Hackhaber

Semender Tim Lamerlikte çığır açmış durumda

Semender tim adındaki lamazor oluşumu bugün ajansımıza bir haber yolladı , haberin virgülüne dahi dokunmadan aynen yazıyoruz.

” Semender Tim Spy Hackerz E ddos saldırısında bulunup Spy hackerz ların forumunu çökertmiştir “

Bizden bunu haber yapmamızı istiyorlar , bizde girip baktık gerçekten çökertmişmi , hadi ddos ağır lamerlik ancak bir bakalım dedik ama site online duruyordu , çeyrek İskendir tim pardon Semendir tim ‘i kınıyoruz !!! hackerlik dünyasını iyce ayaklar altına düşürdükleri için kınıyoruz !! tekrar uyarıyoruz birdaha ddos haberi yollamayın !! sizin götü boklu ddos programlarınızın haberini yapacak değiliz kendinize küfür ettirmeyin , lamerseniz lamerliğinizi bilin. Hacknews.org  tarafsız haber ajansını boş yere meşgul etmeyiniz.

13 Comments

  1. Biz bir hacker ordusu olarak sisteminizi hackliyeceğiz ddos atacağız erişime kapatacağız biz minecraft serverları ile sitenize ağır hasar vericeğiz.

    • Cyber Ottomans

      Tamam bişeyler anlamaya çalışıyorum da bu ordu işini anlayamadım? Dostum neden tehditvari mesaj atıyorsun? Adamın ekmeğini yiyorsun bir de kaba sıçıyorsun. Git 1-2 programlama dili öğren, vatana millete hayırlı icraat yap da senin haberini yapsınlar.

      • Mustafa

        A.q götleri siz kendinize bakin 🙂 önce ddostan başka sik bilmeyen lamer ordusu sizi

  2. Fucker

    ışşş erkek ddos ta atarmış ?

  3. siktir git maynkraft oyna aq veledi boş boş rahatsız etmeyin reisleri

  4. r efkok un soltaşşağı

    vay amıkıyu adam ddos atıyor api ddos atmasını ogretırmısın bana

  5. Biz semender timiz gerekirse siker gerekirse minecraft serverları ile dodos atarız gerekirse minecraftta hile yaparız. Minecraft server kiralanır ulan.

  6. TRACK3R

    oncelikle soylemek isterm semender timle alakam yok ddos saldirisi cok hafife aliniyor sadece 1 saatlik ddos saldirisi 100 binlerce dollar zarar yaratabilir

  7. ÖnCEliQle SeMaMın AleYQüm DdOsu QücüMsemEYin cMKü Ddo$ 10000000 MiLYoR DolaRlaRca ZaR@R vReblr

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum