Hackhaber

TurkishSpyHacker Ortalığı dağıttı

Saldırı SpyHackerz.com üst düzey üyesi TurkishSpyHacker Tarafından Gerçekleştirilmiştir. TurkishSpyHacker defacelerine devam ediyor ve rakiplerine mirror kayıtları ile cevap veriyor adeta. Kendisiyle uğraşanlara bir çift sözü varmış.

işte o şok edici sözler; ” Ben TurkishSpyHacker yani sizin hayallerinizin bile erişemediği defacelere imza atan kişi, benimle uğraşanlara gres yağsız kazzıkları armağan ediyorum ve tez vakitte üzerine oturmalarını niyaz eyliyorum (oturunca götünüz yırtılsın). Benimle uğraşanların anasına tecavüzüm sözüm olsun 😉 kondomsuz dalacağım bilesiniz.”

http://mirror-h.org/search/ip/67.227.237.109/

(Amerika) 418 site Usa Server’i Hacked

http://mirror-h.org/search/ip/80.78.250.28/

(Rusya) 965 Rusya Server’i Hacked

16 Comments

  1. OKU.TXT

    mal amk salağı ottan boktan siteler masslayıp millete meydan okuyor bunu okuyacaksın eminim daha yaşın 17 falan cümlelerinden belli kodumun malı yemin ediyorum şu yazılarını gördükten sonra sanaldan biraz daha soğudum, oyun oynayan bebeler senden daha olgun, 2-3 sene bu yazdığını kendin okuyunca ne kadar mal mal konuşuyorum diceksin.

  2. HeraklesEagle

    Vay canina

  3. Virtual Gelin

    oo lamer show yapmıs bide ananıza tecavuze kondomsuz dalıcam diyor olm sen yenimi dalmaya başladın biz senin anana dalmaya başlayalı hafta oldu be. yazık :S

  4. olum kudurmayın a q 😀 benim yazdığım kısım

    Saldırı SpyHackerz.com üyesi TurkishSpyHacker Tarafından Gerçekleştirilmiştir.

    bide zoneleri attım

    yanlış anlaşılmasın yani 🙂 virtual gelin annene kondomsuz girerim he 😀 mekan belli spyhackerz geliyorsan gel 😀

    • Virtual Gelin

      dostum bizim mekanda belli 😉 hodri meydan benim sorunum senle sizin ekiple değil anlarsın ya ? 🙂 tabi götün yerse

      • dediğim gibi çoluk çocukla pardon orospu çocuklarıyla uğraşmıyorum tht den çıkma bebesin a q açıyon bruteyi heyk yapıyorum diye geliyorsun havlıyorsun ne kıskanç bir köpeksin hangi tür bi köpeksin anlamadım siktir git yediremiyorsan bakma a q basit

  5. Virtual Gelin

    ulan amk malı bruteden heyklıyon diyene bak ulan sen port hack olmasa napacan hadi sql desek onu bırak brute bile yapamazsın amk kaşmeri spyhackerz’da olmasa götünü koyabilceğin forum yok sen neyin tantanasını yapıyon götünden kan aldığım aklını başına topla az’da yaptığın şu egonun farkına var derim. hadi iyi geceler.

    • ben zaten spyhackerz deydim privatehackers geçtim sonra spyhackerz geri döndüm zaten spyhackerz kapanırsa ben başka foruma girmem ego yok bende merak etme sen önce kendini bi gözden geçir

      • Virtual Gelin

        gözden geçiriyorumda söyleyebilirsin madem bendeki ego ve eksikleri görüyorsun eleştirilere açık bir insanım kusursuz yaratılmadık sonuçta demi ?

  6. TurkishSpyHacker sen niye meydan okuyorsun?
    Virtual gelin sen kimsin senin nickin niye gelin? Neler oluyor lan 😀
    Abi kafanız mı iyi şu alemde doğru düzgün kimseye çatmadan takılamıyor musunuz derdiniz ne, niye birbirinize destek olacağınız yerde, köstek oluyorsunuz?

    Gerçekten merak ediyorum böyle yapınca elinize ne geçiyor? Kendinizi kanıtlamış falan mı oluyorsunuz? Yapmayın gençler ileride böyle yaptığınız için pişmanlık yaşayacaksınız.

    NOT: Tecrübeyle sabit.

    • Virtual Gelin

      bak dostum nick işi özel bir anı diyim hatıra olarak unutmamak icin böyle nick kullanıyorum.. bu kimseyi ilgilendirmez

      destek olma olayını herkese olurum ama bunun gibi gerizekalı mal kendini defacer sanan ipneye hayatta olmam olay bu kısacası

      • ibnemi olum senin babandan daha erkeğim a q 😀 bunun gibi lamer ler TÜRK HACKERLERİN adını kirletmekten başka birşeye yaramıyor blackbox turkheyktimden gaza getirmişler çocuk gaza gelmiş burda yok sen lamersin yok sen port basıyorsun ulan a q çocugu bassana o zaman madem lamer diyorsun bi bok yapamıyor

  7. Virtual Gelin

    Ulan Amk TurkishSpyHackerı TurkHackTeam’den Çıkmaysam Nolmuş Sen Nerden Çıkmasın Kim Bilir. ?

  8. ahahaha heçkırsındır sen şimdi beni hacklersin

  9. Ali

    TurkishSpyHacker tam bir lamerce davranışlar sergiliyorsun nedeni ise haksız bir şekilde mirror-h.org ve overflowzone.com ve bune benzer yerlerde HERHANGİSİTE:32021 gibi hack yapıyorsun ve bu tam bir mallık. Eee madem öyle herkes yapsın port yöntemini. Herkes kabul ediyorsa yapın gençler bu yöntemi skntı yok. Yani adamlarda aynı sunucuda siteleri barındırmasınlar ama demi. Güvenlik Güvenlik heryerde. Sende THT TurkHackTeam çıkışlısın. Sonradan Spy ve Privete ye geçiş yaptın. Neyse hack hacktir gençler. Burası senle alakalı .

    Burası Hack’in ne Manaya Geldiğini Anlamayan At Ağızlılara için Genel Bakış =>
    Yani şunu söylemeden edemiyeceğimSitelerde açıklar mevcut. Tek kabul gören dosya uzantısıda o yüzden öyle. Tabiki Hack’tir. Hackin Daha Manasını bile çözesemmeişsiniz. Durun size açıklıyayım Hack nedir. Hack’e giden her yol mübahtır. Sadece port yöntemiyle mirror sitelerinde birilerinin önüne haksız bir şekilde geçilmesine karşıyız sadece. Hangi yöntemle hangi teknikle yaptığın önemli ama sonuçta herhangi bir sisteme sızabiliyorsan orda sanki yönetici vasfıyla shell yüklersin – dosya editlersin – dosya yüklersin hosting panelden girersin farketmez vesaire liste çok uzunca gider. Hala o kalın kafanız hackin ne manayı geldiğni anlamıyor birde millete yok şu hack değil yok bu hack değil diye atıp tutuyorsunuz ya dekkelirse diye olmaz öyle. Server Fake Root ile Port yöntemi birbirine çok benzer skntı yok. Hack Hack’tir. Sadece haksız bir şekilde birilerinin önüne geçmeyin ve burada hiçkimse biribirne hakaret etme küçümseme gibi bir laf söyleyemez. Yapanı tebrik etmek lazım. Olmayanlarıda nazik bir dille nasıl yapılması gerektiği hakkında bilgilendirmek lazım gençler.
    Sen yada Siz o adamın içine mi girdinizde ne yapacağını söylüyorsunuz. İsteyen istediği taktiği yntemi yapar o kadar.

    Hacker ve Hack Nedir => üstün bilgiye ve beceriye sahip, özel taktiklerle sistemlere izinsiz erişim sağlayan kişilere hacker denir ve bu işi faaliyete dökmesine de hack denir. Aynı zamanda Hack bir sistemin veya bir elektronik cihazın, yapımcısı tarafından konulmuş işleyiş kurallarının dışına çıkabilmektir.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum