilinen Virtual Gelin ‘den bomba bir açıklama geldi, bildiğiniz üzere hacklendiğinden buyana sessizliğe gömülmüştür adeta ! hacklendikten sonra otobanda gelinliği ile yaklaşık 5 gün boyunca koştuğunu biliyoruz, 5 gün sonunda ailesi bir ağacın altında gelinliğinin yarısından fazlasının parçalanmış şekilde yatarken buldu, yapılan incelemelerde defalarca tecavüze uğradığı tespit edildi (gelinliğin kalan kısmını çıkaran doktorlar onun erkek olduğunu gördü ve daha çok şaşırdılar, bir piskiyatri uzmanına yönlendireceklermiş tedavisinin ardından.)!  hastanede sorgusunda otobandan geçen kamyoncuların onu defalarca si.tiğini ve işleri bitince bir ağacın altına bıraktığını söyledi. Şuanda kendisi tedavisinin ardından taburcu oldu ve durumu iyi, bize gönderdiği açıklamayı eksiksiz yayınlıyoruz.

” Merhabalar 🙂 Biliyorsunuz Bir Kaç Gün Önce Hacklendik yani sizin dilinizde kızlığımı deldiler, Bu Konu Hakkında Birşey Demek İstiyorum AsentaGirls Adlı Kız Defacer Dostumuzu Tebrik Ediyorum.. Ben Sitemiz Hacklenemez Tarzı Konuşmalarda Yaptım Ama Kısa Sürede Hackledi Diyecek Fazla Bir Söz Yok ! Aslında Kendisini Tekrar Tebrik Ediyorum Deface Ve Hack Hayatında Başarılar Dilerim..

10 Comments

  1. he şimdi yoluna devam et tekrar hacklesinler 😀

  2. Hacklendin amk salagı

  3. Catetcpasswd

    Amq yaş 13

  4. Bilmediğiniz bir sürü şey var amk Bu assenta girls ile Virtual gelin aynı kişi sitelerinin alan adlarını değiştiriceklerdi bu mallar kendilerine nam salalım diye böyle bir şey yaptılar siteleri
    zaten admin panelinden kendileri böyle yaptı bu virtual gelin ile assenta girls sizi paketliyor

  5. ya bu kişi bence katilhackerdir ona çok benziyor

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum