Hackhaber

Sabotaj.net bir başka Lamer sitesi ONLINE

Hergün yeni bir hack sitesi açılıyor desek yalan olmaz ! Son olarak Sabotaj.net adlı Lamer siteside bu kervana katıldı. Son günlerde sürekli açılan hack sitelerini nasıl yorumlasak bilemiyorum , anasının avutamadığı piç kuruları hack forumu açıyor ve bu sabotaj.net de bunlardan birisi , Adamlar bir başka hack forumundan gördükleri programın aynısını para $ karşılığı kodlatmak istiyor , bir basit hack tool yazacak kadar bile bilgileri olmayan bu eşşeklerin hack forumu açma amacı nedir sizce ? yazılıma dair hiçbirşey bilmeyen eşşeklerin para ile hava atmalarına ne demeli ? para teklif ettikleri başka sitenin admini bunları red edincede ddos ile tehdit ederek adeta sıçıp üstüne oturmuşlar rezilliğin daniskası ! millet piçine sahip çıkmıyor ve sanal aleme kontrolsüz şekilde bırakıyor. Barındıkları hostun 200 tl olduğunu ve bu yüzden asla hacklenmeyeceklerini iddia etmeleri ise yorumsuz  ?  okadar bilgisizlerki , her lamerin yaptığı ddosu bile başkasına yaptırdıklarını açıkca itiraf ediyorlar , diyorlarki bekle çocuk gelsin gömecez ddosu :] , muhtemelen yakın bir sürede birileri bunlara gömecek ve bizde haberlerini yapacağız.

” Birde haber ajansımıza haberlerini yapmamız için mail atmışlar “ Aldınızmı haberi şimdi.

AİLELERE DUYURU: PİÇLERİNİZE SAHİP ÇIKIN VE BİLGİSAYARDA SAATLERCE NE YAPTIKLARINI KONTROL ETMEDEN BIRAKMAYIN ! HEM KENDİNİZE HEMDE BU MİLLETE KÖTÜLÜK EDİYORSUNUZ , İT UĞURSUZ NESİLLER YETİŞMESİNE KATKI SUNUYORSUNUZ.

İŞTE TÜRKİYEDE LAMERLERİN UTANÇ VERİCİ HALLERİ !

 

 

Hacknews.org hackhaber sunar.

7 Comments

  1. Fucker

    Abi bırakın şunları da ucuz vps sunucu nerden kiralaya bilirim bilen varmı

  2. “Hacklink hackmi” Koptum amk yok değil . sence o special sitelere nasıl Shell
    Atıyorlar hiç düşündünmü ?

    Peki ddos nasıl açtılıyor açıyorsun programı yazıyorsun adresi bum bumu Hacklerlık ?

  3. ukdr den free vps alıp yollasalar yeter aq krize giriyom admin haberleri görünce

  4. Senin ben ebenin amına yarraq sokam mal herif neresi lamer lan amxık agızlı göt evladları sabotaj.met e üye olan herkes sizin ananıza kallı kalllın yaarrrrrakkkk soksun amcıklarını patlatsın amq evlatları kardeşlerinizi sikem sitenin adminine sesleniyom adöin ben senim taaaaa… (amına koyam ananı sikem).

  5. SABOTAJ

    SABOTAJ NET SİKER ATAR ANANIZI

  6. DeadSound

    Admin güzel eleştiriyosunda biraz fazla küfür ediyorsun.Yazılıma dair birşey bilmiyor olabilirler ama sende bu siteyi oturup sıfırdan yazmadın.

  7. Sadece sabotaj degil sanalda ne kadar yarrak varsa kafalarindan sokup beyinlerinden delip hamile birakir bu spyi amina kodumun yetim veletleri 14 15 yasinda forumda api lerine laf stiyor dun birilerinden bisey ogrenen simdi aga olmus götleri kalkip nereye vericegini bilmiyorki orospu çoçuklari ibnatorlar sizi

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum